Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Genjeshtra...?

ALekSa

I think my guardian angel drinks
ANETAR ✓
Regjistruar më
Korrik 15, 2017
Mesazhe
9,672
Pëlqime
13,031
Te gjithe e dim se cdo njeri genjen ,dikush me shume e dikush me pak!!

Ca eshte genjeshtra per ty?

Pse njerezit genjejne?

Cfare mendoni ju a ndodhet genjeshtra ne gjene tona?

View attachment 28779

Mendimi im nuk duhet te genjejm kurr Sepse genjeshtra i ka kembet e shkurter.por ama nga Ana tjeter per nje moment kur je keq genjeshtra ne nxjerr nga situate .por per veten time e urrej genjeshtrat

Nuk memdoj se genjeshtra eshte gjenetike:
Por mendoj se cdo njeri genjen nga pak.
Personalisht une genjej por do ta quaja genjeshter te embel pasi genjeshtra so gjo e mire. Smund ta ndertosh,jetosh jeten mbi genjeshtra. Kur them genjej e them ne kuptimin qe genjej per momentin nji shaka etj. Por genjeshtra aq zgjat e shumta 3 dite. Dhe jam kunder genjeshtres. Dem te sjelle asnjiher seshte pozitive per asgje genjeshtra.

Mka dal nami per mashtrus un njeri i sinqert i urrej genjeshtrat (ky eshte kulmi :()

Jo genjshtra nuk eshte genetike se na habitet...

Por eshte nje mjet mbijetese per disa, varet nga lloji i genjshtetres ...se ka raste kur genjehet edhe per mire!
Si tha Jovani i tmerrshem.....Edhe genjejme edhe na genjejne.....

Po pra
Kur ke dy dashnore te dyjave u thua kam nje :p
Un uroj ta kem gjenetike me ja njit cunit
Ahahahhaha dmth ti sje i kenaq qe ben vete kete veperpor don me e trashegu.Dhe une te uroj mos tu realizofte deshira?

Kush tha sjam?
Po mos isha se beja :D
E kuptoj e kuptoj por thashe qe ste mjafton kjo por do ta trashegosh.Ej mos harro se genjeshtra nuk futet ne listen e vlerave te trasheguara?

Genjeshtari duhet te mbaje parasysh se, per te qene i besueshem, duhet te thote vetem genjeshtrat e nevojshme.

• Pëlqej
Reactions: Iva
Genjeshtra te nxjerr nga situata;);).
Genjeshtra per mua eshte nje zgjidhje e castit.
Tashti genjeshtra perdoret nga te gjithe,
Nuk eshte gjenetike,mesohet me kalimin e kohes.....

Genjeshtra si akt shqisor eshte dobesi , cilesi e shemtuar te cilen nuk e pranojm n’syt e tone si te tille..
Genjeshtra eshte nje njolle e keqe qe ia dhurojm vetes!!?

Pse genjejne njerezit?
.. sepse mundemi?..
Nganjehere e verteta dhemb dhe eshte e hidhur, e nganjehere duam qe gjerat te jene ne rrugen tone, sometimes per te perfituar dicka , e disa here per tju shmangur gjerave te palezetshme.
Por gjithm.. me e bukur eshte e verteta se sa te ushqejm shpirtin me te keqen cit. ‘disa’.

Per mendimin tim eshte ne rregull te genjesh nese ke qellim te mira apo te mbulosh dicka app dike , kjo nuk e bo nje person te quhet i/e keq/e ??

Genjeshtaret qe me duken me t’neveritshmit e me te lig jane ata qe genjejn per self satisfaction per t’iu len pershtypje te tjereve!!??

Me mire nje e vertete e hidhur se nje genjeshter e bukur .

E madhe apo e vogel per c’fare do arsyeje , kthehet ne ves dhe hyn tek hipokrizia ... duam apo Nuk duam ta pranojme ne , Nuk ka genjeshter qe te nxjerr nga situata , vetem e VERTETA.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back