Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Un pash horror mbrem lere qe gjith naten pash endrra por u zgjova me nje parandjenj shume te keqe ?Ndjenja më e keqe është kur sheh nje serial të mirë dhe pastaj mbaron seriali dhe ndihesh bosh brenda.
Sonte e bofsh gjumin me mire se mbreme dhe neser kalofsh me mire se sot ??Un pash horror mbrem lere qe gjith naten pash endrra por u zgjova me nje parandjenj shume te keqe ?
ShpresojmSonte e bofsh gjumin me mire se mbreme dhe neser kalofsh me mire se sot ??
Si për shebull kur je në dush dhe lan kokën. Mbyll sytë dhe ndjen disa sy që të nguliten mbas koke. Fillojnë të nrihen qimet perpjet. Ose kur je duke ecur vetem natën vonë dhe ndjen që po të vëzhgojnë?Un pash horror mbrem lere qe gjith naten pash endrra por u zgjova me nje parandjenj shume te keqe ?
??kshu si po mi thua me qetsoveSi për shebull kur je në dush dhe lan kokën. Mbyll sytë dhe ndjen disa sy që të nguliten mbas koke. Fillojnë të nrihen qimet perpjet. Ose kur je duke ecur vetem natën vonë dhe ndjen që po të vëzhgojnë?
Mbaj mend një herë jam çuar në mes të natës. Drita fikur ish por kishte pak ndriçim nga jashtë. Isha komplet i paralizuar dhe në cep të dhomës ishte një hije e shkurtër si një fëmijë i vogël. U mundova te lëvizja por ishte sikur më kishin pre lidhjet me muskujt. Dhe e dija që po më shihte dhe dëgjoja ca si pëshpërima të vogla që vinin nga cepi. Kam nejt me syt hap deri në mengjes duke e pa.??kshu si po mi thua me qetsove
Lere se kam historia kshu te frikshme ?
Wow..gjeja me e frikshme qe kam jan fantazmat, ja kshu filmash shoh un me pelwejn shum por i perjetoj keq?Mbaj mend një herë jam çuar në mes të natës. Drita fikur ish por kishte pak ndriçim nga jashtë. Isha komplet i paralizuar dhe në cep të dhomës ishte një hije e shkurtër si një fëmijë i vogël. U mundova te lëvizja por ishte sikur më kishin pre lidhjet me muskujt. Dhe e dija që po më shihte dhe dëgjoja ca si pëshpërima të vogla që vinin nga cepi. Kam nejt me syt hap deri në mengjes duke e pa.
Skam pa gjë se po bej shaka. Një herë më është dukur se pash një dhe e pyeta "O Genci ti je?" dhe iku.Wow..gjeja me e frikshme qe kam jan fantazmat, ja kshu filmash shoh un me pelwejn shum por i perjetoj keq?
ti paske pa horror, mua do me linte zemra jam e sigurt.
Ja te tregoj 1histori qe se harroj dot..Skam pa gjë se po bej shaka. Një herë më është dukur se pash një dhe e pyeta "O Genci ti je?" dhe iku.
Imagjino tkishte qenë shejtoni. Aty po që do të ishte gallatë.Ja te tregoj 1histori qe se harroj dot..
Ishte ora diku te 12 e nates, iki shtrihem ne krevat, bashkshorti ishte tek ca shok te cilet jemi ne te njejtin pallat, fik driten kur befas degjoj zhurme posht krevatit, ngriva u dridha nuk merrja dot frym, marr bashkshortin ne telf i them hajde vrap se dikush ka hyr poshte krevatit nderkohe qe un nuk leviza fare por fare ama..vjen ai vrap bashk me shoket direkt e ndhom, ndezin driten kur cte shohin, ca gjera qe kisha len vete ne nje kuti ishin derdhur ishe hapur kutia?mbeta aty siper krevatit si M.....por ama u trema deri ne palc??
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.