Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Gjerat qe cdo nene,do jua fshehe gjate gjithe jetes...??

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
Regjistruar më
Janar 31, 2018
Mesazhe
21,438
Pëlqime
34,160
View attachment 69525M
Memesia perfaqeson nje ndryshim te madh ne jeten e nje gruaje.
Njeriu behet pergjegjes per jeten e nje qenie tjeter njerezore,me te cilen ndihet i lidhur
pazgjithmerisht.
Memesia eshte gjithashtu nje,sukses i sprovave dhe veshtirsive,
megjithate nje nene kurr nuk flet per te.

Lodhja,angazhimet,
veshtiresit e lodhjeve te ndryshme mbeten te groposura ne zemren e saj dhe,ne asnje rast ajo nuk u ve faj femijeve.

Nena eshte gjithmon e guximshme,
eshte gjithmon e qeshur,
ajo eshte gjithmon prane femijeve.

1- Ne e bejme ate te qaj me shume se kush do tjeter.
Nje nene nuk ben gje tjeter vecse qan per femijet e saj ne te gjitha aspektet.

2- Privon veten nga gjithcka per ne.
Nese nuk ka para pwr te ber pazar,
nje nene blen ate qe u duhet femijeve te saj,duke injoruar nevojat e veta.

3- Kujdeset gjithmon:
Gjate gjithe jetes tone,nena do te kujdeset per ne.
Fillon kur ajo zbulon se ju jeni ne barkun e saj dhe,nuk pushon kurre se shqetesuari per,mirqenien dhe lumturine tone.

4- Shtatzania nuk ishte shetitje ne park:
9 muaj jane te gjate per te gjithe,dhe cdo nene i kalon ato duke u perpjekur,te mos demtoje aspak mirqenien,dhe zhvillimin e femijes.

5- Ajo nuk eshte perfekte dhe i vjen keq:
Ne te gjithe bejme gabime,madje edhe mami,
e cila meson zanatin me dhe fale teje.

6- Ajo pelqwn te shikoj ty:
Sa shpesh do te ktheheni dhe,do te shihni nenen tuaj duke ju pare.
Ajo e ben ate sepse te do,sepse ti je kryevepra e saj.

7- Kur qan bota e saj shembet:
Nje nene mund te duroj gjithcka,
por jo vuajtjen e femijes se saj.
Nese qan para saj,zemra e saj thyhet.
Nese vuani,ajo vuan po aq sa ju,
ndoshta dhe me shume.

8- Eshte e veshtire per te,tju lej te shkoni:
Koha ndryshon gjithcka,
me kalimin e viteve secili femije,rritet e meson te jete gjithnje e me i pavarur.
Eshte e veshtire per nje nene qe te lejoj te ikesh,
ti qe ishe kaq e pafuqishme,dhe qe pa kujdesin e saj nuk do te kishe mbijetuar kurr.
Ju keni qen gjithmon krah per krahe,
keshtu qe eshte shume e veshtire per te tju lej te shkoni.
Nena eshte gjithcka..........
Ndaj respektojini nenat....
Duajini ato.....???View attachment 69525

Une per vete jo se nuk e du mamin, por sa e shoh me nerva ti them dicka them lere me mire se po ja them babit?
Por nuk e merzis kurre,i bej dhurata, i shkruaj leter per ditelindje dhe gjithmone e falenderoj per gjithçka.
Dhe sa here dua te bej dicka ne jeten time, gjithmone mendoj mamin, pastaj veproj? si do ndjehet ajo them sikur te me shikonte, kjo eshte arsyeja pse jam teper e kujdesshme ne jeten time, aq sa mundem sigurisht se djalli bon punen e vet me na fut ne kurthe?
Nje dite dua te behem si mami im dhe ti ngjaj ne cdo gje.
E adhuroj dhe e dua shume, por dhe babin ♥️♥️

Nje rrespekt te vecante per cdo nene qe me gjithe gjithesine e tyre na mbrojne dhe na rriten nga rrethanat e jetes

Qane me heshtje neteve kur ne ishim te semure

Na moren per dore dhe na mesuan hapat e para

Ndanin dhe kafshaten e tyre qe te ngopemi ne

Prishen fustanin e tyre qe te na benin nje rrobe te re per ne

Na dolen perpara si luaneshat kur menduan se jemi ne rrezik

Te flasesh per nenen do thote te mos mbarojme kurre

Nje rrespekt te vecante per cdo nene qe me gjithe gjithesine e tyre na mbrojne dhe na rriten nga rrethanat e jetes

Nuk di gjerat qe sdo mi trregonte kurre , por di te them qe jam shum i lumtur per familjen qe kam !
Kot sthojn familjen nuk e zgjedh eshte fat !

Me rrenqethe me keto fjale.
Te flasesh per nenen,dhe per vuajtjet e saj qe nuk i shpreh kurr,nuk ka vend ku me shkr sepse ka shume per te then per nenen.???

