Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Dhe jeta vazhdon......

Mignonne

S.E.N.T.??
ANETAR ✓
Regjistruar më
Gusht 8, 2020
Mesazhe
58,687
Pëlqime
34,574
E çuditshme! Jeta luan me ne,ne luajm lojen e saj. Humbasim,fitojm....e ç'rendesi ka kjo. Ajo perseri vazhdon,edhe nese ne rrezohemi,ajo perseri vazhdon. Edhe nese ne humbasim gjerat qe i duam me se shumti,ajo nuk do tja dije,perseri vazhdon te njejten loje. Edhe kur mendojm se kemi fituar,ajo vazhdon e pamposhtur. E çuditshme,por pavarsisht te gjithave,jeta vazhdon.......(huazuar)

Çfare eshte ajo qe ju motivon per mire ne momentet e veshtira tuajat,ajo qe ju jep forcen e duhur per te then DHE JETA VAZHDON.

Robt thash qe ike ene ti me ate titull teme thash tashi hajde duroje me 1 roman falenderime e lamtumirash ?

U trembe apo gezove?
Per kte pjes realisht zdo mvinte mire kur ta lexoja qe do ikje sepse jan disa tipa qe sja ndjen shum pak a shum sic je ti e un e disa ktu tjer qe i duhen ksaj platforme, por mos me t rrejt mas 1 jave zdo na shkonte menja mo se cudia mo e modhe 3 dit zgjat.
Ja psh me ik un se rru trapin njeri ?

Per kte pjes realisht zdo mvinte mire kur ta lexoja qe do ikje sepse jan disa tipa qe sja ndjen shum pak a shum sic je ti e un e disa ktu tjer qe i duhen ksaj platforme, por mos me t rrejt mas 1 jave zdo na shkonte menja mo se cudia mo e modhe 3 dit zgjat.
Ja psh me ik un se rru trapin njeri ?
Kur erdha e bera pa zhurem madje aktive u bera pas 6 muajsh ndoshta....ashtu do jet edhe ikja ime pa zhurem dhe ceremoni ?

Kur erdha e bera pa zhurem madje aktive u bera pas 6 muajsh ndoshta....ashtu do jet edhe ikja ime pa zhurem dhe ceremoni ?
Fiks, sepse robt ta them serio sado qe bohen si tmir ta thon momentalisht por mrapa se rrujn me kujtu mo.
Pakten un ti them troc ?

Cdohere, pergjithmone, Zoti !

Fiks, sepse robt ta them serio sado qe bohen si tmir ta thon momentalisht por mrapa se rrujn me kujtu mo.
Pakten un ti them troc ?
Jo te gjithe Dejv, sepse shpesh hyj te shoh si jane ata qe kam njohur, sadopak shpirtin e tyre me aq sa na kane dhene mundesi ti njohim.
Uroj te jesh mire dhe kur te lexoj neper arkiva te pershendes me nje emoji gjithmone ?

Jeta na perplas ndonjer aq fort sa e mali se duron dot e cahet , oqeani thahet e njeriu duron... duron kjo zemer se eshte sic thua ti ... jeta vazhdon.
Mua me mban gjalle e me jep force vec pjesa ime me e mire, vetja ime e perserit ne me te miren e mundshme , ajo qe me jep fuqi te ngrihem e kur skam pike fuqie ... vajza ime ??

Jeta na perplas ndonjer aq fort sa e mali se duron dot e cahet , oqeani thahet e njeriu duron... duron kjo zemer se eshte sic thua ti ... jeta vazhdon.
Mua me mban gjalle e me jep force vec pjesa ime me e mire, vetja ime e perserit ne me te miren e mundshme , ajo qe me jep fuqi te ngrihem e kur skam pike fuqie ... vajza ime ??
???
Kaq pike!
Mos i shto me asgje!

Jo te gjithe Dejv, sepse shpesh hyj te shoh si jane ata qe kam njohur, sadopak shpirtin e tyre me aq sa na kane dhene mundesi ti njohim.
Uroj te jesh mire dhe kur te lexoj neper arkiva te pershendes me nje emoji gjithmone ?
Sa me thelle tmos futesh tek dikush aq me mir osht, kshuqe dhe ti bon mir qe nuk perfshihesh shum dhe te intereson vec ajo pjesa e paster virtuale tek dike, se cdo person ka dhe tmiren dhe tkeqen pavarsisht qe ktu shprehim vec pozitiven ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back