Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Ja cilat janë shenjat më diplomatike të zodiakut

...

Kontributor
Regjistruar më
Tetor 30, 2020
Mesazhe
48,384
Pëlqime
34,911

Ja cilat janë shenjat më diplomatike të zodiakut​

Shenjat më diplomatike të zodiakut në të gjithë horoskopin nuk do të krijonin kurrë një dramë apo problem: ata janë gjithmonë të kujdesshëm se çfarë thonë!

SHIGJETARI: vendi i pestë​

Shigjetarin e vendosim në renditjen e shenjave më diplomatike të horoskopit për një arsye të vetme. Shigjetarët janë njerëz që mendojnë gjithmonë dhjetë herë përpara se të flasin dhe të gjykojnë. Ndërkohë, megjithatë, ata përpiqen në çdo mënyrë të qëndrojnë sa më neutralë dhe, kur flasin, Shigjetarët janë gjithmonë dhe absolutisht diplomatikë . Askush nuk ua merr kurrë! (Pothuajse).

BRICJAPI: vendi i katërt​

Po, i dashur Bricjap , e pabesueshme por e vërtetë, ju meritoni një vend në renditjen e shenjave më diplomatike të zodiakut . Arsyeja është e thjeshtë: ju jeni njerëz që nuk shpreheni kurrë shumë me zgjedhje (nuk është rastësi që jeni edhe në renditjen e shenjave më të heshtura të horoskopit ) dhe në këtë mënyrë i kurseni vetes shumë. telashe. Ju Bricjapët e dini mirë se sa më pak të ekspozoheni në jetë, aq më mirë: jeni magjistarë të diplomacisë!

UJORI: vendi i tretë​

Një përzierje e çuditshme e diplomacisë dhe nervit të të lindurve në shenjën e Ujorit .
Po, i dashur Ujor , ju kemi vendosur ndër shenjat më diplomatike të horoskopit: mos na tregoni se e kemi gabim! Të lindurit në shenjën e Ujorit janë njerëz që e duan përballjen e drejtpërdrejtë, por që janë në gjendje të kthehen edhe në diplomatë të shkëlqyer kur është e nevojshme. Arsyeja është se Ujorët e dinë shumë mirë se kur është koha për të lënë mënjanë problemet e tyre personale për të arritur një rezultat të veçantë. Ja pse janë ndër shenjat më diplomatike të horoskopit!

AKREPI: vendi i dytë​

Akrepat janë gjithashtu njerëz që janë absolutisht të aftë të mbajnë një shkallë shumë të lartë diplomaci në jetë. E çuditshme, apo jo? Përgjithësisht Akrepat konsiderohen si "duhanpirës" që nuk përmbahen kur bëhet fjalë për të debatuar. Kjo është absolutisht e vërtetë, por ju gjithashtu duhet të imagjinoni se sa situata të tjera janë ku Akrepat janë në gjendje të relaksohen, të ulen dhe të presin që të tjerët të futen në telashe vetë. Do të habiteni kur të zbuloni se me sa këpucë mbajnë këmbët Akrepat : ata kanë një mijë situata gjithmonë në rrezik në të cilat diplomacia është e vetmja rrugë. Përveç duhanpirësve dhe gjithmonë të gatshëm për të diskutuar: Akrepat janë ekspertë të vërtetë të diplomacisë!

VIRGJËRESHA: vendi i parë​

Së fundi, në vendin e parë të renditjes së sotme, gjejmë të gjithë të lindurit në shenjën e Virgjëreshës. Hej, kush do ta kishte menduar këtë? Ndoshta vetë Virgjëresha që është shumë e mirë për të qenë gjithmonë kudo dhe për të mos lënë kurrë përshtypje të keqe. Sekreti i saj/tij? Diplomacia e tyre e pabesueshme që i bën të gjithë të lindurit në shenjën e Virgjëreshës të gjejnë gjithmonë veten pak më përpara se të tjerët. Për Virgjëreshën , të qenit diplomatik është praktikisht natyrë e dytë; ata kurrë nuk gabojnë dhe kurrë nuk thonë me zë të lartë asgjë që mund të prishë reputacionin e tyre ose të të tjerëve. Pas shpine ose me zë të ulët, të lindurit në shenjën e Virgjëreshës mund të orkestrojnë miliona situata dhe të manipulojnë po aq. Përballë të tjerëve, megjithatë, Virgjëresha do të jetë vetëm një model i shkëlqyer i diplomacisë së ashpër dhe të pastër!

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back