Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Cfare nuk doni te degjoni nga partnerja/partneri?

Apache

I never lose. Either I win or I learn.
Nt2 V.I.P
Regjistruar më
Qershor 19, 2018
Mesazhe
12,823
Pëlqime
15,493
A keni dicka qe ju bezdis apo merzit kur e degjoni nga partnerja/partneri?

Une kam mortje fare:
  • Kjo/kshu jam une.
  • Skam nerva.
  • Kam hallet e mia

Ps. Po ju a ngrefi si teme diskutoni, por pa u kap prej flokesh!

Kur ben filozofin ...jo per gje po filozofe jam vete ??? (shaka)

Ne fakt me pelqen jashte mase kur flet partneri im ka nje filozofi drejt jetes ...por kur e perserit nje muhabet 3 here i them flasim me vone ?

Une kam mortje fare:
  • Kjo/kshu jam une.
  • Skam nerva.
  • Kam hallet e mia

Ca na ngref ti,? ?

Une kam mortje fare:
  • Kjo/kshu jam une.
  • Skam nerva.
  • Kam hallet e mia

Ti mir e bone që e ngrefe ,si temë ? flokët i kemi me kimet?
Ato që ke mortje ti ?
Kur një çift janë bashkë nuk duhen thën fare ,se në qoftëse ajo thot ,kam hallet e mia i bjen që halli asaj ësht dhe i partnerit ,apo ?
Skam nerva? veç po ti ket çuar me pushime?
Kshtu jam unë ,vdekje e kam dhe unë ktë ?
Për mendimin timin kto gjëra nuk duhet të përmenden fare, arsyeja? gjaku nxehet shpejt dhe ne si shqiptarë kalojmë në ekstreme, fjala nxjerr fjalën e me rradhë.
Diskutimi me qetsi ësht gjëja me e mirë midis dy partnerëve , qetsia e nervave ,të bën mirë dhe për shëndetin ?

Ato që ke mortje ti ?
Kur një çift janë bashkë nuk duhen thën fare ,se në qoftëse ajo thot ,kam hallet e mia i bjen që halli asaj ësht dhe i partnerit ,apo ?
Për mendimin timin kto gjëra nuk duhet të përmenden fare, arsyeja? gjaku nxehet shpejt dhe ne si shqiptarë kalojmë në ekstreme, fjala nxjerr fjalën e me rradhë.
Diskutimi me qetsi ësht gjëja me e mirë midis dy partnerëve , qetsia e nervave ,të bën mirë dhe për shëndetin ?
Thene ato, eshte njesoj si ti tregosh rrugen.

Ato që ke mortje ti ?
Ku ke mashkull shqiptare qe di te debatoj me qetesi oj shoqe?
Jam 100% e sigurt se edhe nese ka jan shum te rrall!
Ata nese nje grua u ngre zerin ata jan gati te ngren doren.

po pse duhet ta kthesh cdo teme ne meshkuj vs femra?

ti sikur ke qene me 500 meshkuj shqiptare dhe je ne gjendje te dalesh ne perfundime.

po pse duhet ta kthesh cdo teme ne meshkuj vs femra?
Sepse u bazova tek komenti i mozes, edhe kjo qe thash esht shum e vertet, spo i fus te gjith ne nje thes, por shumica po.

Sepse u bazova tek komenti i mozes, edhe kjo qe thash esht shum e vertet, spo i fus te gjith ne nje thes, por shumica po.
e verteta sipas teje seshte e vertete absolute.

Ka ,jo të gjithë futen në një thes si i themi? ka dhe meshkuj që jan të arsyetueshëm dhe të qetë dhe pse partnerja ja bën nervin kaçurel ? njof njerëz të tillë dhe prandaj e thash që ka,siç e the dhe ti,me pakicë .
Mossssssss,vetëm ke dora nuk dua të dal se aty më bëhen nervat kaçurel ?

Me mthe nje pergjigje, mendon qe shumica apo pakica e çifteve shqiptare mund te bejn nje debat te qete??
Shiko shoqe .... une nuk e di si eshte balanca,nga shumica apo pakica.
kjo gje varet nga cifti dhe marredhenia qe ndertohet. une degjoj komshien time qe bertet gjithe diten dhe i shoqi jo.
duhet te them qe femrat shqiptare nuk dine te bejne debat me qetesi?

Ka ,jo të gjithë futen në një thes si i themi? ka dhe meshkuj që jan të arsyetueshëm dhe të qetë dhe pse partnerja ja bën nervin kaçurel ? njof njerëz të tillë dhe prandaj e thash që ka,siç e the dhe ti,me pakicë .
Mossssssss,vetëm ke dora nuk dua të dal se aty më bëhen nervat kaçurel ?
Kjo esht arsyeja qe sinqerisht me raste urrej meshkujt, kur ven dore mbi nje femer, (edhe mendoj e bejn shum) mos te flas per gjera me ekstreme qe bejn se nuk esht tema e duhur..

kjo gje varet nga cifti dhe marredhenia qe ndertohet. une degjoj komshien time qe bertet gjithe diten dhe i shoqi jo.
Ti i dashur shok mbron gjinen mashkullore, une mbroj e do e bej gjithmon gjinine femerore per shum arsye.

Ti i dashur shok mbron gjinen mashkullore, une mbroj e do e bej gjithmon gjinine femerore per shum arsye.
ku e pe ti qe po e mbroj une gjinine mashkullore?
se thashe qe ske pse e perdor termin "meshkujt shqiptare"?

ku e pe ti qe po e mbroj une gjinine mashkullore?
se thashe qe ske pse e perdor termin "meshkujt shqiptare"?
E ke bere edhe here tjera edhe po e ben edhe tani, ky esht realiteti pra i meshkujve shqiptare..thash spo i fus te gjith ne nje thes kshuqe ska pse preket as ti e askush!

Siç ka meshkuj ka dhe femra që nuk bëjn debat në qetsi
Pastaj po të ishim të gjithë të urtë,sdo kishte kuptim as bota ? duhet zhurmë ??

Më kujtove një komshije ke vllai ?
Kur shkoj në Shqipëri shkoj ke vllai dhe mbas disa orësh i them,spo e dëgjoj filanen??? prit më thot se do fillojë dhe s'kalon shumë o zot ??? më mir ësht të dalësh larg lagjes ,kur dëgjohet në dimër,imagjinoje në verë ?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️

Kjo esht arsyeja qe sinqerisht me raste urrej meshkujt, kur ven dore mbi nje femer, (edhe mendoj e bejn shum) mos te flas per gjera me ekstreme qe bejn se nuk esht tema e duhur..
Prandaj thash mossssssss dhe nuk e zgjata ,se ëshg tem tjetër kjo

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back