Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Emancipimi femeror

Mignonne

S.E.N.T.??
ANETAR ✓
Regjistruar më
Gusht 8, 2020
Mesazhe
58,536
Pëlqime
34,428
Zhvillimi dhe emancipimi i gruas ne shoqerine e sotme moderne i jap nje imazh atij shteti apo shoqerie se ne cilen shkalle te kultures je si popull apo si komb,por sa te emancipuara jane femrat e shoqerise son apo e kultures dhe vlerave qe mbartim apo shfaqim ne?

Sipas Bukowskit nje femer duhet:

-Sapo të jenë të gatshme të merren me larjen e automobilave, t’i lëvrojnë arat, t’i ndjekin ata dy tipat që e grabitën dyqanin e pijeve, apo t’i pastrojnë kanalizimet e ujërave të zeza, kurdo që të jenë të gatshme që bombat në ushtri t’ua hedhin armiqve si sisët në ajër, unë jam i gatshëm të rri në shtëpi dhe t’i laj enët dhe të mërzitem duke i mbledhur fijet nga qilimi.

??????? ????????

Cfare eshte emancipimi femeror,dhe kush jane vlerat qe duhet te mbarti nje femer e emancipuar?

E kam nje pergjigje por dua te lexoj femrat njehere, te shohim sa e kane kuptuar brendesine e tyre.?

E kam nje pergjigje por dua te lexoj femrat njehere, te shohim sa e kane kuptuar brendesine e tyre.?
Emancipimi femeror fillon aty ku mbaron nevoja per te pasur nje shtyll ku ajo te mbahet por qendron ne kembet e veta.

Aty ku vlersimi i te tjerve eshte i panevojshem per te pervec forces dhe logjikes personale per te ndermar cdo hap te drejt per te pasur nje formim personal ideal.
Emancipim eshte te flakesh tej cdo zinxhire ku te shtrengon dhe perdor brenda nje rrethi te erret,etj etj

Emancipimi femeror fillon aty ku mbaron nevoja per te pasur nje shtyll ku ajo te mbahet por qendron ne kembet e veta.

Aty ku vlersimi i te tjerve eshte i panevojshem per te pervec forces dhe logjikes personale per te ndermar cdo hap te drejt per te pasur nje formim personal ideal.
Emancipim eshte te flakesh tej cdo zinxhire ku te shtrengon dhe perdor brenda nje rrethi te erret,etj etj
Nuk eshte kaq siperfaqesore jo, ka edhe me shume ne thelb.
Qe nje femer te jete e emancipuar nuk do te thote qe mos kete nevoje per mbeshtetjen mashkullore.
Megjjthate nisje e mbare e mendimit mbi emancipimin.

Emancipimi femeror eshte dallimi lirise nga imoraliteti.
Dhe te kuptosh se rregullat e jetes e bejne dallimin e njeriut nga kafsha.
Mendoj une se mund edhe te mendoj gabueshem ?

Nuk eshte kaq siperfaqesore jo, ka edhe me shume ne thelb.
Qe nje femer te jete e emancipuar nuk do te thote qe mos kete nevoje per mbeshtetjen mashkullore.
Megjjthate nisje e mbare e mendimit mbi emancipimin.
Nuk emertova termin mashkull ne asnje pike,gjithsesi mendoj se emancipimi dhe formulimi i fjalive eshte komplet ndryshe nga perballimi dhe vepra.

Nuk emertova termin mashkull ne asnje pike,gjithsesi mendoj se emancipimi dhe formulimi i fjalive eshte komplet ndryshe nga perballimi dhe vepra.
Ah ok, ndjese, mendova se na emertove me termin “shtylle” por se paske pas per meshkujt.
Ne fakt ke te drejte se ne ne vetem ne 90% te rasteve mund te jemi nje shtylle.

Cka mendojme edhe e kryejme dhe anasjelltas, per kte mendoj une gjithsesi.

Ah ok, ndjese, mendova se na emertove me termin “shtylle” por se paske pas per meshkujt.
Ne fakt ke te drejte se ne ne vetem ne 90% te rasteve mund te jemi nje shtylle.

