Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Flirtimi: Gabimet që bëjnë meshkujt

Vinjol

Larguar...... ne nji tjeter..... Dimension.......
ANETAR ✓
Regjistruar më
Shkurt 19, 2020
Mesazhe
3,767
Pëlqime
3,898
flirting-1487260295

Edhe pse flirtimi për disa zotërinj përbën shkencë në vete, shumë prej tyre kanë një perceptim të gabuar. Le të analizojmë gabimet e mundshme mashkullore!
Pra, ju paraqesim gabimet që bëjnë meshkujt gjatë flirtimit, dhe çfarë duhet të shmangin!

Gabimi i parë dhe më i madh është perceptimi i gabuar se diçka që keni thënë ose keni bërë në të kaluarën dhe kishte sukses me një femër, është rregull i suksesshëm për të gjitha femrat.
Le të mos harrojmë se çdo femër është dhe dëshiron të ndihet unike dhe e veçantë. Duhet t'i trajtojmë ato sipas personalitetit dhe tipit të tyre, pa slogan.

Mos jini arrogantë dhe ... mitologë! Që të mburreni me arritjet tuaja duke treguar se sa i famshëm je, nuk ju ngre në sytë e një femre! Përkundrazi ka efekt të kundërt, sepse nëse nuk ju marrin për feminist, do t'ju marrin për mashtrues!

Mos u përpiqni të hidhni një femër me para ose me makinë të bukur, dhe në përgjithësi me pasuri. Nëse me të vërtetë keni stil dhe finecë do të duket vetë. Nuk ka nevojë ta reklamoni. Reklamimi i tepërt zakonisht tregon ... produkt difektoz!

Kini kujdes me shakatë e tepërta. Humor i mirë, por mëso ta përdorësh siç duhet dhe kur duhet!

Mos filloni me nënkuptime seksuale dhe të shtrini duart që në takimin e parë, veçse nëse ju ka dhenë dritën jeshile.
Një takim nuk do të thotë domosdoshmërisht se ekziston një dashuri e rrufeshme apo një pasion i shfrenuar. Me qetësi!

Në takimin tuaj të parë, "mbyllni" sytë, mos shikoni si të hutuar femra të tjera që kalojnë pranë...të jeni të sigurt se nuk do të ketë takim të dytë!
Diskutimi kërkon vëmendjen dhe pjesëmarrjen e dy personave ... mos harroni!

Mos zbulo gjithçka për ty në nga takimin e parë! Shfaqni një mister, e kanë nevojë femrat ketë! Pa mister, si do t'i analizojnë përsëri dhe përsëri fjalët tuaja?
Mbajeni të gjallë interesin dhe do të keni rezultat!

Mos i bombardoni femrat me informacion të padobishëm për ish-in tuaj. Nuk duan të dinë se sa të bukura ishin. Ato preferojnë të mendojnë se janë gratë më të bukura, më të rëndësishme dhe më tronditëse në jetën tuaj!

Me pak fjalë, kushtoju vëmendje, trajtojeni me mirësi, mos ushtroni presing!
Kaq e thjeshtë! Ju urojmë suksese!

Ehuhaaa ska tboje qysh ja lyp ka tboje a do me ta lan :p fundja ne meshkujt themi kam kap njanen me rrit vlerat vetes por me e pa hollshem o ajo njana qe ka dash me u kap prej teje se po mos dote ajo gjersia e krahut do vazhdonte te rritej deri sa te barqzonte gjersin e belit :p

Sumco tregoi icik si ta lypa qe diten e par pa flirtuar fare

Ma honksh ta honksha

Sdi fare nga ky sektor as kam me dit nai here nuk gjuj femra kam nda menjen te ai sektor jam mrregull na rujt zoti ment e kokes ?

Shif nolt shif posht shif jaken mhoksh ...

Dhe femrat vu mas meje me hu ndor

Te rralle jane meshkujt qe dine te flirtojne. Shumica kerkon te arrije ne destinacion shpejt dhe pa mundim. Ne fakt e gjithe loja e flirt eshte e bukur dhe ndez kureshtjen e deshiren per personin tjeter.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back