Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

E Diel, 4 Gusht/ Çfarë kanë parashikuar yjet për ju?

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
Regjistruar më
Korrik 24, 2018
Mesazhe
4,221
Pëlqime
522
Dashi

Ndonjëherë të qenit egoist nuk është keq, sidomos në këtë periudhë kur e keni lënë veten pas dore. Edhe nga pikëpamja sentimentale duhet të pretendoni më shumë nga partneri/ja juaj.

Demi

Parashikohet një ditë e cila do ju shohë aktivë, bujarë dhe kurajoz, sidomos në vendin e punës ku do arrini të mbyllni disa marrëveshje të rëndësishme. Në dashuri, këshillohet që të mos tregoheni anksioz.

Binjakët

Nëse haseni me të papritura në vendin e punës, mos u tregoni shumë të ashpër me veten, pasi në këtë moment duhet të shfrytëzoni naivitetin tuaj për të kaluar çdo problem. Ndiqni intuitën, nuk do ju zhgënjejë!

Gaforrja

Këshillohet që të mos jeni shumë kritikë me bashkëpunëtorët tuaj, pasi sensi juaj i spikatur i komandës, mund të fusë në krizë një ekuilibër që është krijuar kohëve të fundit. Në dashuri parashikohen zhvillime të rëndësishme në mbrëmje.

Luani

Kjo fundjavë do të jetë mjaft rigjeneruese dhe do ju lejojë që të pushoni dhe të vini në punë kreativitetin tuaj. Në dashuri po përjetoni një moment rënie shumë të fortë dhe kjo gjë ju bën nervoz dhe pesimist. Horoskop i kësaj të diele ju fton që të hapeni më shumë.

Virgjëresha

Do të merrni një surprizë interesante, e cila do ju lërë pa fjalë. Dashuria ju bën euforik dhe kjo gjë në sajë të përgjigjeve të mira që keni marrë gjatë ditëve të fundit. Disa propozime në punë, duhen vlerësuar me më shumë kujdes.

Peshorja

Shmangni përfshirjen në debate që nuk ju përkasin, pasi në këtë moment nuk mund ti lejoni vetes të humbni kohë pas çështjeve të kota. Parashikohen zhvillime të rëndësishme, të cilat do ju lejojnë që të çoni përpara propozime për të hapur një aktivitet të ri. Këshillohet që të jeni më të përqendruar.

Akrepi

Nëse punoni fortë do arrini objektiva të mëdha. Sigurisht që lodhja do të ndihet, por megjithatë do të keni mbështetjen e familjes dhe bashkëpunëtorëve. Në dashuri do të bëni disa sqarime të nevojshme.

Shigjetari

Mundohuni që të fokusoheni mirë në një objektiv që i keni vendosur vetes, pasi disa shpërqendrime të vogla, mund t’iu pengojnë në vendin e punës. Këshillohet që të tregoni më shumë kujdes për shëndetin tuaj, sidomos nëse ndjeni siklet apo jeni shumë të stresuar. Pushoni më shumë.

Bricjapi

Kjo e diel do të jetë mjaft interesante dhe do ju lejojë që të rizgjoni emocionet, por vetëm nëse do të ndiheni gati të përballeni me një rrugëtim të ri në jetën tuaj në çift. Parashikohen bashkëpunime dhe propozime mjaft të frytshme.

Ujori

Mund të merrni disa këshilla tejet interesante për zgjidhjen e disa problemeve të vogla në vendin e punës. Megjithatë mundohuni që të mos tregoheni shumë impulsiv me mënyrën tuaj të të shprehurit, pasi rreziku për të krijuar keqkuptime është shumë i madh.

Peshqit

Do të jetë një ditë mjaft intensive nga pikëpamja e kreativitetit. Do të merrni pjesë në një projekt të ri i cili do ju detyrojë që të punoni fortë, por në të njëjtën kohë do ju dhurojë kënaqësi të mëdha. Në dashuri do të rikthehet pasioni dhe romanticiteti.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back