Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Djemtë që hiqen si vajza dhe fitojnë para/ “Moda” në Elbasan, 15 mijë të rinj që sigurojnë deri në 1milionë lekë në muaj në internet

Vinjol

Larguar...... ne nji tjeter..... Dimension.......
ANETAR ✓
Regjistruar më
Shkurt 19, 2020
Mesazhe
3,767
Pëlqime
3,898
briii.jpg

Mungesa e papunësisë i ka detyruar djemtë e Elbasanit të vetëpunësohen nëpërmjet rrjeteve sociale.

Si funksionon?
DJALI X: Shqip mund të quhet mashtrim. Që do të thotë, krijo një profil të një vajze dhe përdor imazhin e saj, foto, video e cila mund të jetë dhe modele. Më pas çunat që janë me profile vajzash shpërndajnë profilet e njëri-tjetrit, nga aty meshkuj nga e gjithë bota të çojnë ftesa. Qëllimi kryesorë që ti paguhesh është se personi që ty të shkruan, duhet ta bindesh të plotësojë të dhënat e tij tek linku i kompanisë që dërgon. Nëse personi arrin ta bëjë këtë pjesë atëherë kompania ty të jep nga 1-14 dollarë kjo varet se nga cili shtet është “bindësi”.
GAZETARJA: Ndërkohë ti ke hapur një llogari bankare?
DJALI X: Po duhet me patjetër.
GAZETARJA: Sa djem merRen me këtë punë?
DJALI X: Nga komunikimi që kam pas me menaxheren e kompanisë më ka thënë që në Shqipërinë e mesme rreth 15 mijë persona janë të punësuar.
GAZETARJA: Sa të ardhura siguron ti në muaj?
DJALI X: Minimalja është 30 dollarë dita, deri në 100 dollarë në ditë.
GAZETARJA: Ti djalit i dërgon foto intime të një vajze. Po ai të dërgon foto të tilla?
DJALI X: Sigurisht që po. Faktikisht kjo është pak e bezdisshme, por na është kthyer si rutinë. Kur sheh që llogaria jote mbushet nuk të bën më përshtypje.
GAZETARJA: Çfarë bisede bëni ju më këto persona?
DJALI X: Siç nis njohja mes djalit dhe vajzës. Djali qëllimin e ka t’i shkruaj një femër, por duke përdor mendjen e një çuni ti arrin ta çosh atë më kollaj tek kompania. Ne zakonisht punojmë me mesazhe automatike. Biseda bëhet në gjuhën angleze pasi e njeh e gjithë bota.
GAZETARJA: Më the që mesazhet janë automatike i ke përgatitur para. Kaq të parashikueshëm janë djemtë?
DJALI X: Djemtë nuk janë të parashikueshëm, por kur flasin me një femër gjysmë nudo po.
GAZETARJA: Përfundimisht djemtë e Elbasanit janë më të kërkuarit
DJALI X: Nuk janë djemtë e Elbasanit më të kërkuarit nga djemtë e Evropës, ata e dinë që flasin me vajza. Tani ju gjykojeni si të doni. Është formë jeese!
GAZETARJA: A bën një punë të dytë?
DJALI X: Pse të bëj unë një punë të dytë kur fitoj 1 mln lekë të muaj. Kaq më mjaftojnë, pse të lodhëm.

Top Channel

@Comando @antidroga

Dhe kishe dyshime permbi ty

***, prandaj jane shtuar edhe ata "allasoj" kohet e fundit, i sheh kudo neper rruge duke u perdredhur. Duket qe u ka hyre ne qejf kjo pune! ??

briii.jpg

Mungesa e papunësisë i ka detyruar djemtë e Elbasanit të vetëpunësohen nëpërmjet rrjeteve sociale.

Si funksionon?
DJALI X: Shqip mund të quhet mashtrim. Që do të thotë, krijo një profil të një vajze dhe përdor imazhin e saj, foto, video e cila mund të jetë dhe modele. Më pas çunat që janë me profile vajzash shpërndajnë profilet e njëri-tjetrit, nga aty meshkuj nga e gjithë bota të çojnë ftesa. Qëllimi kryesorë që ti paguhesh është se personi që ty të shkruan, duhet ta bindesh të plotësojë të dhënat e tij tek linku i kompanisë që dërgon. Nëse personi arrin ta bëjë këtë pjesë atëherë kompania ty të jep nga 1-14 dollarë kjo varet se nga cili shtet është “bindësi”.
DJALI X: Nga komunikimi që kam pas me menaxheren e kompanisë më ka thënë që në Shqipërinë e mesme rreth 15 mijë persona janë të punësuar.
GAZETARJA: Ti djalit i dërgon foto intime të një vajze. Po ai të dërgon foto të tilla?
DJALI X: Sigurisht që po. Faktikisht kjo është pak e bezdisshme, por na është kthyer si rutinë. Kur sheh që llogaria jote mbushet nuk të bën më përshtypje.
DJALI X: Siç nis njohja mes djalit dhe vajzës. Djali qëllimin e ka t’i shkruaj një femër, por duke përdor mendjen e një çuni ti arrin ta çosh atë më kollaj tek kompania. Ne zakonisht punojmë me mesazhe automatike. Biseda bëhet në gjuhën angleze pasi e njeh e gjithë bota.
GAZETARJA: Më the që mesazhet janë automatike i ke përgatitur para. Kaq të parashikueshëm janë djemtë?
DJALI X: Djemtë nuk janë të parashikueshëm, por kur flasin me një femër gjysmë nudo po.
DJALI X: Nuk janë djemtë e Elbasanit më të kërkuarit nga djemtë e Evropës, ata e dinë që flasin me vajza. Tani ju gjykojeni si të doni. Është formë jeese!
DJALI X: Pse të bëj unë një punë të dytë kur fitoj 1 mln lekë të muaj. Kaq më mjaftojnë, pse të lodhëm.

Top Channel

@Comando @antidroga

Vinjol ndoshta te duket cudi por bejne nga 200-300 euro ne jave

Vinjol ndoshta te duket cudi por bejne nga 200-300 euro ne jave
o vll a te bejne ca te duasn
njeriu per nji nder rron

po e pati cipen e nderin eshte njeri
nese se ka mund te jete cfre te doje

briii.jpg

Si funksionon?

Top Channel

@Comando @antidroga

tallesh ti comando thot lol , ai dhe kur e kapi policia e kapi se ja futen nshpull per zgjedhjet ne elbason lol

tallesh ti comando thot lol , ai dhe kur e kapi policia e kapi se ja futen nshpull per zgjedhjet ne elbason lol
hahahaahahhahahaaha Lume eshte djal i mire BEni
e njof personalisht :D

Tashi i ka nja 2 tulla mangut po i thuj gja

Elbasani hyca byca
Mir femrat po na dolen dhe meshkujt

mthuj tja rras dhe une nji shpulle kur te eshkoj ne elb kto dite

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back