Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Empatikë të lindur; 3 shenjat e horoskopit që ju kuptojnë më mirë e nuk lënë hall të botës pa ‘qarë’

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
Regjistruar më
Korrik 24, 2018
Mesazhe
4,221
Pëlqime
522
Të ndarit të emocioneve me të tjerët është një përvojë lehtësuese, por jo për të gjithë. Nëse përballë jush keni një njeri empatik, e ndani me të një histori trishtuese, ai do të marrë mbi shpatulla të gjithë dhimbjen e do vuajë sikur të ishte protagonist i historisë. Të gjithë njerëzit ndjejnë keqardhje, gëzim, inat, mërzitje, por kur kjo gjë ndodh në mënyrë shumë intensive shndërrohet në një përvojë rraskapitëse e gërryese. Një personi empatik i duhet shumë punë të mbrojë veten nga ‘emocionet’ e të tjerëvr, ndaj ju këshillojmë nëse keni një mik apo mikeshë që ka lindur nën shenjat e mëposhtme, mundohuni t’i ‘ngarkoni’ sa më pak. Ja empatikët e lindur.

1. Peshqit (19 shkurt – 20 Mars)

Peshqit janë një shenjë jashtëzakonisht empatike, që vujanë e gëzojnë po aq sa njerëzit që kanë kaluar një hidhërim apo gëzim në jetë. Peshqit , ndonëse ndonjëherë nuk duan,mbajnë peshën e botës mbi supet e tyre dhe harrojnë të kujdesen për veten. Vendosin nevojat e të tjerëve para dhe ndihen keq kur nuk ofrojnë ndihmë. Mos përfitoni kurrë nga zemra e bardhë e peshqëve.

2. Gaforrja (21 qershor – 22 korrik)

Gaforrja është një nga shenjat më të ndjeshme në zodiak, kështu që nuk është çudi që ata ta jenë empatikë. Tendencat e gaforres për të qenë tejet emocionalë dhe tendenca e tyre për të “ndjerë ndjenjat” do të thotë se ata dinë të lidhen shumë ngushtë me njerëzit përreth e krijojnë lidhje shumë të forta.

3. Akrepi (22 tetor – 21 nëntor)

Akrepi ka reputacionin e të qenët një njeri i ftohtë dhe arrogant, por prapa kësaj fasade, akrepi është zemërbutë dhe i ndjeshëm (ndonjëherë më shumë nga se duhet)Akrepat ka shumë të ngjarë të ndjehen të tronditur nga natyra e tyre empatike, kjo është arsyeja pse ata preferojnë grupe të ngushta miqsh! Ata janë intensive dhe çdo gjë e përjetojnë me zemër.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back