Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

FEMRAT SHQIPETARE

XX001Y02B007

Anetar i ri
ANETAR ✓
Regjistruar më
Prill 27, 2020
Mesazhe
8,856
Pëlqime
8,892
Do doja te diskutonim ne kete Teme per Femrat Shqipetare ( Mendoj beqaret ) ?? jo Momat

Si mendoni ju qe jane!

Mendimi im eshte qe TV i ka marre ne Qafe??
Dhe u mungo shume Menyra e Komunikimit si dhe vetevleresimit!( qe e mbajne me shume se sa meritojne nga Truri)
Femra qe une sot do thoja nje pasha skam ndigju as pare ne fakt, por e di qe ka!

po ju si mendoni??????

Unë mendoj mos ta kishe hap fare këtë temë dhe mos i ofendo më femrat.

Qe ne nisje eshte paragjykim dhe sja vlen te japesh mendim.

Unë mendoj mos ta kishe hap fare këtë temë dhe mos i ofendo më femrat.
Ku ishte ofendimi ktu?? me nenvizo nje Llaf??
Ishte nje mendim i imi.
Dhe ketu e verteto ate qe them siper sepse. U mungo menyra e Komunikimit , kur nuk ju intereso direkt ne fyerje. Tema eshte e lire.

Shiheni njeher veten pastaj gjykoni shani ofendoni tjetrin.
Kurr mos paragjyko pa dit asgje .
Atehere @solo e dashur sjelljen time mos ma permend sepse ske cte thuash asnje llaf, dhe keto qe ke njohur ne boten virtuale apo reale, ste kam shkruar kurr piss as fyer apo ngacmuar, kush jame une sdo kesh shancen te njohesh ndonjehere, pa merak mos e shtrydh trurin shume. Mendimi im eshte i lire dhe e them si dua, dhe ska njeri ne bote qe ma heq, e po te thoni qe po e them nga inati e xhelozia Gaboheni sepse ca nga ju ne kete mes me njohin Live hiq Bjondina. Mua sjelljen mos me permend por kupto temen e fol lirshem sepse nuk fyeva asnje femer dhe e CITOVA "Ka por une nuk njof" mesohuni te komunikoni se eshte e vyer ne jete, si Kritika dhe autokritika, kur flas gabim kerkoj falje kur kam te drejte " qe mendoj une nrm" i qendroj mendimit tim gjer sa nje te me vertetoje te kunderten.

Cjan kto tema more aman jo per momat po per femrat..
Mamat jan me me teper femra sa qe mendon ti e cdo kush tjeter!
Jeni bere paragjykusa ndaj femres ndoshta vetem shqiptare!
Budalliqe me thes....MJAFT

Si ske pertu

Une po ose jo, nuk e di prandaj hapa kete Teme!

Marsi poqese ke gje te thuash je e lire, te besh interesanten nuk te ftoj njeri, se ju te detyroni te themi dhe llafin e fundit. Kujdes kur fole. Nuk te fyeu njeri e as nga ti sdo pranoja te me fyeje prandaj kujdes.Flm
Kerkoj falje publike

Kerkoj falje publike
Kaq te veshtire e keni te Diskutoni pa nxjerr Kallashnikovet e thikat, pa sha njerez, per kete pune eshte forumi dhe chatet per diskutime, dhe nqs se jam gabim dhe fyerje apo largime timin apo kujdo qofte. Falje ske pse kerko moter e dashur, se te ka fal zoti, por te diskutosh mundesh pa Pike e presje. Flm

Kaq te veshtire e keni te Diskutoni pa nxjerr Kallashnikovet e thikat, pa sha njerez, per kete pune eshte forumi dhe chatet per diskutime, dhe nqs se jam gabim dhe fyerje apo largime timin apo kujdo qofte. Falje ske pse kerko moter e dashur, se te ka fal zoti, por te diskutosh mundesh pa Pike e presje. Flm
Me fal perseri por nuk mundem te diskutoj me njerez.

Ta them
E ndez ?
Vuuuu
Dinamit ?

Femra shqiptare jan si meshkujt shqiptare. ;)

Si jane do e them njehere tjeter. :)

T'pershendes afer nje dallge deti te zhurmshme por e embel zhurme. :)

Ta them
E ndez ?
Vuuuu
Dinamit ?

Femra shqiptare jan si meshkujt shqiptare. ;)

Si jane do e them njehere tjeter. :)

T'pershendes afer nje dallge deti te zhurmshme por e embel zhurme. :)
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Te lumte goja, kshu ka lezet shpirti, merr mesim @Marsi prej ketij arushanit te vjeter ketu, se ky di shume e ka jetu shume hahahahahahahahahaha

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back