Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Çelësi që ‘i ndez dhe i fik’ femrat..

Isabela

Ca do?
ANETAR ✓
Regjistruar më
Tetor 22, 2017
Mesazhe
292
Pëlqime
751
Këtu janë 15 këshilla për t’ju ndihmuar, që ju tregojnë se nuk jeni duke bërë gabime me femrën që dëshironi ta tërhiqni:

1. Ju duhet të flisni për tema “emocionale” si p.sh. kujtimet e fëmijërisë, ambiciet e ardhshme, apo pasionet e saj. Këto tema bisede do të hapin portat e saj emocionale.

2. Femrat duan një mashkull që nuk ka frikë ta udhëheqë aty. Ndërsa jeni duke folur me një femër duhet të merrni kontrollin e bisedës. Asnjëherë mos prisni, që ajo të diktojë se për çfarë duhet të bisedoni.

3. Kushtoni vëmendje shenjave jo verbale, ose gjesteve të saj. Nëse jeni duke qëndruar shumë afër saj, duke e bërë atë të mos ndjehet rehat… ajo do t’ju dërgoj një shenjë që lë të kuptohet. i kushtoni vëmendje atyre.

4. Mbani mend këtë moto “I këndshëm, jo karagjoz”. Femrat tërhiqen nga meshkujt që i bëjnë ato të argëtohen. Mos u përqendroni në zgjedhjen e shakave më të forta, por përqendrohuni duke u treguar atyre kënaqësi më të madhe.

5. Ngacmo. Një nga mënyrat më të lehta për të bërë një bisedë në një nivel argëtues është që të filloni të ngacmoni, edhe pse duket sikur kjo lihet pas prej saj. Në botën e takimeve … ajo që mbetet në prapaskenë, fillon të funksionojë përsëri.

6. Tregohu intim me të. Femrat tërhiqen nga meshkujt, që nuk kanë frikë të bëjnë një bisedë në nivel personal, intim.

7. Shprehni opinionin tuaj rreth saj. Gratë duan të dëgjojnë mendime rreth tyre. Tregoji se çfarë respektoni tek ajo.

8. Shmangni komplimentat e tepërta. Femrat largohen nga meshkujt, që duken si “të nevojshëm”. Nëse jeni duke komplimentuar një femër më tepër nga ç’duhet, ajo do të mendoj se ju jeni duke u përpjekur t’i bëni përshtypje asaj, çka do të ketë efekt të kundërt.

9. Nëse doni të dini se si të flisni me një femër në një mënyrë që nuk e bezdisni… Shmangni shumë pyetje sikur po i bëni një intervistë. Në vend të kësaj jepni mendimin tuaj në lidhje me çështjet që po bisedoni.

10. Mos harroni formulimin e pyetjeve. Në vend që ta pyesni “ku jeni rritur?” Pyeteni: “Nuk duket se je rritur këtu?” Kjo ju lejon të bëni vëzhgime rreth saj dhe të shprehni personalitetin tuaj.

11. Mos fshihni identitetin tuaj. Mos kini frikë të flisni për çdo gjë që ju jeni i apasionuar.

12. Asnjëherë mos i bëj komplimente për sytë e saj, pamjen, apo trupin.

13. Thuaj diçka që e lejon atë të kuptojë, se ju po e shikoni atë në një mënyrë “seksuale”. Nëse ju nuk e bëni, po i drejtoheni rrugës me dredha – dredha deri në “zonën e mikut”.

14. Përdorimi bisedën tip “lojë” për të mbajtur argëtimin dhe humorin flirtues. Lojërat mund të jenë të mira për të mësuar më tepër rreth saj.

15. Mos dhuroni dorën tuaj shumë shpejt. Femrat, ashtu si dhe meshkujt, janë një sfidë. Në qoftë se ju doni të jeni interesant për një femër, bëjeni që ajo të mendojë se është duke fituar ngadalë mbi ju. Nëse ajo mendon, se ju jeni shumë i lehtë, do ta humbasë interesin.

Mënyra më e mirë për të menduar se si duhet biseduar me femrat është të mendoni se çfarë lloj bisede të gjallë, me humor dhe seksuale do t’ju kënaqë. T’i flasësh një femre s’ka pse të jetë e vështirë. Vetëm duhet të jeni i vetëdijshëm për çelësin që “i ndez dhe i fik” ato.

