Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Cfare vendi zene lulet ne jeten tuaj.....!!!!

• Thread starter Thread starter ...
  • Data e fillimit Data e fillimit

...

Kontributor
Regjistruar më
Tetor 30, 2020
Mesazhe
48,384
Pëlqime
34,911

Cfare vendi zene lulet ne jeten tuaj.....!!!!​

TSvetyi-na-balkone-4.jpg

Më pëlqejnë shumë lulet.
Me pelqen ti shoh.. ti nuhas...te kujdesem per to.
Edhe ne zyre kam vazo me lule. E ne shtepi kam shume
Mua me pelqen natyra ne pergjithesi.

Ja me tregoni dhe ju anetare ......

Shum me pelqen kam sa ne oborr sa ne shtepi mbrenda plus me pelqen buqetet me duket disi me japin ngjyr jetes .

Une vdes per lule, aq sa kur i ujis thahen per nje jave. A keni ndonji keshille ju??

Une vdes per lule, aq sa kur i ujis thahen per nje jave. A keni ndonji keshille ju??
Nuk duhet ti ujisesh shpesh .
Duhet te pyesesh si te kujdesesh per to aty i blen sepse ndryshon lulja nga lulja . Disa duan diell e uje shume disa te tjera jo .

Lulet u shfaqën në planetin tonë 140 milion vjet më parë.
Shekuj më parë në Holandë tulipanët ishin më të vlefshëm se ari. Nuk është rastësi që sot konsiderohet vendi i tulipanëve.
A mendoni se brokoli është një perime? Pra është një lule!
Orkidet nuk kanë nevojë për tokë për t'u rritur, pasi ato mund të marrin të gjithë elementët e nevojshëm që janë të nevojshëm për rritjen e tyre nga ajri!
Luledielli prodhon substanca toksike për të vrarë lule të tjera.
Edhe pse shumica e luleve nxjerrin aromën e tyre te parfumet që veshim, ka një që ndoshta nuk e bën këtë detyrë. Kjo është bima titan arum ose falus amorf helenistik, i zbuluar në Indonezi. Ndjen erë trupi të pajetë, ndërkohë që shumë njerëzve u ka rënë të fikët kur e kanë nuhatur!
Lulja kombëtare e Japonisë është krizantema e verdhë. Lulet e qershisë konsiderohen joformale, natyrisht, si "lulet kombëtare" të Japonisë.
Trëndafili më i shtrenjtë në botë kushton 5 milionë dollarë.

Unë i dua lulet?❣️

I kam shumë qejf
Jam e dhënë pas tyre
Më pëlqen e të dhuroj
Më pëlqen e të marr

Pas momenteve te bukura e zen koshin e berllogut kejt ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back