Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

dashuria

Pasha Allahun te pamunduren do beja, do behesha kembet e tij.

Do t'kisha qendruar me te sa t'jam gjalle. Ne anen tjeter, do t'kisha shiquar per nje grua, per nevojat e mia si burre/mashkull. Besoj se ne keto raste, pa kerkuar vet nje gje te tille, shume gra, edhe u japin leje burrit per nje gje te tille..

Do t'kisha qendruar me te sa t'jam gjalle. Ne anen tjeter, do t'kisha shiquar per nje grua, per nevojat e mia si burre/mashkull. Besoj se ne keto raste, pa kerkuar vet nje gje te tille, shume gra, edhe u japin leje burrit per nje gje te tille..
ohhhh me ke zhgenjyer , po dorjanen pse e ke ore

ohhhh me ke zhgenjyer , po dorjanen pse e ke ore

Me fal, une nuk jap pergjigje qe te kenaqi ty apo te tjeret. Ky eshte dallimi.
Dorjanen? Come on !
Mendon se burrat do ta perdornin dorjanen e nuk do tradhtonin?
Une preferoj ate qe e thash nfillim.

@hena mos harro dhe nje gje

Ndermjet asaj "Ia kisha bere", dhe asaj "Ia kam bere", eshte si nata me dite. Ne thjesht japim nje mendim, por kurre s'dim cfare do t'bejme po u sprovuam. Never say never

@hena mos harro dhe nje gje

Ndermjet asaj "Ia kisha bere", dhe asaj "Ia kam bere", eshte si nata me dite. Ne thjesht japim nje mendim, por kurre s'dim cfare do t'bejme po u sprovuam. Never say never
po lal e drejt , aman besoj keto jane sprova , e Zoti jep sprova njerzve te fort

po lal e drejt , aman besoj keto jane sprova , e Zoti jep sprova njerzve te fort

As qe diskutohet kjo. Por njeriu s'mund ta dije sa do t'jete i forte, sa do t'ju beje balle dhe nese iu ben balle, sa do t'qendroje? A do t'arrija ta kaloje sproven apo do rrezohet qe ne start, ose ne mes, ose ne fund. Une jam pro atyre qe mund tvazhdojne jeten pa grua deri ne vdekje, duke pasur gruan sic e more shembull ti. Megjithate, perderisa edhe Zoti m'ka dhene zgjidhje tjeter, pastaj shtoja kesaj edhe leja nga gruaja eventualisht, atehere edhe e kisha shfrytezuar. Secili e njeh vetveten.

As qe diskutohet kjo. Por njeriu s'mund ta dije sa do t'jete i forte, sa do t'ju beje balle dhe nese iu ben balle, sa do t'qendroje? A do t'arrija ta kaloje sproven apo do rrezohet qe ne start, ose ne mes, ose ne fund. Une jam pro atyre qe mund tvazhdojne jeten pa grua deri ne vdekje, duke pasur gruan sic e more shembull ti. Megjithate, perderisa edhe Zoti m'ka dhene zgjidhje tjeter, pastaj shtoja kesaj edhe leja na gruaja eventualisht, atehere edhe e kisha shfrytezuar. Secili e njeh vetveten.
nese do ishe ti ne kete situate i semuri , a do i jepje gruas leje me shku me dike tj per nevojat e saja fizike ? Se e femra ka nevoja jo vetem ju

nese do ishe ti ne kete situate i semuri , a do i jepje gruas leje me shku me dike tj per nevojat e saja fizike ? Se e femra ka nevoja jo vetem ju

Do ti ipja leje te vazhdoje jeten e saj me dike tjeter, jo me mua.

Un ktu kam vec nje thenie ne kok, mashkullin e orienton truri nga mesi e posht,kurse gruaja behet kurban ndaq per burr ndaq oer fmi ndaq per familje,gjithcka tjeter per veten e len pas ,xhdo deshir fizike ose emocionale

Un ktu kam vec nje thenie ne kok, mashkullin e orienton truri nga mesi e posht,kurse gruaja behet kurban ndaq per burr ndaq oer fmi ndaq per familje,gjithcka tjeter per veten e len pas ,xhdo deshir fizike ose emocionale
sh e vertet

E njoh ni ksi mashkulli qe e orienton truri nga mesi e posht, hala su martu, i vdiq edhe gruja e paralizume. E njoh edhe ni ksi gruje tstilit "kurban", qe sakrifikoj cdo gje mu bo bashke me njanin, po kur pesoi ai aksident dhe u paralizua, as 2 muaj nuk shkuan e la :)

Andaj, lereni keto perralla, se lehte eshte me thane me goje, e krejt tjeter storie me e bo kur sprovohesh.

E njoh ni ksi mashkulli qe e orienton truri nga mesi e posht, hala su martu, i vdiq edhe gruja e paralizume. E njoh edhe ni ksi gruje tstilit "kurban", qe sakrifikoj cdo gje mu bo bashke me njanin, po kur pesoi ai aksident dhe u paralizua, as 2 muaj nuk shkuan e la :)

Andaj, lereni keto perralla, se lehte eshte me thane me goje, e krejt tjeter storie me e bo kur sprovohesh.
Ka nje dele te zez ka xhdo tuf delesh po shumica jan te bardha,dhe kto rastet tua ne realitet jan si delet e zeza?

Ka nje dele te zez ka xhdo tuf delesh po shumica jan te bardha,dhe kto rastet tua ne realitet jan si delet e zeza?

Bona llaf bona se na knaqe !

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back