Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

E keni frike opinionin dhe pse?

.

Larguar.
ANETAR ✓
Regjistruar më
Maj 12, 2020
Mesazhe
12,251
Pëlqime
13,646
Besoni në veten tuaj dhe gjeni forcën për të jetuar ëndrrat tuaja!
Buzëqeshni dhe duajeni veten, duke realizuar ëndrrat tuaja.
Askush dhe asgje mos te ju bëjë të dyshoni tek vetja dhe te dorëzoheni me idete dhe qëllimet tuaja?

Vallahi po un si tja bej kur mthon kti si flitet me goj qeka pordha modhe?

Jo nuk e kam frik,sepse mua nuk më imterson se çfar tjerët mendojnë për mua.
Unë jam në rregull dhe e njoh vetn mjaftueshem që të tē ndikohem nga të tjerët di çfar dua dhe di kush jam.

Jo nuk e kam frik,sepse mua nuk më imterson se çfar tjerët mendojnë për mua.
Unë jam në rregull dhe e njoh vetn mjaftueshem që të tē ndikohem nga të tjerët di çfar dua dhe di kush jam.
Perceptim i bukur??

jetoj per veten time
se cfare mendojne njerezit
i dont care
skam nerva tju mbush mendjen njerezve

Une mundohem me qen mrregull me veten ne rradhe tpare opinoni te del per ate tip qe ke se kot nuk flasin te gjithe ****** jane i pjese e vogel tjeret flasin ate qe eshte e vertet ? dmth do e bash nkurriz jeten me sjelljen qe ti ben ?

Besoni në veten tuaj dhe gjeni forcën për të jetuar ëndrrat tuaja!
Buzëqeshni dhe duajeni veten, duke realizuar ëndrrat tuaja.
Askush dhe asgje mos te ju bëjë të dyshoni tek vetja dhe te dorëzoheni me idete dhe qëllimet tuaja?
As e kam pasur dhe,as qe do ta kem ndonjihere.
Kjo pjes sme ka interesuar fare po fare.
Njerezit ate pune kane,edhe e mira e te mirave te jesh do ta gjejne dicka per opinon.
Keshtu qe shikoj punet e hallet e mia,mjaft ti kem cdo gje ne rregull ashtu si dua une. Botaaa?
Bota at pune ka do grij lakra.??

Opinioni i te tjerve per mua? As nuk me intereson fare .! Ne perjashtim te familjarve te mi. Une ky jam keshtu jam dhe ca mendoj e thone te tjeret nuk me intereson fare ..!

Lëre ça thonë jo se gjithë e kanë?

Me apo pa dashje te gjithe ndikohen nga opinioni.
Sepse ne gjithcka bejme dhe jemi ka gjithmone nje vlere krahasuese.

Me mire syri se sa nami ka thene njeri ose njera. Me pelqejne shume keto tema ku thone jo mos lejo njeri te te bej te dyshosh te vetja etj... Te duash pelqim nga te tjeret eshte natyre njerezore dhe nuk i besoj asnje njeriu qe thote sme intereson.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back