Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A të ka ndodhur ndonjëherë, që të humbasësh krejtësisht respektin e vlerësimin për dikë?

Kresha

A pretty face can never trick me
STAFF
S-Mod
Regjistruar më
Mars 17, 2021
Mesazhe
36,463
Pëlqime
26,609
A të ka ndodhur ndonjëherë, që të humbasësh krejtësisht respektin e vlerësimin për dikë?

Jo se e urren... nuk e urren, por ftohesh ndaj tij/saj dhe nuk dëshiron të kesh të bësh më me të, as t'i flasësh, as ta kesh vërdallë.

Nëse një njeri i tillë të kërkon ndjesë për çfarë të ka shkaktuar, ti e fal, por në brendësinë tënde, ajo ndjesë s'ka më asnjë vlerë.

Nuk lëndon kjo ndjesi. Lë thjesht boshllëk. Lë keqardhje për atë çka ke dhënë nga vetja.

Kjo situatë, kjo ftohje, mund të jetë vërtet zhgënjyese, por shpeshherë është e nevojshme dhe e shëndetshme.

KlodiSmajlaj

(Marre nga Fb)

unë fal dhe largohem!!
Edhe e dua shumë ktë "version " temin nëse mund ta them kshu.
Që kto koh e kam vendos nê praktik!.

Sepse realisht kam kuptu se asigja nuk asht ma e rëndësishme se sa paqja e vetes tande.

Besoj se kena fuqinë absolute për të vendos nëse dona me i toleru apo jo njerërzit dhe ndoshta të këqijat që na jan ba në jetë t'i dërgojmë në zemër, apo t'i lam tutje e t'i harrojm e të jetojm në paqe.

Ne mund marrim tana provajt tona negative e ti kthejm në mësim për të ardhmen!!
Amaa unë sot qoft si Meloo apo si personi që jam jasht nga ktu dhe asnjëri nuk di e nuk do të dij!
Di me ju than që
vlerësoni çdo lot, dhimbje e biles falënderoni fort plagët tuja për atë që mund jenii sot.
Asht në dorën time e tanden , apo secilit nga ne ktu e atyne që jan jasht sa e si tolwrojnê dhe se si ne vendosim t'i përballojmë .ose të shkatërrohena duke u marrë me to ose të vazhdojm t'jetom në qetësi me veten!!!

Nejse se u zgjataaa shumë!
Poor di të them që qoft ktu në forum apo kudo nuk toleroj as nji fije floku!
Cilido qoft njerju!
Mi kurseni komentet për gabimet drejtshkrimore se ju 0-zerooj!

Jo ......thjesht jam larguar por kur ka qene ne miqte e mi te ngushte dhe une kam shume pak jo....rrespekti qendron

Nuk e kam humbur respektin per askend! Sepse respekt u jap vetem atyre qe i dua, te tjeret nuk i marr shume ne konsiderate... Ata qe nuk jane perputhur me parimet e mija(per nje shoqeri te mire), me kohen jane larguar.

Eshte nje fjal e urte,,sic o vendi behet kuvendi,
Dhe puna vlersimit e respektit pak a shum kshtu o.

Po me ka ndodhur po serisht kam respekt per te un

Po ka ndodh , esht pjesë e jetes ton dhe ndodhi te tilla nuk mund t'i shmangim dot , ka ndodh qe dikush te ka zhgenjyer diku dhe t'a ka humbur di mik dhe te ka ber te qendorsh ftoht sepse pas nje zhgenjimi nuk mund t'a shikosh me njelloj nese humbet respekti humbet cdo gje ...Po ashtu me ka ndodh qe te kem zhgenjyer dhe unë dike qe se ka prit nga une ..Jemi qenje umane dhe aspak perfekte qe te mos gabojm , zgenjejem apo te tjera gjera ....Dhe si qenje umane qe jemi mundohemi qe vetem ton t'a shfaqin sa me mir dhe qe gjithmon per ne jan te tjeret qe na demtojen ..?

Po me ka ndodhur fatkeqesisht ...our Mora vesh qe shiste miqesine ne cdo aspekt dhe besimin qe I kisha dhene si mik I shtrenjte ...por jeta na jep mesime dhe mire na ben

Po, me njerez shume te afert. Me mire nje i huaj se i joti.

Jo zakonisht jap shume mundesira para se te humbasi respekti.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back