Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Burri me organin gjenital më të madh në botë tronditi drejtuesit dhe publikun e emisionit

Kresha

A pretty face can never trick me
STAFF
S-Mod
Regjistruar më
Mars 17, 2021
Mesazhe
36,447
Pëlqime
26,608
1637826371830.png

Disa prej shikuesve e panë këtë veprim si qesharak, ndërsa për disa të tjerë të gjitha ishin goxha të pahijshme dhe të çuditshme

Moderatorët britanikë Philip Scofield dhe Josie Gibson bënë çmos për t’ua përshkruar shikuesve të tyre madhësinë e penisit të mysafirit të tyre John Falcon, ‘krenaria’ e të cilit është pak më shumë se 35 centimetra në ereksion, duke e krahasuar atë me gjëra të ndryshme, si p.sh. me patëllxhanin.

Por John vendosi t’u jepte fund krahasimeve të tyre dhe u tregoi atyre një foto eksplicite të penisit të tij drejtpërdrejt gjatë emisionit, transmeton Telegrafi.

– “Kjo është vetëm për ju, kështu që nuk keni pse të imagjinoni më”, u tha Falcon drejtuesve të “This Morning” dhe u ngrit dhe u tregoi penisin e tij të vërtetë në ekranin e telefonit.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Moderatorët janë tronditur mjaft nga ajo që kanë parë dhe reagimet e tyre janë bërë hit në rrjetet sociale.

Disa prej shikuesve e panë këtë veprim si qesharak, ndërsa për disa të tjerë të gjitha ishin goxha të pahijshme dhe të çuditshme.

John është mburrur disa vite më parë se organet e tij gjenitale e ndihmuan të shkonte në shtrat me disa të famshme të listës A dhe fituese të Oscarit. Fatkeqësisht, ai ka hasur edhe në disa situata të pakëndshme.

Në Aeroportin Ndërkombëtar të San Franciskos në vitin 2012, sigurimi e ndaloi dhe e kontrolloi sepse dyshonin se ai fshihte një mjet shpërthyes në pantallonat e tij.

/Telegrafi/

Me shkriu.???

Hajdeni djema rradha e juaj tani ? .. nxirreni ti veme kuroren.??

Me shkriu.???

Hajdeni djema rradha e juaj tani ? .. nxirreni ti veme kuroren.??

Kobren ta nxjerrim apo kend :p?

Sesht ky number one lol eshte meksikan ai pysni zanen se dja di kjo emrin si e fiksuar mase bollave

View attachment 128650

Disa prej shikuesve e panë këtë veprim si qesharak, ndërsa për disa të tjerë të gjitha ishin goxha të pahijshme dhe të çuditshme

Moderatorët britanikë Philip Scofield dhe Josie Gibson bënë çmos për t’ua përshkruar shikuesve të tyre madhësinë e penisit të mysafirit të tyre John Falcon, ‘krenaria’ e të cilit është pak më shumë se 35 centimetra në ereksion, duke e krahasuar atë me gjëra të ndryshme, si p.sh. me patëllxhanin.

Por John vendosi t’u jepte fund krahasimeve të tyre dhe u tregoi atyre një foto eksplicite të penisit të tij drejtpërdrejt gjatë emisionit, transmeton Telegrafi.

– “Kjo është vetëm për ju, kështu që nuk keni pse të imagjinoni më”, u tha Falcon drejtuesve të “This Morning” dhe u ngrit dhe u tregoi penisin e tij të vërtetë në ekranin e telefonit.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Moderatorët janë tronditur mjaft nga ajo që kanë parë dhe reagimet e tyre janë bërë hit në rrjetet sociale.

Disa prej shikuesve e panë këtë veprim si qesharak, ndërsa për disa të tjerë të gjitha ishin goxha të pahijshme dhe të çuditshme.

John është mburrur disa vite më parë se organet e tij gjenitale e ndihmuan të shkonte në shtrat me disa të famshme të listës A dhe fituese të Oscarit. Fatkeqësisht, ai ka hasur edhe në disa situata të pakëndshme.

Në Aeroportin Ndërkombëtar të San Franciskos në vitin 2012, sigurimi e ndaloi dhe e kontrolloi sepse dyshonin se ai fshihte një mjet shpërthyes në pantallonat e tij.

/Telegrafi/
Ja ke kalu Anabeles lol me libido ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back