Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Cila është ndjenja më e keqe që e përjeton njeriu në jet?

.

Larguar.
ANETAR ✓
Regjistruar më
Maj 12, 2020
Mesazhe
12,251
Pëlqime
13,645
Ndjenja më e keqe për mua është te ju besosh njerezve dhe ata të zhgënjejnë, duke u bërë dhe mosmirnjohës!
Nuk ka ndjenje me te keqe se kaq, besoj unë

Kur humb nje pjestar te familjes

Humbja e nenes them un.
Por ata qe kan humb femije thone per femijen esht me keq akoma.

Ndjenja më e keqe është kur sheh nje serial të mirë dhe pastaj mbaron seriali dhe ndihesh bosh brenda.

Ndjenja më e keqe është kur sheh nje serial të mirë dhe pastaj mbaron seriali dhe ndihesh bosh brenda.
Un pash horror mbrem lere qe gjith naten pash endrra por u zgjova me nje parandjenj shume te keqe ?

Un pash horror mbrem lere qe gjith naten pash endrra por u zgjova me nje parandjenj shume te keqe ?
Sonte e bofsh gjumin me mire se mbreme dhe neser kalofsh me mire se sot ??

Si për shebull kur je në dush dhe lan kokën. Mbyll sytë dhe ndjen disa sy që të nguliten mbas koke. Fillojnë të nrihen qimet perpjet. Ose kur je duke ecur vetem natën vonë dhe ndjen që po të vëzhgojnë?

Si për shebull kur je në dush dhe lan kokën. Mbyll sytë dhe ndjen disa sy që të nguliten mbas koke. Fillojnë të nrihen qimet perpjet. Ose kur je duke ecur vetem natën vonë dhe ndjen që po të vëzhgojnë?
??kshu si po mi thua me qetsove
Lere se kam historia kshu te frikshme ?

• Përqafime
Reactions: .
??kshu si po mi thua me qetsove
Lere se kam historia kshu te frikshme ?
Mbaj mend një herë jam çuar në mes të natës. Drita fikur ish por kishte pak ndriçim nga jashtë. Isha komplet i paralizuar dhe në cep të dhomës ishte një hije e shkurtër si një fëmijë i vogël. U mundova te lëvizja por ishte sikur më kishin pre lidhjet me muskujt. Dhe e dija që po më shihte dhe dëgjoja ca si pëshpërima të vogla që vinin nga cepi. Kam nejt me syt hap deri në mengjes duke e pa.

Mbaj mend një herë jam çuar në mes të natës. Drita fikur ish por kishte pak ndriçim nga jashtë. Isha komplet i paralizuar dhe në cep të dhomës ishte një hije e shkurtër si një fëmijë i vogël. U mundova te lëvizja por ishte sikur më kishin pre lidhjet me muskujt. Dhe e dija që po më shihte dhe dëgjoja ca si pëshpërima të vogla që vinin nga cepi. Kam nejt me syt hap deri në mengjes duke e pa.
Wow..gjeja me e frikshme qe kam jan fantazmat, ja kshu filmash shoh un me pelwejn shum por i perjetoj keq?
ti paske pa horror, mua do me linte zemra jam e sigurt.

Wow..gjeja me e frikshme qe kam jan fantazmat, ja kshu filmash shoh un me pelwejn shum por i perjetoj keq?
ti paske pa horror, mua do me linte zemra jam e sigurt.
Skam pa gjë se po bej shaka. Një herë më është dukur se pash një dhe e pyeta "O Genci ti je?" dhe iku.

Skam pa gjë se po bej shaka. Një herë më është dukur se pash një dhe e pyeta "O Genci ti je?" dhe iku.
Ja te tregoj 1histori qe se harroj dot..
Ishte ora diku te 12 e nates, iki shtrihem ne krevat, bashkshorti ishte tek ca shok te cilet jemi ne te njejtin pallat, fik driten kur befas degjoj zhurme posht krevatit, ngriva u dridha nuk merrja dot frym, marr bashkshortin ne telf i them hajde vrap se dikush ka hyr poshte krevatit nderkohe qe un nuk leviza fare por fare ama..vjen ai vrap bashk me shoket direkt e ndhom, ndezin driten kur cte shohin, ca gjera qe kisha len vete ne nje kuti ishin derdhur ishe hapur kutia?mbeta aty siper krevatit si M.....por ama u trema deri ne palc??

Ah përveqse e shpreha ate që unë e mendoj se cila është ,mendoj se të gjithë ne themi atë që kemi përjetur ose po e përjetojmë personalisht diçka që e kemi ose e kalojmë kam mësuar se asnjhër nuk duhet tê i'a thuash dikujt atë që ti po e kalon se nuk e din se ai ndoshta po kalon diçka shum ma keq se ajo qê ti ke,, psh mua kur ja them dikujt diçka që më mundon dhe unë ndihem mirë por kur mora vesht se kishte djalin shummm sëmur jam ndjer shumm keq me veten sepse mê dëgjoj deri në fund ??

Ja te tregoj 1histori qe se harroj dot..
Ishte ora diku te 12 e nates, iki shtrihem ne krevat, bashkshorti ishte tek ca shok te cilet jemi ne te njejtin pallat, fik driten kur befas degjoj zhurme posht krevatit, ngriva u dridha nuk merrja dot frym, marr bashkshortin ne telf i them hajde vrap se dikush ka hyr poshte krevatit nderkohe qe un nuk leviza fare por fare ama..vjen ai vrap bashk me shoket direkt e ndhom, ndezin driten kur cte shohin, ca gjera qe kisha len vete ne nje kuti ishin derdhur ishe hapur kutia?mbeta aty siper krevatit si M.....por ama u trema deri ne palc??
Imagjino tkishte qenë shejtoni. Aty po që do të ishte gallatë.

Humbja e nje njeriu te dashur.
Humbja e dashurise.
??

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back