Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Horoskopi/ Fundjavë interesante për të dashuruarit, shenjat që duhet të lëvizin

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
Regjistruar më
Korrik 24, 2018
Mesazhe
4,220
Pëlqime
522
Dashi

Përmirësime të vogla në dashuri gjatë dy ditëve të fundit. Në frontin e punës, ju jeni shumë i trazuar, diçka do të duhet të rishikohet!

Demi

Argumentoni fundjavën me partnerin tuaj. Në frontin e punës, nëse duhet të filloni tani përpiquni të mos hezitoni shumë!

Binjakët

Ju dëshironi të dashuroni dhe kjo fundjavë është interesante. Sa i përket punës, ju ndoshta do të përballeni me një problem më vonë gjatë ditës!

Gaforrja

Para se të thuash mjaft në dashuri, sepse një person është shumë larg, prisni fundin e muajit. Në frontin e biznesit, nëse keni një proces gjyqësor në pritje do të jetë e mundur të fitoni!

Luani

Lajme të bukura vijnë në dashuri, ditë premtuese për ndjenjat. Në punë, nëse keni pasur disa debate kohët e fundit, përpiquni të kuptoni pse.

Virgjëresha

Nëse zemra juaj është vetëm pasionet tuaja janë në rrezik, por kini kujdes. Në frontin e punës, ditët në vijim priten lajme të mira.

Peshorja

Këtë fundjavë rilind dëshira për të dashuruar. Në frontin e punës, do të kapërceni me qetësi problemet që keni pasur në periudhën e fundit.

Akrepi

Ditë pozitive për ndjenjat. Ekzistojnë vetëm dyshime midis një bashkëjetese fikse dhe një marrëdhënieje më të shkëputur. Në frontin e punës, vlerësoni me kujdes rrethinën tuaj. Mos i nënvlerësoni shpenzimet!

Shigjetari

Hëna është në anën tuaj: një miqësi mund të bëhet diçka më e rëndësishme në dhjetor. Në frontin e punës, nëse ndiheni të mërzitur, ndoshta diçka nuk është në rregull. Ju duhet motivim i ri!

Bricjapi

Periudha e reflektimit në dashuri, të paktën deri në datën 21. Në punë, mbase keni ndaluar të kuptoni se çfarë të bëni. Ju gjithashtu keni filluar projekte të reja!

Ujori

Ju jeni pak të lodhur dhe argumentues në dashuri: fundjava nuk është vërtet e mirë për ndjenjat. Në frontin e punës, përpiquni të shmangni situatat stresuese midis të Shtunës dhe të Dielës!

Peshqit

Lajm i mirë për dashurinë. Në frontin e punës, nuk është një kohë e keqe. Ju jeni shumë energjik!

Virgjëresha

Nëse zemra juaj është vetëm pasionet tuaja janë në rrezik, por kini kujdes. Në frontin e punës, ditët në vijim priten lajme të mira.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back