Une per vete jo se nuk e du mamin, por sa e shoh me nerva ti them dicka them lere me mire se po ja them babit?
Por nuk e merzis kurre,i bej dhurata, i shkruaj leter per ditelindje dhe gjithmone e falenderoj per gjithçka.
Dhe sa here dua te bej dicka ne jeten time, gjithmone mendoj mamin, pastaj veproj? si do ndjehet ajo them sikur te me shikonte, kjo eshte arsyeja pse jam teper e kujdesshme ne jeten time, aq sa mundem sigurisht se djalli bon punen e vet me na fut ne kurthe?
Nje dite dua te behem si mami im dhe ti ngjaj ne cdo gje.
E adhuroj dhe e dua shume, por dhe babin ♥♥
???????

Ca ki me,shprehe ate qe ndjen.
Mamin e du me shum se cdo gje?
Cdoher e surprizoi ne menyra te ndryshme gjithmone i kam dhuru trendafila e shum gjera tjera?
E respektoj e me ate ndaj shum gjona♥
Kjo esht dhurata fundit qe i bera?para disa ditesh,nderthurur me fjalet
Nuk ka arome me te mire, se dashuria dhe aroma jote per ne ?♥.

Editimi i fundit:
Mendoj qe ska lumturi me te madhe per nonen kur e ben te lumtur qofte dhe nje fjale te mire ti thuash ate e ben njeriun me te lumtur !

Paskan komentu vetem grat ktu ?po realiteti eshte se qunat e dun me shum mamin ? une mund te them vetem qe eshte gjeja qe une kam dasht dua edhe do dua me shume me kete jete!

Paskan komentu vetem grat ktu ?po realiteti eshte se qunat e dun me shum mamin ? une mund te them vetem qe eshte gjeja qe une kam dasht dua edhe do dua me shume me kete jete!

Kjo eshte e vertete thone qe djemte dojne nenat me shume dhe vajzat baballaret dhe sjam kunder kesaj sado qe thoja Babi im eshte gjithcka per mua kur doja dicka shkoja e flisja me mamin dhe me pelqente kur me merrte koken ne preherin e saj e me thonte jam ketu per cdo gje po te degjoj

Kjo qe thua ti cunat e duan me shume mamin:
Kjo varet ne raportet qe ke krijuar nene-bir.
Por mendoj se dashuria per nenen qoft nga vajza/djali eshte e pafund,pastaj duhet te dish se si ta shprehesh se normalisht te gjithe i duam prinderit dhe anasjelltas,ama duhet te dish ta shprehesh,tia pwrcjellesh,sepse ka nga ata qe e mbajne perbrenda kte ndjesi.
Kjo eshte e rendesishme ta shprehesh ate dashuri te madhe qe ndjen,qoft edhe ne menyra te ndryshme.

Kjo eshte e vertete thone qe djemte dojne nenat me shume dhe vajzat baballaret dhe sjam kunder kesaj sado qe thoja Babi im eshte gjithcka per mua kur doja dicka shkoja e flisja me mamin dhe me pelqente kur me merrte koken ne preherin e saj e me thonte jam ketu per cdo gje po te degjoj
Faktikisht un nonen se zevendesoj me asnji por babin per shkak se dhe mund t ket vujt pak me shum se mami per shkak se ka pas probleme shendetetesore por lej koken mas babit !

Faktikisht un nonen se zevendesoj me asnji por babin per shkak se dhe mund t ket vujt pak me shum se mami per shkak se ka pas probleme shendetetesore por lej koken mas babit !

Une personalisht jam vajza e babit sepse jam e femija I fundit dhe me rriten te gjithe po babi me kishte Pak me vecanti ngaqe Isha me e Vogel por ato qe ndaja me mamin ishin magji ishin ndjesi qe nuk pershkruhen falenderoj familjen time qe ishin e Jane gjithmone afer meje

Po smund te flasesh me babin per te gjitha prandaj ke mamin ??

Kjo qe thua ti cunat e duan me shume mamin:
Kjo varet ne raportet qe ke krijuar nene-bir.
Por mendoj se dashuria per nenen qoft nga vajza/djali eshte e pafund,pastaj duhet te dish se si ta shprehesh se normalisht te gjithe i duam prinderit dhe anasjelltas,ama duhet te dish ta shprehesh,tia pwrcjellesh,sepse ka nga ata qe e mbajne perbrenda kte ndjesi.
Kjo eshte e rendesishme ta shprehesh ate dashuri te madhe qe ndjen,qoft edhe ne menyra te ndryshme.
Une e shpreh me puthje ?e puth 800 here ne sekond der sa me sle me ????

Une personalisht jam vajza e babit sepse jam e femija I fundit dhe me rriten te gjithe po babi me kishte Pak me vecanti ngaqe Isha me e Vogel por ato qe ndaja me mamin ishin magji ishin ndjesi qe nuk pershkruhen falenderoj familjen time qe ishin e Jane gjithmone afer meje
Ndersa un jam fmija i 1 dhe kam pas gjithmone mbeshtetje nga familja dhe smr kan ndalu asiher per asnji gjo gjithmone me kan mbeshtet dhe jam i lumtur qe ja kam kthy mbrapsht sic e meritojn ! Jam shum i lumtur qe mbeshtjetjen qe me dhan ja ktheva dhe jan krenar per mu dhe ska gjo me te lumtur ! ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back