Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Hëna në Akrep! Horoskopi javor për secilën shenjë

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
Regjistruar më
Korrik 24, 2018
Mesazhe
4,221
Pëlqime
522
Shenjat e zodiakut po përgatiten për ndryshimet nga planetët e ndryshueshëm gjatë horoskopit të kësaj jave, teksa Mërkuri vazhdon në retrogradë te Virgjëresha . Java fillon me Hënën në Akrep të hënën më 12 gusht.

Dashi
Energjia krijuese mund të aktivizohet me Hënën në Akrep në fillim të javës, duke ju ndihmuar të merrni mendimet tuaja në letër me shumë më shumë besim. Hëna në Shigjetar ju lejon të mendoni dhe modifikoni punën tuaj me durim. Energjia e Bricjapit në datën 15 ju jep strukturë dhe fokus. Merrni kohë për të ecur ngadalë sepse ritmi i vetes mund t’ju sjellë dobi. Kaloni kohë me të tjerët këtë fundjavë gjatë Hënës së Ujorit në datën 18.

Demi
Planifikimi i hapave tuaj të ardhshëm për qëllimet tuaja do të jetë një manifestim i Hënës në Akrep. Hëna në Shigjetar ju lejon të bërtisni, të reflektoni për të kaluarën dhe të mirëprisni energjinë shëruese. Kur Hëna është në Bricjap në datën 15, ju mund të shihni se si ndezin më shumë ide dhe mund të merrni njohuri krijuese nga miqtë. Hëna e Ujorit ju ndihmon të ndërtoni rrjetin tuaj.

Binjakët
Me Hënën në Akrep për të filluar javën, mund të ndërmerrni veprime dhe të besoni në veten tuaj ndërsa kapërceni sfidat e sjella nga Saturni. Të njëjtat mësime vazhdojnë me Hënën te Shigjetari në datën 13, gjë që mund t’ju ndihmojë të krijoni një kuptim të marrëdhënieve. Ju mund të tregoni më shumë pjekuri gjatë Hënës së Bricjapit në datën 15, duke ju lejuar të bëni realitet vizionin tuaj.

Gaforrja
Prioriteti i vetes mund të jetë pjesë e tranzitit të kësaj jave me Hënën në Akrep për të nisur gjërat. Hëna në Shigjetar ju ndihmon të qetësoheni dhe të merrni një qasje të re, dhe Hëna në Bricjap ju lejon të jeni fleksibël me zgjedhjet tuaja. Në datën 15, Hëna në Ujor mund të jetë një mundësi e mirë për të rishikuar dhe ripërpunuar projektet tuaja, pasi Saturni ju jep mbështetje.

Luani
Shfaqja e dashurisë ndaj vetes në fillim të javës do të jetë kulmi i Hënës së Akrepit. Kur Hëna hyn në Shigjetar, besimi juaj mund të arrijë lartësi të reja me këtë energji zjarri që ju lejon të ndiheni të pandalshëm. Bëni diçka emocionuese gjatë Hënës në Bricjap. Kur Hëna hyn në Ujor, ju mund të ndiheni si një aventurier dhe më i gatshëm për të ndarë një periudhë të veçantë me njerëzit që doni.

Virgjëresha
Objektivat e karrierës shkëlqejnë gjatë kësaj jave, me Hënën në Akrep duke sjellë shumë mundësi për t’u dalluar. Kur Hëna hyn në Shigjetar, mentorët tuaj mund të shohin rritjen dhe evolucionin tuaj. Me Hënën në Bricjap, mund të ndiheni më romantikë dhe të përgatitur për t’i shprehur emocionet tuaja dikujt që doni. Me mbylljen e javës, Hëna në Ujor do të vazhdojë të shohë ndryshimet në marrëdhëniet tuaja dhe recetat e nevojshme për t’i forcuar ato.

Peshorja
Hëna në Akrep në fillim të javës ju ndihmon të ndiheni të përqendruar dhe të merrni kohë për t’u kujdesur për veten. Të kesh Hënën në Shigjetar mund t’ju bëjë të ndiheni të sigurt për të përballuar sfidat pasi mund të përgatiteni gjatë këtij tranziti retrograd. Hëna e Bricjapit mund t’ju japë energji për t’i bërë gjërat. Ndërsa Hëna në Ujor do t’ju shtyjë të lidheni me anën tuaj ambicioze.

Akrepi
Të hënën, më datë 12, Hëna do të jetë në shenjën tuaj, e cila mund të jetë një periudhë e mirë për të ndërmarrë veprime pasi mund të ndiheni plot energji. Hëna në Shigjetar ju ndihmon t’i besoni vetes dhe të përpunoni. Shoqërimi do të jetë i lehtë kur Hëna të hyjë në Bricjap, duke ju lejuar të lidheni me miqtë ndërsa Hëna në Ujor ju ndihmon të përdorni energjinë tuaj krijuese në shtëpi. Gjërat që zbuloni në shtëpinë tuaj mund të frymëzojnë gjithashtu projektet e ardhshme.

Shigjetari
Të qenit më shumë diplomat mund të jetë tema e javës, me Hënën në Akrep duke nisur gjërat. Duke pasur Hënën në shenjën tuaj do t’ju sjellë rehati, veçanërisht me kuadratet që ndodhin tani. Mund të bini dakord për kompromise për të përmirësuar marrëdhëniet tuaja. Hëna e Bricjapit e drejtuar nga Saturni mund të jetë një rivendosje për t’ju bërë të mendoni për potencialin ndërsa përgatiteni për javën e ardhshme.

Bricjapi
Këtë javë, ju po ndryshoni rutinat tuaja për të gjetur më shumë efikasitet. Hëna në Shigjetar mund të ndihet si një ndërrues i lojës, pasi ju po e sillni vëmendjen edhe te vetja. Mund të jetë një periudhë ku do t’i tregoni vetes më shumë hijeshi me sheshin e Jupiterit dhe Saturnit që po përgatiten. Hëna në shenjën tuaj mund të ndihet si një pushim shumë i nevojshëm për t’ju kthyer të fokusuar. Me Hënën në Ujor, mund të hapni zemrën dhe mendjen tuaj ndaj dashurisë.

Ujori
Ju po përdorni energjinë tuaj krijuese këtë javë dhe po zbuloni muzat tuaja. Hëna te Akrepi dhe Shigjetari mund të ndihet si disa periudha thelbësore që mund të zgjojnë vetëbesimin dhe optimizmin. Jeni të përgatitur të drejtoni dhe të vini në qendër të vëmendjes nëse është e nevojshme. Hëna në Bricjap do t’ju kujtojë se duhet të punoni shumë për të arritur atje ku dëshironi. Kur Hëna është në shenjën tuaj, ajo do t’ju japë planin për të planifikuar suksesin.

Peshqit
Në fillim të javës, energjia juaj mund të fokusohet në shtëpinë dhe zhvillimin e strukturës së mirë me Hënën në Akrep. Hëna në Shigjetar do të jetë një periudhë ku ekuilibri do të jetë i rëndësishëm për të mos u ndjerë i djegur nga përgjegjësitë tuaja. Sheshet po ndërmarrin veprime tani, kështu që durimi është thelbësor. Hëna në Bricjap ju jep durim, por mund të prisni që të ndërtoni përgjegjësi. Hëna në Ujor ju kujton se ngadalësia dhe e qëndrueshme fiton garën. Një kujtesë për të mos nxituar.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back