Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Cili ka qen personi qe ju ka ofenduar me rende??

Aşk

?Pain gives lessons and lessons changes persons
BlacK LoVe
Regjistruar më
Maj 23, 2018
Mesazhe
19,807
Pëlqime
18,964
Te gjitheve na ndodh te ofendohemi apo te ofendojm me apo pa qellim, me dashje apo pa dashje po ju cila esht ajo fjal qe mund tju ket lenduar edhe nga kush ?

Pertej shakave mbas shpine kushediii sa do jet lista aman ne sy deri me sot sme ka ndodhur tme ofendojne pervec lidhjes qe kam qe shahem rrifem ofendohem e ne fund....pse mbo me nerva eee pse ....por mbaj mend kur kam rraf nje goc tek gjimnazi se me cau koken ? ajo me tha ca fjal qe sa her i kujtoj ma ben koka piuuuu ?

Pertej shakave mbas shpine kushediii sa do jet lista aman ne sy deri me sot sme ka ndodhur tme ofendojne pervec lidhjes qe kam qe shahem rrifem ofendohem e ne fund....pse mbo me nerva eee pse ....por mbaj mend kur kam rraf nje goc tek gjimnazi se me cau koken ? ajo me tha ca fjal qe sa her i kujtoj ma ben koka piuuuu ?
Ca fjalesh te paska then mos ti themi se po na rref

Ca fjalesh te paska then mos ti themi se po na rref
Ca gjona qe mu me bezdisin ?
Edhe ajo i tha e une ja ktheva kusurin ?‍♀️ se kshu ste mbaj gjo borxh ahahahahha
Rri mir ti ?

Ceshtje kjo lidhje qe shahesh,rrihesh,ofendohesh,? ?

Tema: ne realitet kam hije goxha te rend dhe nuk para me ndodh te me ofendojn, debatim po por jo ofendim. Pjesen e virtualitetit nuk e fus fare pasi nuk ka kuptim.

Te gjitheve na ndodh te ofendohemi apo te ofendojm me apo pa qellim, me dashje apo pa dashje po ju cila esht ajo fjal qe mund tju ket lenduar edhe nga kush ?
Më pëlqen kjo temë diskutimi.
Të përgēzoj, uroj që kjo teme mos t'kaloj në chit-chat, siq tana temet kalojnë.

Atëhrë sa i përket temës,t'them drejtën nuk është se kam pasur "ofendime " nga dikush apo kam dhan ofendime dikujt.
Sepse njerzit që kam pranë i zgjedh, dhe jam shumê selktive.
Pra mundohem me nejt me njerêz që kan t'njëjtin botêkuptim, që ngjajmë në mendje dge shpirt.
Nuk besoj se nuk ka nejri që nuk ka ose nuk ka pas komplekse?..
Edhe unê normalisht që kisha , dhe unë e kam pas tek pjesa e syze ???..

Ka ndodhur ndoshta 2 viteve, që mund m'ken ba dikush me u ndje keq.
Kur mund t'më ken than, po hajt maj edhe syze ke qorre????..
Normalisht qê m'ka prek , ndoshta ngaqë jam sh e ndjeshme ??..
Poor tani pas gati 3 viteve, qesh me najt gja?..
Edhe sërish kam syze pooor tesh i kam ndryshuar model?????..
Pooooor tani nuk kam ma asnji komples!
Edhe e dua vetn kshu si jam, me syze pa syze ??..
Poot besoj fort se zoti ta kthen çdo t'mir apo t'ķeqê që thua apo ban!
Tesh edhe ajo ka syze madjee , madje hala nuk asht diplomuar .??

E mirë apo e keqe jam për vete..

Edhe ktu para nji viti m'ka ba me u ni keq nji person që kam pas simapti, vlersim dhe sh konsiderat.
Sepse jo se isha siq ajo tha, poor nji njeri me parime dhe vlera që unn ja kisha m'vesh personit në fjalë ran menjhëre!
Poor që sinqerisht jam sh e mirënjohse që njaja gja m'ka ba me arrit me njoft..
Gjithsesi ne ja m'veshim tjetrit gjant, vlerat, apo dhe vyrtyte që kena!
E randsishme asht me ken t'qet, mirë t'pastër në gjdo qëllim e hap tonin..
M'jafton me ngroh shpirtin me njerzit tonë t'aferte e me falnedru zotin që jena mirê!
Me dasht edhe me u dasht! ???

Ceshtje kjo lidhje qe shahesh,rrihesh,ofendohesh,? ?

Tema: ne realitet kam hije goxha te rend dhe nuk para me ndodh te me ofendojn, debatim po por jo ofendim. Pjesen e virtualitetit nuk e fus fare pasi nuk ka kuptim.
Eshte ajo menyra jon :p kshu hahahaha sdo e kuptosh asnjer ?❤

Nuk ka njeri qe nuk te ofendon ne kohen e sotme mua cdo dit me ofendojn se ashtu e kam punen ? ku punoj si ekonomiste?

Më pëlqen kjo temë diskutimi.
Të përgēzoj, uroj që kjo teme mos t'kaloj në chit-chat, siq tana temet kalojnë.

Atëhrë sa i përket temës,t'them drejtën nuk është se kam pasur "ofendime " nga dikush apo kam dhan ofendime dikujt.
Sepse njerzit që kam pranë i zgjedh, dhe jam shumê selktive.
Pra mundohem me nejt me njerêz që kan t'njëjtin botêkuptim, që ngjajmë në mendje dge shpirt.
Nuk besoj se nuk ka nejri që nuk ka ose nuk ka pas komplekse?..
Edhe unê normalisht që kisha , dhe unë e kam pas tek pjesa e syze ???..

Ka ndodhur ndoshta 2 viteve, që mund m'ken ba dikush me u ndje keq.
Kur mund t'më ken than, po hajt maj edhe syze ke qorre????..
Normalisht qê m'ka prek , ndoshta ngaqë jam sh e ndjeshme ??..
Poor tani pas gati 3 viteve, qesh me najt gja?..
Edhe sërish kam syze pooor tesh i kam ndryshuar model?????..
Pooooor tani nuk kam ma asnji komples!
Edhe e dua vetn kshu si jam, me syze pa syze ??..
Poot besoj fort se zoti ta kthen çdo t'mir apo t'ķeqê që thua apo ban!
Tesh edhe ajo ka syze madjee , madje hala nuk asht diplomuar .??

E mirë apo e keqe jam për vete..

Edhe ktu para nji viti m'ka ba me u ni keq nji person që kam pas simapti, vlersim dhe sh konsiderat.
Sepse jo se isha siq ajo tha, poor nji njeri me parime dhe vlera që unn ja kisha m'vesh personit në fjalë ran menjhëre!
Poor që sinqerisht jam sh e mirënjohse që njaja gja m'ka ba me arrit me njoft..
Gjithsesi ne ja m'veshim tjetrit gjant, vlerat, apo dhe vyrtyte që kena!
E randsishme asht me ken t'qet, mirë t'pastër në gjdo qëllim e hap tonin..
M'jafton me ngroh shpirtin me njerzit tonë t'aferte e me falnedru zotin që jena mirê!
Me dasht edhe me u dasht! ???
Ket njejt me syze e ka kalu kusherira ime saqe hyri ne depresion sdonte te dilte nga shpia ? por sot shyqyr zotit i ka perseri syzet por nuk ndikohet me me ndimen e njerzve me te afert por perseri fjalet thumbuse ne shqiptaret i kemi qef ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back