Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Fituesja e Këngës per Eurovision .....

• Thread starter Thread starter ...
  • Data e fillimit Data e fillimit

Si ju duket ?

• Gjithsej votues
    18

...

Kontributor
Regjistruar më
Tetor 30, 2020
Mesazhe
48,384
Pëlqime
34,911

Fitoi Festivalin e Këngës në RTSH, reagon Ronela Hajati: Ju premtoj një performancë që do të mbahet mend​

Ronelahajatsier1 1

lg.php

Ronela Hajati me këngën “Sekret” u shpall fituesja e Festivalit të Këngës në RTSH, të këtij edicioni jubilar, ku ka marrë të drejtën të përfaqësoje Shqipërinë në “Eurosong” 2022.

Ronela ka bërë reagimin e parë në rrjetet sociale pas spektaklit ku është shprehur e lumtur dhe “pa fjalë” nga kjo fitore. Në postimin e saj në profilin në Instagram, këngëtarja premton që kënga e saj do të vijë e ndryshuar dhe me një video e performancë që do të mbahet mend.

Ronela Hajati do të përfaqësojë vendin tonë në Eurovision Song që do zhvillohët në Torino, Itali në 2022.
lg.php

“Shihemi në Torino! @eurovision Faleminderit te gjithe atyre qe me kane mbeshtetur gjithe keto vite ! Ju dua me shpirt ?❤️ @rtshqiptar. Ju premtoj që do të bëj një riimprovizim, një video dhe një performancë që do të mbahet mend!
Nuk kam fjale ….”, shkruan Hajati.

• foto galeri

Unë e kam shumë qejf si tip.
Ja du stilin
Por më ka çjerrë shpirtin kënga THEJE
Për mua është fituese.

Sme pelqen kenga.
Teksti pa lidhje per perfaqesim ne Eurovizion.
Skishte kundershtare.

Kjo para ca vitesh vinte verdall neper Vlor Radhim Himar behareve kerkonte (Sponsor ) ?‍♂️

Nuk e meritonte aspak cmimin.
Teksti kot,vokali linte shumë për të dëshiruar live.
"Theje" më pëlqeu më shumë por dhe Albani më zhgënjeu kur e dëgjova live.
Përfundimisht festival i dështuar ?

Une e degjova ne Youtube sot prandaj dhe e nxora si teme .....eshte munduar te nxjerre ruzlanen e Ukrainës vetem se nuk i arrin askund ?

Alban Ramosaj duhet ta fitonte per mendimin tim.!

Po vAllahi kesaj as ne hyrje se kisha leju e jo te na prezentoj: Atje nuk mbaron pune Mishi ?
Pse kush na ka prezanruar denjesisht nder vite? Dhe sa here kemi fituar?
Eurovision eshte BS

Nuk merrem me kto pune se jane te holla???

por kam lexu e degju kangen “theje”

ohohoh sa u pelqen cikave ???

• Haha
Reactions: Mia
K’jo ka vetem Shale e Xixa s’eshte kjo per EuroSong:
Hera e pare qe nje burre nxjerr ne pah me repliken e tij, vlerat per nje femer se sa hiret e saj!
Dhe me gezoi teper ky fakt!
Urime shef ju përgëzoj ???

Hera e pare qe nje burre nxjerr ne pah me repliken e tij, vlerat per nje femer se sa hiret e saj!
Dhe me gezoi teper ky fakt!
Urime shef ju përgëzoj ???
Duhet te jemi Realist,

Eurosong eshte per njerz te mdhej jo per kte:
Ai vend do Ze jo Byce e xixa..

Vetem tek ne Populli Shqipetar vlersohet byca jo kenga e as zeri. Pyti cunat kush e di nje kenge te Tayna ose te Mirlinda Ademi ose te Enca as nje se di: Por kur i pyt ca braziliane ka pasur vesh ne kte spot te thone te gjithe sepse vetem ato kan per te nxerr kengetaret tona.

Imagjino ku ka arritur Shqipetaria

Duhet te jemi Realist,

Vetem tek ne Populli Shqipetar vlersohet byca jo kenga e as zeri. Pyti cunat kush e di nje kenge te Tayna ose te Mirlinda Ademi ose te Enca as nje se di: Por kur i pyt ca braziliane ka pasur vesh ne kte spot te thone te gjithe sepse vetem ato kan per te nxerr kengetaret tona.

Nje perceptim i bukur ose analogji brilante do thoja une???
Mungojne komunikime te tilla, te nje niveli te larte intelektual, sepse sikur e keni dhe lartpermendur realiteti sot eshte per te ardhur keq vertete, ku me shume para harxhohen ne raste te tilla, se sa ne vlera per evenimente qe perfaqesojne kombin!
Faleminderit shef per keto komente qe jane vlere dhe te gjithe duhet te ndergjegjesohen dhe te dine te cmojne vlerat??

Duhet te jemi Realist,

Po mire ti fare mire mund te thuash qe te pelqen Kenga apo jo … se mjaft ngelet duke paragjykuar femrat nga bycet dhe xixat .

Pshm une nuk I degjoj fare k’to ne fjale.. kshuqe as nuk me ben pershtypje se c’fare nxorrin k’to .

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back