Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Femra

Mignonne

S.E.N.T.??
ANETAR ✓
Regjistruar më
Gusht 8, 2020
Mesazhe
58,533
Pëlqime
34,428
E dashur femer mos u trishto per zgjedhjet qe te kan denuar dhe demtuar njekohsisht, cohu ne kemb dhe beso qe ti vlen sepse ti je heroina e perralles tende...te jesh femer do te thote te kesh bukurin dhe brishtesin e nje luleje,,por dhe gjembat e nje trendafili.
Ti o mashkull qe mundohesh te nenvlersosh mbrekullin "femer " -me thuaj,a i ben dot ato qe ben nje femer,? Ti nuk mundesh kurre te qeshesh nderkohe qe shpirtin e ke ferre.
Ti nuk qan dot kur nuk ndjen dhimbje.
Ti nuk flet dot kur nuk ke fjale.
Ti nuk hesht dot kur do te bertasesh .por nje femer i ben keto dhe shume te tjera sepse ajo eshte nje enderimtare qe beson se lumturia egziston. te jesh nje femer,nuk do te thote te jesh thjesht nje trup,eshte nje bote e tere qe kerkon te eksplorohet nga mashkulli i saj. femra e di mire se te mari nje buzeqeshje nga ajo qe dhuroj eshte shume me e cmuar sesa ta mari ate pa e merituar,prandaj ajo lufton . "nuk ka asgje me terheqese sesa nje femer qe te vret me vetbesimin e saj,hijen e nje sundimtareje, nje qe duket e ftohte dhe e eger por te vret me embelsin e zemres...femra eshte karakter por dhe personalitet i ndryshem mare shembull.
@Dëbora -inteligjente e qete ka gjithmon nje pergjigje perfekte dhe nje qetesi ne fjalet e saja.
@DuQe -embelsir e kripur ta rrotullon biseden dhe e perfundon ne favore te saj.
@EkzoTiiKee dhe @Caramele -imazhi i bukurise.
@Zana -goca e vogel me thonjet e gjate,ka pergjigje dhe per futbollin ??fol me shume shqip se eshte gjuha me e bukur ne bote.
@Fiore -1 lule pas cdo pergjigje.
@aloe -provo te vendosesh ndonje shkrim pa emrin e autorit se ta tregon ajo,??
@Rrelse -du cice thote po se di per cfare e ka fjalen ??
@Lei dhe @Nerv vertetimi qe shoqeria e vertet mund ti rezistoj largesis.
@STONE_HEAD dergon ? dhe pufje pa fund.
@Lina perkedhel me epitetin "lugat" ??
Nje femer mund te jet gjithcka sepse di te preki cdo tel zemre dhe te menaxhoj cdo situat ku gjendet.

P.s nje femer nuk harron kurre doren qe e ngriti kur kishte nevoj per te,,dhe po ashtu doren qe e zhyti ne erresire shpirtin e saj??

E dashur femer mos u trishto per zgjedhjet qe te kan denuar dhe demtuar njekohsisht, cohu ne kemb dhe beso qe ti vlen sepse ti je heroina e perralles tende...te jesh femer do te thote te kesh bukurin dhe brishtesin e nje luleje,,por dhe gjembat e nje trendafili.
Ti o mashkull qe mundohesh te nenvlersosh mbrekullin "femer " -me thuaj,a i ben dot ato qe ben nje femer,? Ti nuk mundesh kurre te qeshesh nderkohe qe shpirtin e ke ferre.
Ti nuk hesht dot kur do te bertasesh .por nje femer i ben keto dhe shume te tjera sepse ajo eshte nje enderimtare qe beson se lumturia egziston. te jesh nje femer,nuk do te thote te jesh thjesht nje trup,eshte nje bote e tere qe kerkon te eksplorohet nga mashkulli i saj. femra e di mire se te mari nje buzeqeshje nga ajo qe dhuroj eshte shume me e cmuar sesa ta mari ate pa e merituar,prandaj ajo lufton . "nuk ka asgje me terheqese sesa nje femer qe te vret me vetbesimin e saj,hijen e nje sundimtareje, nje qe duket e ftohte dhe e eger por te vret me embelsin e zemres...femra eshte karakter por dhe personalitet i ndryshem mare shembull.
@Dëbora -inteligjente e qete ka gjithmon nje pergjigje perfekte dhe nje qetesi ne fjalet e saja.
@Zana -goca e vogel me thonjet e gjate,ka pergjigje dhe per futbollin ??fol me shume shqip se eshte gjuha me e bukur ne bote.
Nje femer mund te jet gjithcka sepse di te preki cdo tel zemre dhe te menaxhoj cdo situat ku gjendet.

