Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Franca zgjedh Presidentin/ Macron përballë Le Pen në raundin e dytë

...

Kontributor
Regjistruar më
Tetor 30, 2020
Mesazhe
48,384
Pëlqime
34,911

Franca zgjedh Presidentin/ Macron përballë Le Pen në raundin e dytë​

Macron-le-Pen.jpg

Emmanuel Macron dhe Marine Le Pen janë dy kandidatët që do të përballen me njëri-tjetrin në raundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale në Francë, sipas rezultateve të deritanishme.

Procesi i votimit për zgjedhjet presidenciale në Francë u mbyll në orën 20:00. Exit poll-et e para nxjerrin në avantazh presidentin aktual Emmanuel Macron.
Sipas rezultatit paraprak, Macron ka marrë 28.1% të votave, i ndjekur nga rivalja e tij, Marine Le Pen me 23.3% të votave.
zg.jpg

Exit Poll i publikuar nga televizioni francez

Me të dalë rezultatet e para, mbështetësit e Macron dhe Le Pen kanë nisur festën, teksa janë më të sigurt se po shkojnë drejt raundit të dytë të zgjedhjeve. Mbështetësit e Le Pen janë më optimistë, teksa ajo ka arritur rezultatin më të lartë nga tre fushatat presidenciale ku ka qenë e përfshirë.

Le-Pen.jpg

Ndjesi gëzimi dhe lehtësimi u reflektuan te mbështetësit e Macron. Teksa valëvisin flamujt francezë dhe të BE-së në seli, ata thonë se janë të kënaqur udhëheqjen e deritanishme të Macron dhe me rezultatet e këtyre zgjedhjeve.

Macron.jpg

Sipas shifrave të publikuara nga Ministria e Brendshme, pjesëmarrja në votime ka arritur në 65 për qind deri në orën 17:00 me orën lokale, shifër kjo më e ulët se në raundin e parë të zgjedhjeve presidenciale të vitit 2017 (69,42%). Një arsye për pjesëmarrjen e ulët është fushata që nisi me vonesë, pjesërisht për shkak të pandemisë së Covid 19 dhe së fundmi për shkak të luftës në Ukrainë.

Njëmbëdhjetë politikanë, përfshirë një komunist e deri te kandidatët kundër emigracionit të së djathtës ekstreme po kërkojnë të rrëzojnë presidentin aktual, Emmanuel Macron që kërkon të bëhet presidenti i parë francez në 20 vite që rizgjidhet në këtë post. Garën më të fortë ai e ka me Marine Le Pen.

Nëse një nga kandidatët merr mbi 50% të votave, nuk do të ketë raund të dytë, në të kundërt (ajo që ka më shumë mundësi të ndodhë), dy kandidatët që do të marrin më shumë vota se të tjerët, do të përballen në raundin e dytë të zgjedhjeve në 24 prill.

Top Channel

Votova po njelloj si radhen qe kaloj do shkoj Edhe Pse me Pak diference votash raundin e pare e mori Macron.

Raundin e dyt behen te gjithe bashke kunder le pen .
e njejta melodi .

megjithse jam kurioze te di a do e mbaj fjalen Le Pen qe ka dhen per moshen e pencionit ?
dhe per femrat e mbuluara qe do marrin gjob Nese mbajn shami. Ehm .
Ka program interesant ne fakt e mendoj se nga kjo ka marr goxha vota .

@B3ba chérie votove ti ?

Votova po njelloj si radhen qe kaloj do shkoj Edhe Pse me Pak diference votash raundin e pare e mori Macron.

Raundin e dyt behen te gjithe bashke kunder le pen .
e njejta melodi .

megjithse jam kurioze te di a do e mbaj fjalen Le Pen qe ka dhen per moshen e pencionit ?
dhe per femrat e mbuluara qe do marrin gjob Nese mbajn shami. Ehm .
Ka program interesant ne fakt e mendoj se nga kjo ka marr goxha vota .

@B3ba chérie votove ti ?
Nese Le Peni gjobit te mbuluarat me shami per 24 ore Parisi behet hi. Jane premtime populiste thjesht per te marre vota, shume pak te realizueshme.

Nuk e di pse kam qef ta marin macroni edhe nje mandat tjeter .. e nese e fiton ajo qorrja franca do te kete ndryshime te medha

Nuk e di pse kam qef ta marin macroni edhe nje mandat tjeter .. e nese e fiton ajo qorrja franca do te kete ndryshime te medha
Per mua personalisht te fitoj kush te doj se sme bejn asgje pasi jam me pune , pashaporten dhe cdo gje ne rregull .
ama ajo ka fituar shume ne krahasim me radhen e kaluar dhe ka program te pasur.

pritet katrahure Nese e merr kjo eshte e sigurte.

Se mer qorrja po he
Kshu ka fjnksionu qe kur ka qen baba qorres
Vje balotazhi ene ja fusin tgjith qorres
Francezet sjan aq idjot sa tja japin asaj.
Plus qe ke miliona emrigrant qe jan vota te sigurta per markonin

Se mer qorrja po he
T lumt goja pse ske kandidu e ti :p

Se mer qorrja po he
E njejta melodi
Ndroje Dreq kaseten
Se m’cmene mu e veten
Nuk kalohet kshu gjith jeten

cit vagabondi durresit.

Se merr ajo se bashkohen te gjithe kunder asaj ne fund po qe jan shtu shume qe e duan jan shtu cavo .
Un makaronit do ja jap prap :p

Per mua personalisht te fitoj kush te doj se sme bejn asgje pasi jam me pune , pashaporten dhe cdo gje ne rregull .
ama ajo ka fituar shume ne krahasim me radhen e kaluar dhe ka program te pasur.

pritet katrahure Nese e merr kjo eshte e sigurte.
Po jo mi lesht e bubit ka me marr edhe ato premtimet e l.... ca ishin ato abuzimet e azilet ato gjobat e atyre me shamia etj etj ... njs

E njejta melodi
Ndroje Dreq kaseten
Se m’cmene mu e veten

cit vagabondi durresit.

Se merr ajo se bashkohen te gjithe kunder asaj ne fund po qe jan shtu shume qe e duan jan shtu cavo .
Hajde t puci me llap vtm qe do voto macronin hahahahahaa

E njejta melodi
Ndroje Dreq kaseten
Se m’cmene mu e veten

cit vagabondi durresit.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
o lagja 1?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back