Ana Negative e shenjave
Çdo shenjë e zodiakut ka një anë pozitive, si dhe një negative. Më poshtë të listuara do të lexoni ato që askush nuk do t'i pranojë që i ka, por nuk kemi çfarë bëjmë , janë pjesë e jona
* Dashi shenja më egoiste. Nuk ka mundësi të pyesin për të tjerët, rëndësi ka vetëm "Unë"
* Demi është më kokëforti nga të gjithë. Nuk binden në asnjë lloj mënyre.
* Binjakët janë llafanzët e shenjave , ata që nuk mbajnë dot asgjë pa ua thënë të tjerëve.
* Gaforret janë gjithnjë të zemëruar të mërzitur.
* Luani mbreti i zodiakut. Mund t'jua kishte marrë mendja... Janë imponues dhe gjithnjë duan të dalin të parët në skenë.
* Virgjëresha di vetëm të kritikojë
* Peshorja Mos i besoni Peshoreve, gënjeshtarët më të mëdhenj.
* Akrepët janë shumë të vendosur. E bardhë e zezë, gabim, drejtë nuk ka rrugë të mesme për akrepët.
* Shigjetarët duan vetëm të argëtohen duke pirë, por mos i paragjykoni thjesht duan të kalojnë mirë.
* Bricjapët e kanë mendjen vetëm tek puna dhe të shtojnë pasurinë e tyre. Argëtohuni pak, nuk është vetëm punë jeta
* Ujori shenja më e çuditshme. As veten e tyre nuk e kuptojnë. Janë shumë të dashur
* Peshqit vetëm ankohen. Shohin vetëm anët pozitive tek njerëzit prandaj shpesh përfundojnë të gënjyer nga te tjerët. Megjithatë janë shenja më me këmbe në tokë.