Cka mendojme edhe e kryejme dhe anasjelltas, per kte mendoj une gjithsesi.
Mashkulli eshte shtyll kur vepron si nje shtyll me themele te forta dhe pa lekundje nga era dhe stuhite.
Eshte nje teme qe ha nje diskutim teper te gjate nese do mund te ta shpjegoj ne detaje cdo mendim timin dhe pikpamje te analizuar ne detaj por besoj se do lodheshe teper. : )

Mashkulli eshte shtyll kur vepron si nje shtyll me themele te forta dhe pa lekundje nga era dhe stuhite.
Eshte nje teme qe ha nje diskutim teper te gjate nese do mund te ta shpjegoj ne detaje cdo mendim timin dhe pikpamje te analizuar ne detaj por besoj se do lodheshe teper. : )
Jo jo vazhdo ti, une lexoj aq sa kuptoj.
Me fal nese nderhyj here pas here eee por qe mos keqkuptohen brezat e rinj dhe mesojne ne menyre te gabuar se ne per keta po behemi copash tek e fundit.

Jo jo vazhdo ti, une lexoj aq sa kuptoj.
Me fal nese nderhyj here pas here eee por qe mos keqkuptohen brezat e rinj dhe mesojne ne menyre te gabuar se ne per keta po behemi copash tek e fundit.
Egzakte dhe sa per te qen e qarte nese hap nje teme e beje per te pare nivelin e bisedimit dhe Idet e brezave jo per te mesuar veten.
Me pelqen opinioni i kujtedo dhe aq me shume me pelqen kundershtimi i kujtedo kur ma sjellin me argumenta.

Egzakte dhe sa per te qen e qarte nese hap nje teme e beje per te pare nivelin e bisedimit dhe Idet e brezave jo per te mesuar veten.
Me pelqen opinioni i kujtedo dhe aq me shume me pelqen kundershtimi i kujtedo kur ma sjellin me argumenta.
Mire e ke perveç dickaje, edhe vetja duhet te mesoje, nuk ka asgje te keqe te mesosh perdite e nga pak.
Une psh mesoj perdite.

Mire e ke perveç dickaje, edhe vetja duhet te mesoje, nuk ka asgje te keqe te mesosh perdite e nga pak.
Une psh mesoj perdite.
Kur hap nje teme thash (perberjen e aq sa shkruaj do te thote qe e di) ato qe sjellin te tjeret un i bej bagazh per memorien time dhe nuk i harroj kollaj

Kur hap nje teme thash (perberjen e aq sa shkruaj do te thote qe e di) ato qe sjellin te tjeret un i bej bagazh per memorien time dhe nuk i harroj kollaj
Po mire edhe nese mendon se di diçka lidhur me nje teme te caktuar nuk do te thote se smund te mesosh dicka te re apo nje kendveshtrim ndryshe.
Rendesi ka, sic the dhe ti, bashkebisedimi se kur behet nje pyet e 10 pergjigjen duket si boring, kupton?

Po mire edhe nese mendon se di diçka lidhur me nje teme te caktuar nuk do te thote se smund te mesosh dicka te re apo nje kendveshtrim ndryshe.
Rendesi ka, sic the dhe ti, bashkebisedimi se kur behet nje pyet e 10 pergjigjen duket si boring, kupton?
Cfare na treguat ju per emancipimin femeror?

Esht ber cik i lodhshem ky emancipimi femeror!
Femra dhe mashkulli duhet t ken te drejta te njejta (pa futur ktu forcen fizike).
E kan kthyer pak ne avantazh kte gje dhe po e perdorin dhe pa arsye!

Esht ber cik i lodhshem ky emancipimi femeror!
Femra dhe mashkulli duhet t ken te drejta te njejta (pa futur ktu forcen fizike).
E kan kthyer pak ne avantazh kte gje dhe po e perdorin dhe pa arsye!
Me pelqeu shume ky komenti .... big like!

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back