Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Ç'mendim keni per dasmat shqiptare?

centos

forumShqip
ANETAR ✓
Regjistruar më
Dhjetor 13, 2004
Mesazhe
42,451
Pëlqime
39,706
Ceremonia (po i humb vlerat dalengadale apo eshte permiresuar me kalimin e kohes)? Veshja? Orkestra, apo fenomeni i ri DJ? Vendi ku behet dasma?

A duhet ndryshuar ndonje gje tek dasmat tona apo ju pelqejne keshtu sic jane? Kane qene me te mira me pare apo jane permiresuar tani?

Do te thoja jan duke u permiresuar cdo dite e me shum , Por akoma kan ngelur ca zakone te vjetra si persh vallja me rradh nusja duhet te mbaj nuserin etj etj . Mendoj se eshte nje moment I vecant qe vjen njeher né jet prandaj nusja dhe dhendri duhet te bejne ate qe i ben te ndihen me mir né ato momente sepse eshte momenti i tyre e duhet ta shijojne

Nuk e di për ju , por këtej dasmat organizohen dy vite përpara.
Restauranti , këngëtarët ( se dj nuk vjen në shprehje ) , fotografi , mysafirët , çdo gjë e organizuar në detaje.
Çdo gjë për t'u dukur , një aktrim i paparë i çiftit me ca lëvizje të mësuara përmendësh , të mos flas për thashethemet pastaj , si ky fustan kushton kaq , kjo kaq , ushqimi nuk bëka , ky nuk hodhi para , e kështu.
Ndaj dhe unë , kur shkoj në dasma ( shumë rrallë ) , përgatitem nga ana emocionale , psikologjike , për t'i bërë ballë gjithë atij falsifiteti :P

Ja dasmat tek ne , nuk të shkon ndër mënd të martohesh.

Harrove ato 50 makinat qe shkojne te marrin nusen.. Grate qe nderrojne nga 5-6 fustana dhe futen ne valle t'i reklamojne.. :P

Harrove ato 50 makinat qe shkojne te marrin nusen.. Grate qe nderrojne nga 5-6 fustana dhe futen ne valle t'i reklamojne.. :p
Dhe dy vallet tradicionale , Alkaponen dhe Pajtushkën :p
Hahaha , zottt o zottt

Mos ma luj alkaponen se eshte e vetmja valle qe e qaj fare :D :P

Neve nga veriu i kemi ca zakone te bukura por te 'paragjykuara' nga jugu...
E hapim dasmèn nje javè para ku fisi,shoqnia,komshinjtè mund te marin pjese neteve te valleve...per ti rene shkurt ..nese ke gjendje financiare sot ka evente qe mund te ta organizojne bukur qè nga klipi e gjer te detajet me te vogla.....pastaj te henen e mbrapa kur mbaron dasma e sheh nje pendese ne familjet e te sapomatuareve sepse llomotisin lart e poshte per ceremoninè...

Ps; mbaj mend qe nje here e nje kohe dasmat shqiptare beheshin ne ato kopshtet e bukura te shtèpive....sa bukur...:) ...dua dhe unè njè tè tille..te vockel e modeste..:)

Hahahaha , tutje :P
Po Pingun e kërcen m'qafsh ?

Hahahaha , tutje :p
Po Pingun e kërcen m'qafsh ?

Hahahaha sa e keqe je :P

Kam pa ca video neper rrjetet sociale, qe kur i pash nuk e kercej mo se ça s'ka looool :P

Hahahaha sa e keqe je :p

Kam pa ca video neper rrjetet sociale, qe kur i pash nuk e kercej mo se ça s'ka looool :p
Nuk flas më shumë , se mu kujtuan ca gjëra tani.... :P

Ikem te marrim nje nuse ne Vlore.. U ulem gjithe ne restoran, ndaloi muzika dhe u ngrit babai i nuses te ngreje dolli.

Mori goten ne dore dhe tha:

"Mire se keni ardh te gjithe.. Shyqyr qe na polli krushka dhe u beme miq.. Gezuar" :P

Hahahahahaha , çfarë dreqin o_O o_O

Hahahahahaha , çfarë dreqin o_O o_O

Krushkes nje cehre i vinte, nje i ikte :D

U be hit kjo shprehja, sa qe ne ç'do sebep qe kemi patur e kemi cituar. :P

Ka ardh nje.moment.ku gruaja blihet tashi se dhendri duhet tmar kredi per at dreq dasme qe I bjen.diten.qe e mer.ke shoia ka.nja 15000 euro per.tla...sic thash me.pak.fjale nusja blihet me.pare

Dasmat shqiptare te shtojn jeten.ka lezet kur merr mishin ne qese ,kur kercen zbath dhe te grisen getat nderkoh qe gishtat e komes jan jasht,fustonet e grave qe hajn inot kush nderron me sh ,10mij lekshi kur ta.peshtyjn dhe ta ngjisin ne ball dhe sidomos kur je duke shkly mishin dhe kalon kameramani duke e par serioz edhe nuk uron dot se ke copen e mishit ngoje ?????????????
Dasmat shqiptare Good vibes ever

personalisht kam patur 8 dasma ket ver 4 i kam bere ...kam e 4 ....por do preferoja orkester....sepse dj nk me.plq me.duket si party jo shum i formuar aty kercen nena me vajzem muzika thot daja ...nk kam shum.formim ...kshu edhe lek mos te ken shqiptaret per dasma bohen yjeee me borxhw!!

Vetem i gja sme pelqe qe i ftojme kushorinjt e prinderve qe as prindrit si njohin , kurse gjana tjera perfekt kang , raki , tupan, allti aheng ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back