Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Cfare mendoni per femijet qe lejojne qe prinderit e tyre te perfundojne ne azil?

sirena

Anetar i ri
ANETAR ✓
Regjistruar më
Korrik 12, 2019
Mesazhe
112
Pëlqime
102
Me erdhi kjo teme ne mendje pas nje historie qe degjova qe nje cift i kishin femijet rehat ne shtetet e botes ndersa prinderit e tyre rrinin ne azil dhe ato nuk vinin ti shikonin asnjeher???
Une se kam fatin ti kem por po ti kisha zdo i kisha braktisur kurre ne cfar do lloj gjendje te isha sepse ne kemi marr jet nga jeta e tyre jemi shpirti shpirtit tyre dhe nuk ka dashuri me te madhe se te kujdeseni per ato qe na kan dhen jeten.Respekt pafund per te gjithe nenat dhe baballaret

Nuk mund ti fusim te gjithe me nji permbledhje se varet si kan hallet po ato qe kan mundesi edhe i conjn azil mos e bofshin piken e hajrit skom ca them fare. Kur jam anej shkoj shpesh tr ne alidem aty eshte edhe nji azil sa here shkoj i mush ca trajse me gjona edhe ja coj ne forme njerzilliku ??

Personalisht sdo mund ta boja dicka te tille.
Por mendoj se ka disa qe e bojne edhe nga e keqja,halli skan te ardhura etj.

Nuk mund te gjykosh veprimet e femijeve se dergojne prinderit e tyre ne azil.
Nje nder arsyet me te shpeshta eshte se nusja nuk duron vjehrrin/apo vjehrren,duan te shkojne jashte dhe nuk duan ti marrin prinderit me vete.
E shum e shum arsye,por une nuk do mundja kurre ta beja dicka te tille.

Nuk mund te gjykosh veprimet e femijeve se dergojne prinderit e tyre ne azil.
Nje nder arsyet me te shpeshta eshte se nusja nuk duron vjehrrin/apo vjehrren,duan te shkojne jashte dhe nuk duan ti marrin prinderit me vete.
E shum e shum arsye,por une nuk do mundja kurre ta beja dicka te tille.
Po nusja gjen edhe bon ne te tilla raste jan burrat te dobet nejse se e din vet por mos e bofshin piken e hajrit sw sado e keqe nona ose baba dil vec jo coje azil ???

Po nusja gjen edhe bon ne te tilla raste jan burrat te dobet nejse se e din vet por mos e bofshin piken e hajrit sw sado e keqe nona ose baba dil vec jo coje azil ???
Amin.
Nuk do me vinte mire nese nusja e ardhshme e vellait tim te bente nje veprim te tille :(:(.
Ekzistojne edhe te tille meshkujsh qe braktisin prinderit per nje femer,e kur ajo i braktis kthen serish tek prinderit.
Ne lagjen tone ndodhi para ca kohesh kjo ngjarje.
Me vjen vertet keq per prinderit qe te kane rritur me aq shum mund e sakrifica,e ne fund te perfundojne ashtu.

Une psh sdo jetoj ndonjehere me prinderit e mi..
Jo sepse si dua,por dua hapesirat e mia. Hapesirat me partnerin ,femijen etj.

Prinderve do mundohesha te beja cf do ishte e nevojshme.
Femijeve te mi ( nese po pyesni kete) do ua lehtesoj jeten..do bej bungee jumping,sa edhe proteza te flurutoje jashta dheeee
Adiossss madafakaaa,sdo rri ne duart e juaja,bastarda te vegjel qe ju polla vete.

Eshte nje çeshtje shume rreale por dhe me dhimbje.....mund e themi shume skenare por asnje nuk e di perse ndodh .....jane te shumtat arsyet pse ndodh ....

Personalisht prinderit i kishim afer deri diten qe iken ne tre femite e shtepise .....nuk e menduam asnje moment ti kemi ne azil ...por asnjehere nuk drejtoj gishtin drejt atyre që e bejne sepse nuk dihet perse

Nuk menoj fare kom hall ku te coj tmite se jane full ?

@Fiore di nai ven ti lale se si gjendje civile mdokesh ti mue certe volte ?

Me kohët që kanë ardhur kam frikë se të gjithë atje do përfundojmë.Edhe pse jam e mendimit që prindërit të paktën të rrijnë me njërin nga fëmijët.
Pleqëria si fëmija i thonë një fjale,kanë nevojë për kujdes.
Na rritën sa ishim të vegjël me një mijë mundime.E aq më tepër kur e provon dhe vet prindërimin e sheh se sa shumë të duhet të sakrifikosh për t'i rritur,shkolluar etj.
Them se është një borxh që duhet t'ja lajmë,edhe pse shumica thonë se nuk i kërkuam ne të na lindnin apo të na rrisnin?

Ps.Di një rast kur djalit i kishte vdekur i ati në azil,e ky ishte mërzitur se ishte me pushime e duhej të kthehej...imagjino c'fëmijë...

Me kohët që kanë ardhur kam frikë se të gjithë atje do përfundojmë.Edhe pse jam e mendimit që prindërit të paktën të rrijnë me njërin nga fëmijët.
Pleqëria si fëmija i thonë një fjale,kanë nevojë për kujdes.
Na rritën sa ishim të vegjël me një mijë mundime.E aq më tepër kur e provon dhe vet prindërimin e sheh se sa shumë të duhet të sakrifikosh për t'i rritur,shkolluar etj.
Them se është një borxh që duhet t'ja lajmë,edhe pse shumica thonë se nuk i kërkuam ne të na lindnin apo të na rrisnin?

Ps.Di një rast kur djalit i kishte vdekur i ati në azil,e ky ishte mërzitur se ishte me pushime e duhej të kthehej...imagjino c'fëmijë...
Une se di pse e thu kam frike ? sa ti bohesh penges robve ti nxish jeten leji te rrisin kalamojt do meren me ty derr derr tu bo cicin nbidon ? une jam ty e bo vet nji azil o lale po dush rregjistrohu ?

Me nie fjale te vetme: sumshkatarruma!
Si burra e si gra qofshin

Une se di pse e thu kam frike ? sa ti bohesh penges robve ti nxish jeten leji te rrisin kalamojt do meren me ty derr derr tu bo cicin nbidon ? une jam ty e bo vet nji azil o lale po dush rregjistrohu ?
Jo domosdoshmërisht në bidon...ka pampersa për atë punë ?

Ku do e hapësh dhe kur që t'a di të regjistrohem?

Jo domosdoshmërisht në bidon...ka pampersa për atë punë ?

Ku do e hapësh dhe kur që t'a di të regjistrohem?
Nuk do e hap une do e hapi bashkia une do i jap token edhe une do firmos kush do hy se mos na bje me nejt ne pleqni me dashnoren e fillores ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back