Kujt po ja thua pa...ha pyka thua??

me falni se ngaterrova koment e kisha per ne icap ate te fundit :p
dmth pas 6 muajsh na dalin trekomasha :D

Shih!
Ku i mesove me?:p

Mjafton të jesh vetëvetja .. kjo funksionon gjithmonë :)
Sa shum imagjino dhe enderro per 1 "PERFEKSION" te jesh vetvetja ne 2018 thu ti se funksiono si "PRINCI & PRINCESHA" ??? Shum rast i rrall osht ky qe ti shpjego mos te them 0.47 % qe mund te ndodhi PERFEKSIONI i vetvetes...Duhet pun dhe pun dhe pun qe celsi te funksionoj me "FEMRA" !!

Sa shum imagjino dhe enderro per 1 "PERFEKSION" te jesh vetvetja ne 2018 thu ti se funksiono si "PRINCI & PRINCESHA" ??? Shum rast i rrall osht ky qe ti shpjego mos te them 0.47 % qe mund te ndodhi PERFEKSIONI i vetvetes...Duhet pun dhe pun dhe pun qe celsi te funksionoj me "FEMRA" !!
Pse perfeksion ? Ku ekziston si fjalë perfeksioni njëherë ?
Të flas personalisht tani , që një mashkull të zgjoj kurreshtjen time , duhet të jetë me këmbë në tokë njëherë , ashtu siç është gatuar .. as të ketë lexuar të gjitha librat e botës , as të ketë shetitur gjithë botën dhe as që të mbaj vetën për " boss " nga ana financiare .. të jetë ai që është dhe krenar për atë që është :)
Funksionon se s'bën.

WA QENKA SI MUA :P (loool)
Je shum e then mbas "Dashuris Perfekte" dashuri si neper perralla qe na tregonte gjyshja ne vitin 1947 , me fjalet qe ti shkruan dhe menyren sesi llogjiko dhe artikulo me ben te mendoj kete gjo dhe pse e di qe thell thell osht e vertet pa te marre ne pyetje e pa te komunikuar kaq thell kaq privatesisht per gjerat e tua :D

Po mire ju meshkujt sikur ate doni qe nje femer tju dashuroj per ate qe jeni ashtu sic jeni pa dashur tju ndryshoj. Ku esht problemi ktu e te qenit vetvetja? Ahhh po se harrova dhe tju nxisi e suportoj ne gjerat qe doni te arrini ne jete e tju kuptoj :P

Ti po ti futja nshpulla bim bam bum e nfun boje sallat me rukola djath kackavall shege e pak salc soji :p
Gjithmon ji vetvetja , por me kembe ne toke e duar ne ajer ose e anasjelltas ;) gjithsesi @Senseo pse nuk rri urte ti ? :p

Hahahaahahahahahaahahahah mos me bej tja nis une se do thuash mfal :P

Sme pelqe dicka ke shum persona dmth ca rendesi ka me pelqe apo jo mu : por mqns jemi ne 1 forum virtual sado pak real....am right as HELL :p
E di qe ti po ja nise nuk nalesh dhe un ket gjo du perher lol MOS NDALO :D jepi drejtim sipas stilit tat ose stilit tim , hera funit qe kam then me fal ka qen ne vitin 2003 per 1 gabim madhor kundrejt dikujt qe nuk jeto mo :D !!! gjithsesi jom i ul mes bores duke te te pritur ty te PELLCASESH BOOOOOOOOOM!

Po mire ju meshkujt sikur ate doni qe nje femer tju dashuroj per ate qe jeni ashtu sic jeni pa dashur tju ndryshoj. Ku esht problemi ktu e te qenit vetvetja? Ahhh po se harrova dhe tju nxisi e suportoj ne gjerat qe doni te arrini ne jete e tju kuptoj :P
Kenza te kafshoft kenzo amin.....jeni icik tekanjoze ore po he !!!hahaha

Meqe je ul ne bore shtriu hap krahet ne komet bej nje engjell edhe say thank you lord per bukurite natyrore :)

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back