Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Është tmerruese pz keto gjera i kam pa ne Alb ke ne familja është e shenjetNuk e kuptoj … Po ju vete pshm i keni humbur k’to gjera / vlera ? ?
Është tmerruese pz keto gjera i kam pa ne Alb ke ne familja është e shenjet
Kur thuan “ tek ne “ per ke e ke fjalen ? Pastaj centos eshte ndryshe ti shikosh gjerat kshu kalimthi sic shkon ti me pushime e ndryshe ti njohesh gjerat nga afer dhe thelle .
Po po ka mundesi e ajo.
Ama sinqerisht jam tmerru ?
Hello zanushe,Na sqaro qarte … per c’fare je tmerruar , ku dhe perse ? Gjithashtu krahasimet qe ben mes cileve pale i ben ? Na sill ndonje shembull jo kshu si fjale e llafe kafenesh .?
Ps… Dhe hajt mo se nuk tmerrohet burri thjeshte se i jane zbehur pak syte/shikimi. ??
Ne kohet e fundit i ke edhe ka KS edhe nga MK se skan shum vler ato sa ka interesi per fat te keqHello zanushe,
Ndjes per vonesen por isha rruges sapo Arrita ne shtepi.
Keto kohet e fundit me ka ren me shku ne Shqiperi disa here dhe kam pare shum gjera te bukura, por kam pare dhe disa shum te tmerrshme.
Psh pash qe prinderit jan bragetisur ne kushte mjerimi: me thjesht isha duke u kthy nga tirana dhe morra nje cift te moshuar e te lodhur nga jeta e nga vapa, i dergova ne shtepi e pse rruga ime ishte drejtim t’jeter, qante burri e qante e ajo zoja tha na ka len djali me nusen pa as 1 gjo, s’dim shkrim e as lexim jep gisht ketu e ketu dmth te shkretit kan dhen gisht djali me nusen marr te gjotha e len prind ne Shtalle te kuajve me fjet.
Kso gjana une s’kam pa e s’kam degju me heret.
Une per vete jam njeri sensibel behem me vaj per asgjo, pz kisha me ik ne dasem kisha harru komplet se u tmerrova kur pash nje bab e nje nene pa buk e pa gjo ne frigorifer.Ne kohet e fundit i ke edhe ka KS edhe nga MK se skan shum vler ato sa ka interesi per fat te keq
Shum ka por ne si nuk e kena pa ke raste raste e raste çdokush o te kto sendet i prekshet kur e kshyr se ska e le mo me jau ba djali apo najkush tjeter kto sene ...Une per vete jam njeri sensibel behem me vaj per asgjo, pz kisha me ik ne dasem kisha harru komplet se u tmerrova kur pash nje bab e nje nene pa buk e pa gjo ne frigorifer.
Djali kishte shit tokat e ndertu hotele ne himare a ca jan ato andej pffff
Tka mar malli e ??❤Sikur teknologjia te evulonte dhe tek vdekja
Të përqafonim ata që kemi humbur...
Hello zanushe,
Ndjes per vonesen por isha rruges sapo Arrita ne shtepi.
Keto kohet e fundit me ka ren me shku ne Shqiperi disa here dhe kam pare shum gjera te bukura, por kam pare dhe disa shum te tmerrshme.
Psh pash qe prinderit jan bragetisur ne kushte mjerimi: me thjesht isha duke u kthy nga tirana dhe morra nje cift te moshuar e te lodhur nga jeta e nga vapa, i dergova ne shtepi e pse rruga ime ishte drejtim t’jeter, qante burri e qante e ajo zoja tha na ka len djali me nusen pa as 1 gjo, s’dim shkrim e as lexim jep gisht ketu e ketu dmth te shkretit kan dhen gisht djali me nusen marr te gjotha e len prind ne Shtalle te kuajve me fjet.
Kso gjana une s’kam pa e s’kam degju me heret.
Ke shum drejt e nga kto pastaj lindin ato njerez qe sdun familje...craziness non bab per pak pasuri apo se gjejn burr e Boone mbas burrit apo gruas e harrojne se nga kan ardhur kush I rriti.....shqipera e cdo vend I ka thjesht me na mungon dashuria midis njerzve kemi Zulu inat pse ky pse ai bot leshtCdo kohe qe vjen, do te jete me e rende se koha qe ka shkuar. Me fjale tjera bota eshte duke shku drejt qametit. Njerezit nuk jane sikur dikur. Dike e ka prek verferia ne zemer, dike ne shpirt e dike njeten reale. Mendoj qe ka shume fakore qe kane ndikuar ne keto qe i permende @centos . Psh edukata familjare, rrrethi ku jeton, mjetet e informimit, shoqeria e keshtu me radhe.
Per mua nga brengat me te medhaja eshte morali i njerezve, sepse shoh qe rinia sa shkon e degjenerohet dhe dita dites behet normale per dike.
Gjithandej ka raste nga me Te cudicmet deri me tpabesushmet shum mir qe ndimon njerez ty duhet me ta mar protofolin kur vjen tr pse mos me hap xhama makine se na le pa lek and ???Une per vete jam njeri sensibel behem me vaj per asgjo, pz kisha me ik ne dasem kisha harru komplet se u tmerrova kur pash nje bab e nje nene pa buk e pa gjo ne frigorifer.
Djali kishte shit tokat e ndertu hotele ne himare a ca jan ato andej pffff
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.