Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Bashkebisede me veten....

Vinjol

Larguar...... ne nji tjeter..... Dimension.......
ANETAR ✓
Regjistruar më
Shkurt 19, 2020
Mesazhe
3,767
Pëlqime
3,898
Ndonjihere e ndiej veten te dobet... po po te dobet..... gjithe kemi pikat tona te dobta te cilat perpiqemi ti fshehim larg syrit te te tjereve... sepse te gjithe do te te godasin aty....
mdonjihere begem pishman.... per femrat qe kam pase gjate jetes.... sa vjen e piqesh e mecshume behesh i vetedijshem per gabimet qe ke bere me para..... tipin tim pak a shume e njifni.... qe fjerat ketu ne forum i mar kalimtare.... e kurre nuk ja ke dikujt te me hedhe hi syve.... Ndoshta jam nji nga te paktet qe kurre nuk kam rrejt per dicja me te vogel.... kur i them dikujt te vleresoj.... ja then si ketu ne virtualiter ashtu dhe ne realitet.... ata/o qe me kane taku e njofin shume mire se kush jam.
1 njeri si gjithe te tjeret..... ndoshta ndoshta me dicka me shume ose dicka me pak..... por mbi te gjitha nji person realist....
nji djalw i cili ja vea shumw zemra femrash ((ne realitet)) e tani e ka mare malli ti thoje dikujt te dashuroj. Por tja thoje megjithe zemer... jo vec tja ngreje kembet .... dhe ku tkam pa.....
e bera kte status kot..... as vete se di pse po i shkruaj... kur askush nga ju sdo ta kete idene e karakterit tim kurre
por jam realist ne cfare shkuaj.......

Gjendem ne erresire...
NE NJE ERRESIRE TE PA IMAGJINUAR
A THUA VALLE DO TE DAL NGA KJO EREESIRE?
Dikush ME JEP DRITE...MA MERR...MA JEP PERSERI...
A MOS JAM UNE FAJTORJA QE AI DIKUSHI MA MERR DRITEN...DHE NUK MA LE PERGJITHMONE
NDOSHTA JAM...POR E DUA ATE DRITE GJITHONE...
DHE KUR MA MERR...ESHTE NJE ERRESIRE E FRIKSHME

Un sdi me bashkbisedu me veten,,mos me dalt para njeri aty lol se i la pasojat e renda?
sbesoj........... ju femrat flisni aq shume me veten sa sjhpesh h ere ziheni me veten

Gjendem ne erresire...
NE NJE ERRESIRE TE PA IMAGJINUAR
A THUA VALLE DO TE DAL NGA KJO EREESIRE?
Dikush ME JEP DRITE...MA MERR...MA JEP PERSERI...
A MOS JAM UNE FAJTORJA QE AI DIKUSHI MA MERR DRITEN...DHE NUK MA LE PERGJITHMONE
NDOSHTA JAM...POR E DUA ATE DRITE GJITHONE...
DHE KUR MA MERR...ESHTE NJE ERRESIRE E FRIKSHME
Po ti je fajtoria
qe lejon te tjeret te luajne me driten tende

<< sdo kesh pagu dritat ti se ska mundesi >>

me urrejne sepse nuk behem dot pjese e lojes , por dreqi e mart keshtu jam une nuk behem dot pjese d nje loje ,kur brenda asaj loje eshte personi I rendesishme per mua .nuk mund te them nuk qaj do genjej veten qe nuk qaj.sepse qaj kur ti me con fsheht duke me then fjale qe nuk do ti dije askush dhe une qaj sepse shoh lojen tende .a vuaj?! po vuaj por por e di dhe te vertet tjeter qe ti refuzon tja thuash tjetres ate te vertet qe e di dhe une. a me vjen keq per te joo sepse me vjen keq per ty sepse jane keto gjera qe ty te bejne te dalesh nga vetja .por do jem une ne nje qosh duke besuar dhe pare lojen tende.

me urrejne sepse nuk behem dot pjese e lojes , por dreqi e mart keshtu jam une nuk behem dot pjese d nje loje ,kur brenda asaj loje eshte personi I rendesishme per mua .nuk mund te them nuk qaj do genjej veten qe nuk qaj.sepse qaj kur ti me con fsheht duke me then fjale qe nuk do ti dije askush dhe une qaj sepse shoh lojen tende .a vuaj?! po vuaj por por e di dhe te vertet tjeter qe ti refuzon tja thuash tjetres ate te vertet qe e di dhe une. a me vjen keq per te joo sepse me vjen keq per ty sepse jane keto gjera qe ty te bejne te dalesh nga vetja .por do jem une ne nje qosh duke besuar dhe pare lojen tende.
Yll be ur self
who want to stay stay
who cares
its simple
do not change 4 anyone

ama qito kryefortatat boll te mira jane allahile
shkekat e thiut

u have right
aj nou bre darlling aj nou

mos u baj qur dont change for asnja

a te pelqen kshtu nese ste pelqen
ne rrot te sames go thuj

Flas me mendjen jo veten time ,,e kam srz
mos ban vaki me u zane me mendjen se te han dreqi te han

se ik ajo te len e ku me e gjet ma :D

bashkisedimi me vetveten ndodh tek te gjithe ... sju besoj juve qe thoni nuk bisedoj me veten !!!!!

Asgje skuptova??

Nje dite e keqe por jo nje jete e keqe.
Shpeshhere ndodhemi ne situata te veshtira te krijuara nga vete ne, me ose pa deshiren tone. Jemi shkak i cdo situate te hidhur apo te lumtur. Shpeshhere keto situata na cojne ne bashkebisedimin me veten. Çastet e dobesimit na bejme te reflektojme dhe te mendojme me thelle. Nje bashkebisedim me veten eshte gjeja e duhur dhe me e veshtire. Me e veshtire sepse duhet te kuptosh veten, dhe ta pranosh ashtu sic je. Me e duhura sepse kush me mire se ti e kupton veten tende? Te mbash sekretet brenda vetes, vuajtjet dhe gezimet. Nje brenge e madhe.

Isha vetem 15 vjece kur fola per here te pare me veten time. Kuptova kush jam, cfar dua, dhe cfar une kerkoj nga vetja.Aty kuptova qe jam besnike ndaj vetes. E dashurova veten time dhe vazhdoj ta bej. E vetmja qenje njerezore qe e dua me pastertine me te madhe dhe pa asnje lloj dyshimi.

Kam shume te flas, por jo ti shkruaj. Askush nuk duhet ti di. Sot me shume se kurre e ndjej qe me duhet nje bashkebisedim i tille. Te reflektoj dhe te kuptoj ku jam. Te dua ata qe me duan dhe ta respektoj veten time!
Asgje nuk vlen me shume se buzeqeshja jote! Fallco por e bukur.
Une e dua veten time. Duaje dhe ti!
Kurr nuk je vone per te refelktuar. ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back