- Regjistruar më
- Janar 31, 2018
- Mesazhe
- 21,438
- Pëlqime
- 34,160
View attachment 23289
Nje mardhenie e deshtuar mund te mos duket dicka e forte,e mire dhe ne fakt nuk me rezulton te jete dicka e mire.
Ama disa gjera duhen pertypur ashtu si te serviren,ndaj po ju tregoj te gjitha gjerat qe me mesoi mardhenia ime e deshtuar.
PLANET BEHEN,PLANET PRISHEN.
Per kete arsye eshte e rendesishme te dishe ti bosh mire te dyja. Edhe te besh,edhe te prishesh plane. Disa gjera edhe mund te mos funksionojne kurr tamam ashtu sic e kishe parashikuar,ndaj ky eshte pikerisht momenti ne te cilin duhet te heqesh dore nga plani A,per te ndjekur nje plan B.
VEPRAT FLASIN.
Veprat flasin me shume se fjalet kete nuk e luan as topi.
Per kete arsye eehte e rendesishme,qe kur te zgjedhesh njeriun tjeter,ti bosh "mute" fjalet e tij dhe,te fokusohesh tek veprat.
NUK I KENAQ DOT TE GJITHE.
Keshtu qe mjafte u perpoqe!
E rendesishme eshte te bosh pikerisht ate gje qe,te ben ty te lumtur.
NJEREZIT NDRYSHOJNE.
Kjo eshte mese e vertet,keshtu qe nuk ke pse ndihesh keq nese dikush te thote:
"SA KE NDRYSHUAR"
Nje mardhenie e deshtuar mund te mos duket dicka e forte,e mire dhe ne fakt nuk me rezulton te jete dicka e mire.
Ama disa gjera duhen pertypur ashtu si te serviren,ndaj po ju tregoj te gjitha gjerat qe me mesoi mardhenia ime e deshtuar.
PLANET BEHEN,PLANET PRISHEN.
Per kete arsye eshte e rendesishme te dishe ti bosh mire te dyja. Edhe te besh,edhe te prishesh plane. Disa gjera edhe mund te mos funksionojne kurr tamam ashtu sic e kishe parashikuar,ndaj ky eshte pikerisht momenti ne te cilin duhet te heqesh dore nga plani A,per te ndjekur nje plan B.
VEPRAT FLASIN.
Veprat flasin me shume se fjalet kete nuk e luan as topi.
Per kete arsye eehte e rendesishme,qe kur te zgjedhesh njeriun tjeter,ti bosh "mute" fjalet e tij dhe,te fokusohesh tek veprat.
NUK I KENAQ DOT TE GJITHE.
Keshtu qe mjafte u perpoqe!
E rendesishme eshte te bosh pikerisht ate gje qe,te ben ty te lumtur.
NJEREZIT NDRYSHOJNE.
Kjo eshte mese e vertet,keshtu qe nuk ke pse ndihesh keq nese dikush te thote:
"SA KE NDRYSHUAR"