Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Brenga Jete

Cdo kohe qe vjen, do te jete me e rende se koha qe ka shkuar. Me fjale tjera bota eshte duke shku drejt qametit. Njerezit nuk jane sikur dikur. Dike e ka prek verferia ne zemer, dike ne shpirt e dike njeten reale. Mendoj qe ka shume fakore qe kane ndikuar ne keto qe i permende @centos . Psh edukata familjare, rrrethi ku jeton, mjetet e informimit, shoqeria e keshtu me radhe.

Per mua nga brengat me te medhaja eshte morali i njerezve, sepse shoh qe rinia sa shkon e degjenerohet dhe dita dites behet normale per dike.

Sikur teknologjia te evulonte dhe tek vdekja
Të përqafonim ata që kemi humbur...

Nuk e kuptoj … Po ju vete pshm i keni humbur k’to gjera / vlera ? ?

Është tmerruese pz keto gjera i kam pa ne Alb ke ne familja është e shenjet

Kur thuan “ tek ne “ per ke e ke fjalen ? Pastaj centos eshte ndryshe ti shikosh gjerat kshu kalimthi sic shkon ti me pushime e ndryshe ti njohesh gjerat nga afer dhe thelle .

Eh mo @centos ke fol si tek një vjershë e Kadaresë ku ti kërkoj rrënjët e tua parti???
Të 3 pikat që ke parashtruar për mua kan kohë që kan vdekur me aq herë sa shkoj atje,vjen gjithmonë në zhdukje Respekti për njeriun.
Ne që shkojmë nga jasht i shofim më mirë dhe na bëjnë përshtypje kto gjëra ndërsa ato në Shqipëri i kan të përditshme dhe ndoshta nuk ju bën përshtypje?‍♀️
Ky ësht realiteti ,na pëlqen apo jo neve.

Po po ka mundesi e ajo.
Ama sinqerisht jam tmerru ?

Na sqaro qarte … per c’fare je tmerruar , ku dhe perse ? Gjithashtu krahasimet qe ben mes cileve pale i ben ? Na sill ndonje shembull jo kshu si fjale e llafe kafenesh .?

Ps… Dhe hajt mo se nuk tmerrohet burri thjeshte se i jane zbehur pak syte/shikimi. ??

1. Atdhe dashuria eshte te te gjith veq dikush e ndjen me shum e dikush me pak.
2.Dashuria farefisnore ks vdek prej kur ka filluar interesi(Paraja).
3.Nvaret ne cfar anbienti je ritut

Na sqaro qarte … per c’fare je tmerruar , ku dhe perse ? Gjithashtu krahasimet qe ben mes cileve pale i ben ? Na sill ndonje shembull jo kshu si fjale e llafe kafenesh .?

Ps… Dhe hajt mo se nuk tmerrohet burri thjeshte se i jane zbehur pak syte/shikimi. ??
Hello zanushe,
Ndjes per vonesen por isha rruges sapo Arrita ne shtepi.

Keto kohet e fundit me ka ren me shku ne Shqiperi disa here dhe kam pare shum gjera te bukura, por kam pare dhe disa shum te tmerrshme.

Psh pash qe prinderit jan bragetisur ne kushte mjerimi: me thjesht isha duke u kthy nga tirana dhe morra nje cift te moshuar e te lodhur nga jeta e nga vapa, i dergova ne shtepi e pse rruga ime ishte drejtim t’jeter, qante burri e qante e ajo zoja tha na ka len djali me nusen pa as 1 gjo, s’dim shkrim e as lexim jep gisht ketu e ketu dmth te shkretit kan dhen gisht djali me nusen marr te gjotha e len prind ne Shtalle te kuajve me fjet.
Kso gjana une s’kam pa e s’kam degju me heret.

Hello zanushe,

Keto kohet e fundit me ka ren me shku ne Shqiperi disa here dhe kam pare shum gjera te bukura, por kam pare dhe disa shum te tmerrshme.

Psh pash qe prinderit jan bragetisur ne kushte mjerimi: me thjesht isha duke u kthy nga tirana dhe morra nje cift te moshuar e te lodhur nga jeta e nga vapa, i dergova ne shtepi e pse rruga ime ishte drejtim t’jeter, qante burri e qante e ajo zoja tha na ka len djali me nusen pa as 1 gjo, s’dim shkrim e as lexim jep gisht ketu e ketu dmth te shkretit kan dhen gisht djali me nusen marr te gjotha e len prind ne Shtalle te kuajve me fjet.
Ne kohet e fundit i ke edhe ka KS edhe nga MK se skan shum vler ato sa ka interesi per fat te keq

Ne kohet e fundit i ke edhe ka KS edhe nga MK se skan shum vler ato sa ka interesi per fat te keq
Une per vete jam njeri sensibel behem me vaj per asgjo, pz kisha me ik ne dasem kisha harru komplet se u tmerrova kur pash nje bab e nje nene pa buk e pa gjo ne frigorifer.
Djali kishte shit tokat e ndertu hotele ne himare a ca jan ato andej pffff

Une per vete jam njeri sensibel behem me vaj per asgjo, pz kisha me ik ne dasem kisha harru komplet se u tmerrova kur pash nje bab e nje nene pa buk e pa gjo ne frigorifer.
Shum ka por ne si nuk e kena pa ke raste raste e raste çdokush o te kto sendet i prekshet kur e kshyr se ska e le mo me jau ba djali apo najkush tjeter kto sene ...

Hello zanushe,

Raste te tilla personale ndodhin kudo neper bote @centos … perfshire Edhe andej nga je ti , por kjo nuk ka te beje me Shqiperine apo Shqiptaret .

Dhe Te tera ato qe ke vene ne liste i ndesh akoma goxha ne Shqiperi dhe mes Shqiptareve .. merr veten tende si shembull pshm . ?

Cdo kohe qe vjen, do te jete me e rende se koha qe ka shkuar. Me fjale tjera bota eshte duke shku drejt qametit. Njerezit nuk jane sikur dikur. Dike e ka prek verferia ne zemer, dike ne shpirt e dike njeten reale. Mendoj qe ka shume fakore qe kane ndikuar ne keto qe i permende @centos . Psh edukata familjare, rrrethi ku jeton, mjetet e informimit, shoqeria e keshtu me radhe.

Per mua nga brengat me te medhaja eshte morali i njerezve, sepse shoh qe rinia sa shkon e degjenerohet dhe dita dites behet normale per dike.
Ke shum drejt e nga kto pastaj lindin ato njerez qe sdun familje...craziness non bab per pak pasuri apo se gjejn burr e Boone mbas burrit apo gruas e harrojne se nga kan ardhur kush I rriti.....shqipera e cdo vend I ka thjesht me na mungon dashuria midis njerzve kemi Zulu inat pse ky pse ai bot lesht

Gjithandej ka raste nga me Te cudicmet deri me tpabesushmet shum mir qe ndimon njerez ty duhet me ta mar protofolin kur vjen tr pse mos me hap xhama makine se na le pa lek and ???
Shaka Te rujt zoti kush Ben mir

Brenga ime...
Kam shume brenga ne jete, por me e madhja ngelet padiskutim "Ajo" te ciles nuk i thash dot qofte e nje fjal pasi shkoi engjell lart ne qiell.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back