Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Furtunë ndryshimesh! Zmbrapset Mërkuri, zbuloni çfarë do të ndodhë me 12 shenjat e HOROSKOPIT!

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
Regjistruar më
Korrik 24, 2018
Mesazhe
4,221
Pëlqime
522
Duke filluar nga dita e sotme Mërkuri, planeti i ideve dhe jo vetëm, do të zmbrapset përkohësisht, të paktën deri në javën e parë të gushti t, duke sjellë një erë ndryshimesh tek të gjitha shenjat. Nëse menduat se ky muaj do të ishte gjithë shend e verë gaboheni, pasi keni akoma rruë përpara.

Dashi: Gjatë verës të gjithë jemi më të lirë dhe të shkujdesur, por kjo nuk do të thotë se duhet të hiqni dorë nga përgjegjësitë që keni. Duket e çuditshme, por Dashi është pikërisht një prej atyre shenjave që duhet të mbledhë veten dhe të kthehet me këmbë në tokë, pasi po e tepron më shumë se ç’duhet.

Demi: Mos lejoni të tjerët të përfitojnë nga mirësia juaj, por nxirrni kthetrat dhe tregojuni se nuk mund t’ju nëpërkëmbin. Është momenti të luftoni për atë që ju përket.

Binjakët: Binjakët janë gjithmonë të pavendosur dhe dyshues, kjo është edhe arsyeja kryesore përse u shmangen debateve dhe përfshihen në marrëdhënie toksike. Por kjo situatë nuk mund të zgjasë përgjithmonë. Duhet të përballeni me veten, por edhe të tjerët.

Gaforrja: Mërkuri i zmbrapsur u këshillon të gjitha Gaforreve të tregohen më të kujdesshme dhe të mos bëjnë premtime që nuk i mbajnë dot. Do të keni kohë për të treguar veten, për momentin shtrini këmbët sa keni jorganin.

Luani: Luani do të jetë gjithmonë në qendër të vëmendjes, por ky nuk është momentin për ekzibicionizëm. Sa më pak të flisni, aq më mirë do të jetë për ju.

Virgjëresha: Shmangni me patjetër çdo njeri apo situatë që i vë kufi lirisë suaj. Keni nevojë të kaloni kohë të vyer me njerëz pozitivë dhe të mos lodhni mendje me hallet e të tjerëve.

Peshorja: Peshoret janë një ndër shenjat më besnike të horoskopit dhe jo vetëm në marrëdhënie me partnerët, por edhe me idetë e qëndrimet e tyre. Nuk është aspak e lehtë t’i bindësh të ndërrojnë mendje, por gjatë kësaj vere kanë nevojë të bëjnë ndonjë lëshim të vogël.

Akrepi: Pas Peshores, Akrepi është shenja e dytë që duhet të ngadalësojnë hapin dhe të bëjë ndonjë kompromis nëse nuk do që të mbesë vetëm. Mërkuri u tërheq veten gjithë egoistëve të lindur në këtë shenjë, të cilët mendojnë se janë mbi të gjithë.

Shigjetari: Vera është stina është e preferuar e Shigjetarit, sepse vera nënkupton çlodhje, argëtim dhe mbi të gjitha aventura. Ky është momenti juaj, ndaj shijojeni pa u penduar më vonë.

Bricjapi: Jeni gjithmonë në kërkim të mundësive të reja për t’u rritur profesionalisht, për të bërë shumë para dhe shijuar suksesin, por a jeni të kënaqur me atë çfarë keni arritur? Ndoshta duhet të ‘’investoni’’ në fushën e ndjenjave, po aq sa investoni për të bërë më shumë para.

Ujori: Ndërkohë që një pjesë e shenjave po shfrytëzojnë javët e para të korrikut për t’u dëfryer dhe provuar eksperienca të reja, për Ujorin kjo është një fazë kur i duhet të reflektojë. Keni nevojë të mësoni të pranoni ashtu si jeni, pa u imponuar tek të tjerët.

Peshqit: Zmbrapsja e Mërkurit do t’i fusë shkopinjtë nën rrota Peshqve, sidomos në çështjet e zemrës, por kjo është për të mirën tuaj. Më në fund do t’i jepni fund një marrëdhënieje toksike dhe të gënjeshtërt./ Living

Peshqit: Zmbrapsja e Mërkurit do t’i fusë shkopinjtë nën rrota Peshqve, sidomos në çështjet e zemrës, por kjo është për të mirën tuaj. Më në fund do t’i jepni fund një marrëdhënieje toksike dhe të gënjeshtërt./ Living

?
Nga vajta e lexova tani para gjumit :(

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back