P.s nje femer nuk harron kurre doren qe e ngriti kur kishte nevoj per te,,dhe po ashtu doren qe e zhyti ne erresire shpirtin e saj??
Më përversen e mundshme më paske bërë?
Po nga sisa e mëmës time u bëra kjo që jam. Unike në llojin tim??

Po' flas pak reeth miqesi..
Miqësia është një lloj lidhjeje sociale, e shoqëruar nga një ndjenjë dashurie e ndërsjellë. Miqësia është konsideruar në çdo moshë një ndjenjë themelore për jetën sociale, është lidhja më e gjatë dhe më e rëndësishme me tjetrin. Është lidhja më e thellë e jetës së jetuar si shokë, që nga e shkuara e largët apo e afërt. Kur flitet për miqësinë, flitet për një miqësi të vërtetë, jo miqësi interesi.Këto janë momente në të cilat miqësia tregon karakterin e saj, durimin, aftësinë për të rezistuar dhe ndikuar në jetën e dy njerëzve. Miqësia, kur është e vërtetë, nuk ka sekrete, nuk ka nevojë për trillime. Miku nuk gjykon, nuk konkurron dhe mbi të gjitha nuk tradhton. Miku është gjithmonë aty, edhe në largësi. Për të treguar se së bashku, mund të ndani jetën....!

Femra ajo qenie aq e brishte po aq e forte .....njerezit e medhenj kane thene shume per ne ja disa nga ato :

1. “Asgjë nuk krahasohet me një bisedë të bukur me mendjen e bukur të një femre”.

2. “Mos bëj sikur nuk është e vërtetë, edhe ti e pranon se inteligjenca është seksi dhe një femër inteligjente është pafundësisht tërheqëse”.

3. “Inteligjenca e një femre më duket tërheqëse. Sensi i saj i humorit më duket tërheqës. Ndjeshmëria e saj më duket tërheqëse”.

4. “Bukuria e një femre mund të jetë e rrezikshme, por inteligjenca e saj mund të jetë vdekjeprurëse”.

5. “Gjëja më e bukur në botë është të jesh e zgjuar, e matur dhe bujare. Çdo gjë tjetër është e kotë, më beso. Është e kotë që njerëzit të përpiqen të të bindin për gjëra pa vlerë. Mos i merr për bazë mendime të tilla. Ji e zgjuar, e matur dhe bujare”.

6. “Femra, asnjëherë mos e minimizoni inteligjencën tuaj. Budallallëku nuk është tërheqës. Integriteti, dinjiteti dhe urtësia janë treguesit e vërtetë të bukurisë”.

7. “Gjëja më tërheqëse tek çdo person është inteligjenca. Kjo vlen sidomos për femrat. Unë e respektoj këdo që ka tru dhe e di si ta përdorë atë, se sa dikë që ka një fytyrë apo një trup të bukur”.

8. “Koha zbeh çdo bukuri të fytyrës apo trupit, por ajo nuk e zbeh dot inteligjencën. Me kohën, një femër e bukur nuk mbetet më e bukur. Ndërsa një femër inteligjente, me kalimin e kohës bëhet edhe më inteligjente dhe tërheqëse”.

9. “Harroje bukurine. A mundet që një femër të të bëjë të lumtur me zgjuarsinë e saj? Nëse po, dije se ke gjetur femrën e duhur”.

10. “Unë e urrej kut femrat bëjnë si budallaqe, sepse mendojnë se ashtu duken mirë. Inteligjenca është tipari më tërheqës i çdo femre”. / bota.al

Me gjithe respektin qe kam ndaj femres ne pergjithesi .. k’to tema lavdish ndaj vetvetes me ngjajne te tepruara.. dhe kur do te ndalojme se diskriminuari meshkujt? Ku pa k’to nuk mund te quhemi as femra .!

Ps.. dhe te lutem shume mos me paragjyko per gjuhen pasi kam arsye per k’te .

Me gjithe respektin qe kam ndaj femres ne pergjithesi .. k’to tema lavdish ndaj vetvetes me ngjajne te tepruara.. dhe kur do te ndalojme se diskriminuari meshkujt? Ku pa k’to nuk mund te quhemi as femra .!

Ps.. dhe te lutem shume mos me paragjyko per gjuhen pasi kam arsye per k’te .
Nga te paktat here qe bie dakort me ty ?

