Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Franca në kërkim të vrasësit serial pas zhdukjes së 4 grave nga shtëpitë e tyre

• Thread starter Thread starter ...
  • Data e fillimit Data e fillimit

...

Kontributor
Regjistruar më
Tetor 30, 2020
Mesazhe
48,384
Pëlqime
34,911
Franca në kërkim të vrasësit serial pas zhdukjes së 4 grave nga shtëpitë e tyre (fotot)

frac.jpg

Policia në Francë ka thënë sot se mund të jetë në kërkim të një vrasësi serial pas zhdukjes së katër grave nga shtëpitë e tyre ose duke bërë vrap.

Të katër viktimat janë zhdukur tre muajt e fundit dhe policia po heton “çdo hipotezë të mundshme.”

33 vjecarja Delphine Jubillar, nga Cagnac-les-Mines në jug të Francës është zhdukur prej natës 15-16 dhjetorit.

38 vjeçarja Aurelie Vaquier u zhduk më 28 janar në qytezën bregdetare jugore Bedarieux.

42 vjeçarja Magali Blandin, u zhduk më 10 shkurt në Montfort-sur-Meu, në rajonin veriperëndimor të Bretagne.

Ndërsa 41 vjeçarja Anne-Frederic Obszynski, u zhduk teksa kishte dalë për vrap më 21 shkurt në Val-d’Oise, në periferi të kryeqytetit Paris.

Një zëdhënës i inteligjencës kriminale, e cila bashkëpunon me policinë dhe xharndarmërinë franceze tha: “Është e vërtetë që ky është një fenomen serial. Ne jemi duke kërkuar për lidhje të mundshme mes katër hetimeve. Në rastet e zhdukjes së personave ne veprojmë në të njëjtën mënyrë; Ne përdorim të gjitha mundësitë dhe burimet në ditët e para pas zhdukjes, dhe nëse nuk i gjejmë, nisim hetimet shkencore.”

Delphine Jubillar u zhduk nga shtëpia e saj në mesin e natës. Ajo ishte duke u ndarë me bashkëshortin e saj dhe raportohej se ishte takuar me disa burra.

Qentë e policisë kishin zbuluar erën e saj disa dhjetra metra larg shtëpisë, por ato humbisnin në një kryqëzim.

Aurelie Vaquier, brune ashtu si dhe Jubillar, u zhduk me një valixhe dhe pa mjete jetese apo celular, deshmon partneri i saj.

Gruaja që punonte shitëse në dyqane si shitëse, i kishte dërguar atij një mesazh për ta siguruar që ishte mirë, por disa ditë më vonë pa dëgjuar më prej saj ai shkoi në polici.

Biondja Magali Blandin, e cila duke u ndarë nga babai i katër fëmijëve të saj, u zhduk një mëngjes teksa duhet të takonte psikologun. Gjurmët e saj humbisnin pranë një përroi.

Anne-Frederic Obszynski, mësuese, bionde dhe ‘single’ pa fëmijë, u zhduk të dielën e 21 shkurtit pasi parkoi makinën e saj pranë një urë për të dalë për vrap.

Policia tha se miqtë e familjarët e grave thonë se asnjë prej tyre nuk kishte arsye për t’u zhdukur.

Top Channel

Fransua killer?

I ka vra e i ka gatu.
Ndiku nga Eduart Seleznev.
?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back