Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Cila eshte genjeshtra me e madhe e njerezimit? Qe njerezit e besojne akoma dhe sot

Terroristat e shkaterruan The World Trade Center, ishte 100% Dora e G.W.Bush! atij ju desh vetem nje shkak per ta sulmuar irakun.

Terroristat e shkaterruan The World Trade Center, ishte 100% Dora e G.W.Bush! atij ju desh vetem nje shkak per ta sulmuar irakun.
E vertete shume e shume fakte jane qe sulmi u kry qellimisht !!!
1-si ka mundesi 1 avion ti shmanget koordinatave te paracaktuara dhe asni radar te mos e kapi
2-si ka mundesi qe te dyja kullat rane njetrajtesisht dhe jo me u lekund

P.s nga 1 video qe kam pa ne youtube se di sa e vertete eshte kur reporteret po filmonin asni nuk e permende fjalen qe avioni i ra kulles dhe jepte fakte per dinamitin qe ishte vendos neper skeletet prej hekuri qe kullat te bien njetrajtesisht poshte

E vertete shume e shume fakte jane qe sulmi u kry qellimisht !!!
1-si ka mundesi 1 avion ti shmanget koordinatave te paracaktuara dhe asni radar te mos e kapi
2-si ka mundesi qe te dyja kullat rane njetrajtesisht dhe jo me u lekund

P.s nga 1 video qe kam pa ne youtube se di sa e vertete eshte kur reporteret po filmonin asni nuk e permende fjalen qe avioni i ra kulles dhe jepte fakte per dinamitin qe ishte vendos neper skeletet prej hekuri qe kullat te bien njetrajtesisht poshte
Zeitgeist ne youtube e shpjegon shume mire 11 shtatorin.Me habit fakti qe ne Shba nuk ndodhen me sulme terroriste qe prej asaj dite.Nderkohe qe Europa vuajti dhjetra sulme nga ISIS.

Kryqi
Krishti
Shen Maria
Varri levizi
Profetet
Moisiu
Detet ndahen me dysh

Serviren ,sepse duhet genjeshtra.

Ne trajte iluzioni e genjeshtra hije eshte.

Naten all.

Zeitgeist ne youtube e shpjegon shume mire 11 shtatorin.Me habit fakti qe ne Shba nuk ndodhen me sulme terroriste qe prej asaj dite.Nderkohe qe Europa vuajti dhjetra sulme nga ISIS.
Amerika kerkoi falje qe e krijuan isisin se u doli jashte kontrolli....

Feja qe akoma sot ne pothuj 2019 vriten njerzit per besim mythic

Që ka jetë pas vdekjes

genjeshtra me e madhe eshte te thuash per M.JAckson ka vdekur :P
etj etj etj plot ka

genjeshtra me e madhe eshte te thuash per M.JAckson ka vdekur :p
etj etj etj plot ka

Hahahahah sa me bere te qeshi looool
Po ka vdek ai edhe pse shume fansa do donin te ishte ndryshe.... :)
mirpo ai e la mrapa nje veprimtari te madhe, pas atij rall do vine kengtare me suksesin e tij apo nuk vin fare :D

Se Amerika është vendi më i mirë në Botë për të jetuar.Se Amerika është vendi më i lirë e më i ndershëm.

Qe jemi vetem ne Univers.

Që është bere udhetimi në Hëné nga amerikanet.
Tek fotoja shihet ere,por jo yje.
Yjet duken ktu në toke e jo mos të duken atje.
Seriozisht amerikanet jan populli me psikopat/budallenj/idiot e çfarë tu thuash atyre.

Kjo bot ne cilen po jetojm osh genjeshter dhe sprove ?
Sepse po genjehemi nga cdo e mire qe spo na bon dermon pertej ksaj bote dhe do ngelin ktu ?

Qe njeriu e ka prejardhjen nga majmuni :D

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back