Nga te paktat here qe bie dakort me ty ?
Ja fuqia e nje femre ???te bej te mundur bashkimin e 2 mendimeve qe nuk puqeshin bashke ??

Femra ajo qenie aq e brishte po aq e forte .....njerezit e medhenj kane thene shume per ne ja disa nga ato :

1. “Asgjë nuk krahasohet me një bisedë të bukur me mendjen e bukur të një femre”.

2. “Mos bëj sikur nuk është e vërtetë, edhe ti e pranon se inteligjenca është seksi dhe një femër inteligjente është pafundësisht tërheqëse”.

3. “Inteligjenca e një femre më duket tërheqëse. Sensi i saj i humorit më duket tërheqës. Ndjeshmëria e saj më duket tërheqëse”.

4. “Bukuria e një femre mund të jetë e rrezikshme, por inteligjenca e saj mund të jetë vdekjeprurëse”.

5. “Gjëja më e bukur në botë është të jesh e zgjuar, e matur dhe bujare. Çdo gjë tjetër është e kotë, më beso. Është e kotë që njerëzit të përpiqen të të bindin për gjëra pa vlerë. Mos i merr për bazë mendime të tilla. Ji e zgjuar, e matur dhe bujare”.

6. “Femra, asnjëherë mos e minimizoni inteligjencën tuaj. Budallallëku nuk është tërheqës. Integriteti, dinjiteti dhe urtësia janë treguesit e vërtetë të bukurisë”.

7. “Gjëja më tërheqëse tek çdo person është inteligjenca. Kjo vlen sidomos për femrat. Unë e respektoj këdo që ka tru dhe e di si ta përdorë atë, se sa dikë që ka një fytyrë apo një trup të bukur”.

8. “Koha zbeh çdo bukuri të fytyrës apo trupit, por ajo nuk e zbeh dot inteligjencën. Me kohën, një femër e bukur nuk mbetet më e bukur. Ndërsa një femër inteligjente, me kalimin e kohës bëhet edhe më inteligjente dhe tërheqëse”.

9. “Harroje bukurine. A mundet që një femër të të bëjë të lumtur me zgjuarsinë e saj? Nëse po, dije se ke gjetur femrën e duhur”.

10. “Unë e urrej kut femrat bëjnë si budallaqe, sepse mendojnë se ashtu duken mirë. Inteligjenca është tipari më tërheqës i çdo femre”. / bota.al
Te 10ta theniet bashkohen tek nje pike, inteligjenca.Nuk e di sa lidhje ka kjo me kim kardashianizimin e femrave sot.

jan gjeja me e dashur dhe pa asnje kosto por sa shume na duhen ne kete kohe qe po jetojme .flm zemer?????????

O @Silvi ca dmth qe ne meshkujt nuk qajme dot kur nuk ndjejme dhimbje??
Qe ne nuk dime te shtiremi dhe ju po? ?

Vertete nuk e kupton dhe nuk e ben dot dallimin? Ja pra ta them une qe nga titulli i temes .
Me pelqen kur nje femer mundohet te tregoj zgjuarsin e saj,,dhe ty prsh jo me kote thash zana e vogel me thonjet e gjate,, ta premtoj kur te kaloj ylberin dhe te behem mashkull do bej nje tem per meshkujt???sot qe jam femer flas per hormonet femerore dhe reagimet e nje femre dmth mbeshtes temen qe njof,,,,ah nese ti i njef kaq mire meshkujt dhe do tu dalesh ne mbrojtje bujrum bej ca bera une... jam ne pritje per te pare zgjuarsin tende mos me zhgenje ???

Oj @Silvi akoma mendon si në fillim apo??

Oj @Silvi akoma mendon si në fillim apo??
Po vazhdoj dhe mendoj si ne fillim ??qe te ndryshoj mendim duhet shume me shume se aq ? ajo qe ndodhi ishte thjesht turbulenc mendimesh por jo sa per te ndryshuar iden e forces se nje femre flas femer femer ????

Po vazhdoj dhe mendoj si ne fillim ??qe te ndryshoj mendim duhet shume me shume se aq ? ajo qe ndodhi ishte thjesht turbulenc mendimesh por jo sa per te ndryshuar iden e forces se nje femre flas femer femer ????
E kisha në askpektin që the : rrelse thotë që forumi ështe me tezet: në fakt gjithmonë kshu ka qenë?

E kisha në askpektin që the : rrelse thotë që forumi ështe me tezet: në fakt gjithmonë kshu ka qenë?
Ste vjen zor, te ka dal nami per perverse. Ke dhe te dashurin verdalle pale.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back