Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Divorci dhe shakqet e tij.

Meloo

Anetar i ri
ANETAR ✓
Regjistruar më
Shtator 15, 2020
Mesazhe
9,309
Pëlqime
4,873
Përshëndetje!
Nê këtë temë do doja të diskutonim për divorcet.

-Cila është arsyeja pse kjo ndodh?
-A mund të shmangim atë?
-Ma e më e rëndësishmja është ndikimi i divorcit tek fëmijêt dhe mardhënia jonë me ish partnerin tonë pas divorcit pêr hirë të fêmijëve..?

Përshëndetje!
Nê këtë temë do doja të diskutonim për divorcet.

-Cila është arsyeja pse kjo ndodh?
-A mund të shmangim atë?
-Ma e më e rëndësishmja është ndikimi i divorcit tek fëmijêt dhe mardhënia jonë me ish partnerin tonë pas divorcit pêr hirë të fêmijëve..?
1- 2 njerez te nxituar apo te imponuar nga disa faktor jan gabimisht bashke.
2- do ta shmangesh deri ne piken qe gjerat do behen me keq dhe gabimet do thellohen.
3- femijet jan ata qe vuajn pasojat e divorcit,pasi te divorcuarit "SHPETOJN" nga njeri tjetri, por dhe kjo ka dy kende nese femijet shikojn dhe perjetojn dhunen sistematike ne familje ateher divorci eshte zgjidhje,pasi per femijet do kete qetesi shpirterore dhe psikologjike njekohsisht,,do shume pune me femijet pasi nje cifte divorcohet ata kane nevoj qe te ambjentohen me kete ndryshim gradualisht dhe komunikimi me ta duhet te jete me shume dashuri duhet qe atij femije ti tregohet ne cdo forme qe prezencen e te 2 prinderve do ti kete perjete dhe mbi te gjitha ti largojn ndjenjen e fajit qe ata mund ti mbuloj,fatkeqsisht ne perqindjen me te larte ne familjet qe kam hasur nuk meren me femijet me metodat e duhura por i len pas dore duke i thelluar traumen e nje jetese ndryshe.

Arsyet jane pa fund.
Sa per pjesen qe te shmanget divorci per hir te femijve jam kundra sepse nuk mund te jetosh ne nje shtepi me nje person qe nuk e do me per arsye tradhetie apo e shume te tjerave.
I bije te shkaterrosh veten dhe partnerin do kete veç debate sherre dhe femijet nuk eshte se rriten shendetshem kur ka sherre.
Kshuqe me mire i bije divorci.

Thjesht Mendimi im.

Martese te veshtire nuk ka. Behet e veshtire kur punon vetem njeri ne permiresimin dhe lumturine bashkeshortore. Kur njeri punon e tjetri flen, s'ka komunikim te mjaftueshem, s'ka sakrifice, atehere njeri do behet qiri per tu shkrire deri ne ate mase saqe divorci eshte e vetmja zgjidhje. Nuk jetohet e nuk vendoset koka me nje jastak me dike qe se do, s'ke ndjenja e te ngjajshme. Me i embel se shpirti yt nuk ka. Cfare babai i mire mund te jesh kur prishesh n'tru, t'han stresi dhe depresioni qe t'u ka shfaqe gjate kohes kur t'kane thene t'gjithe dhe ti vetes sate "Duro hatri i femijeve" !?

Sdi skam qene ndonjihere i martuar

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back