Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Çiftet më të bashkuara të HOROSKOPIT: lidhja e tyre është e pandarë

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
Regjistruar më
Korrik 24, 2018
Mesazhe
4,172
Pëlqime
513
Zbulo nëse shenja jote dhe e partnerit tënd janë në listë…

Dashi dhe Peshorja

Dashi është një shenjë shumë e vendosur dhe kokfëortë, nuk është dakord me ata që kanë një natyrë dominante. Gjëja e parë që kërkon tek një partner është ndershmëria. Partneri më i mirë për këtë shenjë është Peshorja! Dashi tërhiqet nga natyra akomoduese dhe e ndershme e Peshores. Veç të tjerash, Peshorja është një shenjë e pavarur emocionalisht dhe mund të krijojë një lidhje të mirë me Dashin.

Virgjëresha dhe Akrepi

Virgjëresha është një nga shenjat më të organizuara dhe më të rregullta në gjithë zodiakun. Është perfeksioniste dhe shumë e rezervuar, i kushton në veçanti vëmendje partnerit. Marrëdhënien më intensive dhe më emocionale mund ta ketë me Akrepin.

Akrepi është një shenjë që do aventurën, lirinë dhe ka gjithmonë dëshirë të eksplorojë dhe të mësojë. Virgjëresha nuk mërzitet kurrë me një Akrep.

Gaforrja dhe Demi

Duke qenë tepër empatik, Gaforrja është gjithmonë në kërkim të një lidhjeje serioze, afatgjatë ku mund të lidhet emocionalisht në një nivel të thellë me partnerin e saj. Kombinimi perfekt Gaforren emocionale dhe të ndjeshme është Demi, një shenjë serioze dhe romantike.

Shenjat zodiakale që janë aventuriere, eksplicite dhe ndonjëherë si për shembull Luani, mund të lëndojnë lehtësisht Gaforren e brishtë dhe s’mund ta bëjnë të lumtur.

Peshqit dhe Bricjapi

Peshqit dhe Bricjapi janë shembulli perfekt që të kundërtat tërhiqen. Natyra kreative dhe ëndërruese e Peshqve e frymëzon Bricjapin për të realizuar ëndrrat e veta. Dhe nëse jeni Peshq, më mirë evitojeni Virgjëreshën.

Gaforrja dhe Demi
Duke qenë tepër empatik, Gaforrja është gjithmonë në kërkim të një lidhjeje serioze, afatgjatë ku mund të lidhet emocionalisht në një nivel të thellë me partnerin e saj. Kombinimi perfekt Gaforren emocionale dhe të ndjeshme është Demi, një shenjë serioze dhe romantike.
Shenjat zodiakale që janë aventuriere, eksplicite dhe ndonjëherë si për shembull Luani, mund të lëndojnë lehtësisht Gaforren e brishtë dhe s’mund ta bëjnë të lumtur.
(Ne fakt ne gaforret shkojm mire me peshqit.Jemi goxha te ngjashem vetem se ne i shprehim emocionet,ndersa peshqit jo.Por te njejtet nuk perfundojne bashk.I dashur dem te dua shume por thjesht si shok.Po si nuk me ra pjes nje peshk mi :(:().

Ka ndonje levrek apo koce ketej?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back