Do te tregoj cfare pash ne enderr ????
Ishte takim romantik. Une e thirra pandushen per krep, hengrem nga 2 krepa (si llupsa qe jemi), pastaj dolem dhe beme shetitje nga bulevardi i ri si Taulanti me Blerten duke ngren akullore. Beme mhb dhe qeshem si femije

Pastaj para se te ndaheshim ate dite, e pyeta a pranon per dark?" Ajo ben si e veshtire, gjasme

Me puci ne faqe dhe me tha po, dhe fap iku. Me ra te fiket (shyqyr ishte stoli aty se do kisha vrar prapanicen

) Te nesermen, shkova me makine dhe po prisja posht pallatit ku rrinte ajo. C'po me shohin veshet ? (uppsss sorry syte

), ishte veshur me fustan te kuq, thum thekthi ?. shkova dhe hapa deren e makines si gentleman qe jam

Ajo u mahnit nga sjellja ime dhe u fut brenda. Perball ishte nje dyqan lulesh dhe shkova me vrap per te bler nje buqet me lule. Per fat te keq kisha 200 lek (te reja) se sma pranojne me kart banke se jam businessman ?. I bera surpriz asaj trendafilin dhe me tha je cum i mil (fliste si bebushe

). Nejse u nisem, degjonim muziken tone duke kujtuar te kaluaren tone

. dhe mberritem deri ne Teleferik, i thash asaj te ikim me teleferik se skemi aq porve te iknim me makine deri ne Dajt ? Pastaj benim selfie si te cmendur, shikonim natyren per 15 minuta ? U kenaqem. Pastaj u futem ne Restorant "Ballkoni i Dajtit". Tavolina me qirinj e me muzikantet ? (E kisha planifikuar para se te shkonim ne restorant

). Po bisedonim kshu ashtu. Jo po ashtu kshu. Jo jo kshu kshu. Po po ashtu ashtu ? Pas nje bisede te gjat romantike, ne dolem ne ballkon, po kapja doren e saj dhe e putha. I thash "O ill, o drita e syve te mi, a pranon te martohemi?"....
To be continued.... (se shpejti do ket pjesen tjeter) ???. Po mora 10 like-t, ateher do vazhdoj pjesen e dyt ????