Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Diskutim!

Elaa

!
ANETAR ✓
Regjistruar më
Gusht 1, 2017
Mesazhe
1,289
Pëlqime
916
Sa vler ka miqesija per ju ? Per mua ka shum jap shum né shoqeri , me pelqen te ndihmoj e me pelqen te me keshillojne né nje moment veshtiresije do doja te dija mendimin tuaj . Kiss

Sa vler ka miqesija per ju ? Per mua ka shum jap shum né shoqeri , me pelqen te ndihmoj e me pelqen te me keshillojne né nje moment veshtiresije do doja te dija mendimin tuaj . Kiss
Miqësia e vërtetë është një perlë e rrallë!
Keq më vjen të them se këtu vërdallë është pothuajse inekzistente!

@Elaa, kujdes zemra, ku shkruaj unë fshihen temat! lol :p:p
Më kanë shpallur "kulak" :p

Gezohem shume qe jam mikja jote..
...vetëm një mike e mirë si ti ka dashur dhe ka ditur të më bëjë të qesh me lotë,

vetëm një mike e mirë si ti ka dashur dhe ka ditur ta kthej mbrapsht përpjetë një lot që veçse ishte gati për tu rrokullisur teposhtë,

vetëm një mike e mirë si ti ka dashur dhe ka ditur të ma thajë një lot që tashmë kish rrëshqitur,

vetëm një mike e mirë si ti ka dashur dhe ka ditur të ma përkujtojë të vërtetën e bukur at’here kur në mendjën timë ajo ishte mbuluar nga gënjeshtra e shëmtuar

vetëm një mike e mirë si ti ka dashur dhe ka ditur të ma thotë një të vërtetë prekëse dhe të papëlqyeshme në mënyrën më të butë të mundshme dhe sa më pak lënduese

vetëm një mike e mirë si ti ma ka përkujtuar se kam një mike diku, at’here kur miqtë e rrejshëm më kishin braktisur

vetëm një mike e mirë si ti ma ka përkujtuar se ’’ke edhe një mike më shumë ’’ at’here kur miqtë e mi më të mirë më rrinin për’rreth

vetëm një mike e mirë si ka dashur dhe ka ditur të më thotë se të kam mik dhe të jam afër dhe do të jem afër jo për shkak të bukurisë tende , as për shkak të një pozite të lartë, as për shkak të ndonjë përfitimi material, as për shkak të emrit tend që mund të kesh...

vetëm një mike e mirë si ti ka dashur dhe ka ditur të më thotë se të kam mike dhe të jam afër dhe do të jem afër vetëm për shkak të shpirtit tënd ! E sa të tjera fjalë më të bukura se kjo mund të jenë më të magjishme, më të dëshirueshme dhe më shëndetshme për një shpirt njeriu...

vetëm një mike e mirë si ti meriton që unë ti lutem të Mirit Zot me përgjërim që ti, përgjithmon ti kesh të gjitha të mirat e nevojshme me bollëk dhe që të të mungojë krejtësisht, përjetësisht edhe e keqja më e vogël...

...prandaj mikja ime e mirë unë sot kam diçka për të thënë, diçka që në heshtje e kam thëne shpesh, dicka që me vete e kam persëritë sa e sa herë por që edhe në e paça thënë me zë të lartë, dua të ta them përsëri.
e para është se dua ti them me përulje Zotit tim: `
FALEMINDERIT nga shpirti

Jam shumë sensual mos më bëni të qaj ju lutem! :p:p

Zemer do meremi me kete gje pa merak askush Nuk mund te spostoj temat do flasim perseri

Po mos te kishin vlere nuk do ishin kaq te rralle

E nisa dje, te shkruaja e né fakt e bera, nje cast dobesie ndoshta ..........

Mik/Mike eshte dikush qe eshte aty per ty, te ndihmon te mbron, te keshillon. Nje mik/Mike eshte dikush qe te zgjat doren kurr rrezohesh, te tregon drejtimin kur rrugen, humbet, te perqafon kur lotet shterojne!!!!!!
Mik/Mike eshte dikush qe te sheh né erresir, e te ngreh pa u ndjer, qe sheh cdo hap tendin, e mundohet né rrug te te kthej, duke u ber si hije e pa e ditur, qe eshte aty per ty!
Mik/Mike eshte dikush qe afer te qendron, e asgje nuk kerkon, vec te degjon.............

Miqesia eshte e shenjt, te pakten per mua, nuk harroj Edhe pse murit me grusht i bie, edhe pse lotet me nuk kam, dhe pse ndjenjat i kam burgosur! Nuk harroj, edhe pse merzi kam, miqesia per mua, eshte me vler, se shpirti im e therret, pavarsisht se si shahet pavarsisht se si, lexohet ai eshte aty né heshtje mbron, dhe kurr asgje skerkon.........

• Pëlqej
Reactions: Zap
Njeriu eshte krijese sociale, pa shoqeri nuk mund ta paramendoje jeten. Duhet patur kujdes vetem ne perzgjedhjen e tyre.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back