Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

E tmerrshme/ Burri në sy të familjes së tij, rrah brutalisht një grua në Interex

centos

forumShqip
ANETAR ✓
Regjistruar më
Dhjetor 13, 2004
Mesazhe
42,451
Pëlqime
39,706

news image

Një grua që kishte dalë për të kryer pazarin në supermarketin “Interex”, në Lagjen e Spitalit, përfundoi në spital, pasi që një konsumator tjetër kishte vendosur të shfrynte nervozizmin e tij tek ajo, shkruan Gazeta Sinjali.
Ndonëse ajo ishte e koncentruar duke shikuar artikujt dhe duke kryer blerje, një burrë i shoqëruar nga gruaja dhe djemtë e tij të mitur, u nervozua se pse karroca e saj ia zuri rrugën dhe filloi ta rrahë brutalisht.
Në një video të siguruar nga Gazeta Sinjali shihet i dyshuari i cili fillimisht debaton me gruan dhe megjithëse ajo ia liron rrugën, ai fillon ta godasë.
Në sytë e gruas dhe fëmijëve ai e godet pamëshirshëm atë disa herë me karrocë, e më pas fillon ta godasë edhe me grushte.
Ani pse, gruaja e të dyshuarit arrin ta largojë njëherë, ai kthehet sërish dhe vazhdon ta godasë me grushte të panjohurën, derisa aty shkon edhe një konsumator tjetër për t’i ndarë.

Ky rast është raportuar edhe nga Policia e Kosovës në raportin 24-orësh. Policia bën të ditur se i dyshuari është arrestuar dhe ndaj tij është iniciuar rasti “Lëndim i lehtë trupor”.
I njëjti pas arrestimit është dërguar në mbajtje.
Shënim: Personi i apostrofuar në këtë artikull prezumohet i pafajshëm derisa fajësia e tij të mos provohet me vendim të formës së prerë nga gjykata./Gazeta Sinjali/

Gra investoni ne self defence classes!
I can kick his ugly ass anytime dhe ne fund ti them smile for the camera bitch

Gra investoni ne self defence classes!
I can kick his ugly ass anytime dhe ne fund ti them smile for the camera bitch
Grate faktikisht don't need te investojne ne self defence thjesht duhet te dine me ke lidhen se me shume shikojne makinat se personin

Grate faktikisht don't need te investojne ne self defence thjesht duhet te dine me ke lidhen se me shume shikojne makinat se personin
Po e ca lidhje kishin llamarinat me kete videon lart??
Me aq sa kuptova une burri ishte i shoqeruar me
Gruan dhe femijet e tij! Dhe rrahu nje grua tjeter
Hidhi nje sy videos hidhi

Po e ca lidhje kishin llamarinat me kete videon lart??
Me aq sa kuptova une burri ishte i shoqeruar me
Gruan dhe femijet e tij! Dhe rrahu nje grua tjeter
Hidhi nje sy videos hidhi
Self defence nuk besoj qe femra mund te beje me meshkujt ,per ca e ke fjalet ti te shkoje ne karrate qe te mbrohet apo te mbaje thike me vete ???

Tmerr
Shoqërohet me gruan e rreh një grua..?

Nuk duhej ta grushtonte, ama nja dy shpulla po! Ajo gruaja dukej shume "kasnece" dhe mund ta kete provokuar me fjale, gje e cila beri qe burri ta humbe "toruan"!

Nuk duhej ta grushtonte, ama nja dy shpulla po! Ajo gruaja dukej shume "kasnece" dhe mund ta kete provokuar me fjale, gje e cila beri qe burri ta humbe "toruan"!
Si to qe te ket qen aja gruja ky ska drejt as me prek Jo me bo ashtu ..e sa Per toruan qe thua po qfar mashkulli Koke ti .. qka kini ju Ma shum se me femrat.. ?

Si to qe te ket qen aja gruja ky ska drejt as me prek Jo me bo ashtu ..e sa Per toruan qe thua po qfar mashkulli Koke ti .. qka kini ju Ma shum se me femrat.. ?
Ai burri nuk eshte "kushdo"! Ai ka marre pjese ne luften çlirimtare me UÇK, ka ec neper plumba e mbi mina, ka pa edhe perjetu gjera qe lene pasoja ne jete. Ka luftu per kte dite lirie, qe kjo gruaja s'ja din vleren. Une ja kisha shkul floket me më ofendu! Sot nuk ke shanc me ofendu askend, ke mundesi veç me pa punen tende...

Trim I madh shume qenka treguar ...tamam burre

Ai burri nuk eshte "kushdo"! Ai ka marre pjese ne luften çlirimtare me UÇK, ka ec neper plumba e mbi mina, ka pa edhe perjetu gjera qe lene pasoja ne jete. Ka luftu per kte dite lirie, qe kjo gruaja s'ja din vleren. Une ja kisha shkul floket me më ofendu! Sot nuk ke shanc me ofendu askend, ke mundesi veç me pa punen tende...
E tash qe ka mar pjes ne UQK qka dmth me thon .. e ka Pas obligim me luftu per vendin e vet… ani thot o kon UQK .. Po dufka me rre kush tu del perpara a..? Te gjith kemi dikon ne familje qe o kon UQK apo te vrar gjat luftes e nuk dmth mu Sjell ashtu… piffff kom problem me shkru shqip ato qka i mendoj se valla ket Koment qe e bone lexo Ma von mbarre ka me te ardh prej vetit qka ke thon… Me femer mu shit kishe un jom boss se me burra mshefet mas fistonav te grav..ai qe rreh femren e huj aj rreh nonen e vet grun qikat e veta.. per mu nuk o mashkull ai qe shet trimeri me femra.. kurgjo personale me ty .. amo nejse

As me qen se kisha len me fjet. Se ma bastardhon qenin ☺️. Bur tarp me nje (r) e sa ka si ky…qe duhen var ti shofin gjithe☺️

Mua me vjen keq per gruan e tij dhe femijet qe jetojne me nje barbon si ai!
si qenka justifikim ky qe thua ti? Dihet qe grate I japin gojes pak si shume, nje burre buRRe do e injoronte! Nje burracak si puna e ktij gjen dike qe fizikisht ja ka forcen….
Nejse se kot Po flas na jane bere burrat gra e grate me hallate

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back