Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A refuzoni të ndryshoni? Apo e shikoni ndryshimin si pjesë esenciale t' procesit të jetës?

• Thread starter Thread starter .
  • Data e fillimit Data e fillimit

.

Larguar.
ANETAR ✓
Regjistruar më
Maj 12, 2020
Mesazhe
12,251
Pëlqime
13,645
Ju keni fuqinë për të ndryshuar personalitetin tuaj?
Dhe arsyeja që do të ju bënte të ndryshonit?

Unë për vete do të tjetërsohesha nëse dikush që ma kërkon është bërë pjesë e rëndësishme e jetës time dhe e besoj se atë që thotë është për të mirën time?

Po ju?

Jo per asgje dhe asnje nuk ndryshoj personalitetin time njeriu qe me njeh ne fillim me njeh ashtu perse une duhet te ndryshoj jo nuk Ka lejoj as vetes time e askujt te me ndryshojne cdo njeri ka personalitetin e tij

Jo per asgje dhe asnje nuk ndryshoj personalitetin time njeriu qe me njeh ne fillim me njeh ashtu perse une duhet te ndryshoj jo nuk Ka lejoj as vetes time e askujt te me ndryshojne cdo njeri ka personalitetin e tij

Karakteri ynë është një njësi mendore strukturore që përbëhet nga mendime, veprime, sjellje dhe është rezultat i ndërveprimit me të tjerët të rëndësishëm që na rrethojnë në çdo pjesë evolucionare të jetës sonë. Gjenetikët gjithashtu i atribuojnë një përqindje të karakterit tonë trashëgimisë sonë gjenetike.
Por, si më e rëndësishme karakteri është porsi lumi që as shtyhet dhe as pritet, por me pak punë i ndryshon rrjedhën pêr të qënë më i dobishëm?
Përshendetje dhe faleminderit per perceptimin ?

Editimi i fundit:
Karakteri ynë është një njësi mendore strukturore që përbëhet nga mendime, veprime, sjellje dhe është rezultat i ndërveprimit me të tjerët të rëndësishëm që na rrethojnë në çdo pjesë evolucionare të jetës sonë. Gjenetikët gjithashtu i atribuojnë një përqindje të karakterit tonë trashëgimisë sonë gjenetike.
Por, si më e rëndësishme karakteri është porsi lumi që as shtyhet dhe as pritet, por me pak punë i ndyshon rrjedhën pêr të qënë më i dobishëm?
Përshendetje dhe faleminderit per perceptimin ?

Me lejoni te kem mendim te kundert me ty dhe do ju them perse.
Sipas gjenetikes njeriu kur lind nuk ka ndergjegjen e karakterit dhe me kalimin e viteve formohet arrin nje moshe dhe eshte formuar perse duhet nderruar ?
Me thate per lumin sa here eshte ndryshuar rruga e limit gjithmone Ka qene per interese te tjereve dhe Jo vete lumit

Me lejoni te kem mendim te kundert me ty dhe do ju them perse.
Sipas gjenetikes njeriu kur lind nuk ka ndergjegjen e karakterit dhe me kalimin e viteve formohet arrin nje moshe dhe eshte formuar perse duhet nderruar ?
Me thate per lumin sa here eshte ndryshuar rruga e limit gjithmone Ka qene per interese te tjereve dhe Jo vete lumit
Megjithate njeriu korrigjohet, punon me veten, mëson e rritet dhe përmirësohet që kur të përballet me tjeret, jetën, kohën, ti bëj gjërat si duhet!
Kjo ndodh kur njeriu ndahet ne dy pjesë "dua & duhet"
Ndërsa ndërthurja e këtyre të dyjave gjithmonë duhet të përputhen sipas kategorive të njerëzve dhe ngjarjeve.
E përmirësimet në këtë rast, janë domosdoshmeri dhe jo detyrim?

Dhe sa për lumin e thamë është "domosdoshmeri"

Megjithate njeriu korrigjohet, punon me veten, mëson e rritet dhe përmirësohet që kur të përballet me tjeret, jetën, kohën, ti bëj gjërat si duhet!
Kjo ndodh kur njeriu ndahet ne dy pjesë "dua & duhet"
Ndërsa ndërthurja e këtyre të dyjave gjithmonë duhet të përputhen sipas kategorive të njerëzve dhe ngjarjeve.
E përmirësimet në këtë rast, janë domosdoshmeri dhe jo detyrim?

Dhe sa për lumin e thamë është "domosdoshmeri"

Me fal por thate te ndryshoj per dike Jo se don vete si person ka shume ndryshim kjo gje

Ndryshim jo se nuk ndryshon dot peshtatje po !

Ndryshim jo se nuk ndryshon dot peshtatje po !
Njeriu ndryshon, sipas ndodhive te jetes, do apo nuk do ti!
Permiresohet për të mirën e vet dhe të njerëzve që e rrethojnë.
Nese ti mua më flet për të mire si të them unë " më lër rehat se kjo jam"
Por, duke pare se je një person i besuar dhe do të mirën time, do të ndryshoj se dua sigurisht sepse ti nuk me detyron.
Vetëm se me argumente më bën të shoh më qartë?

Me fal por thate te ndryshoj per dike Jo se don vete si person ka shume ndryshim kjo gje
Jo për dikë!
Për vete sigurisht, por që ndodh kur dikush që të do të mirën dhe e beson, e nxjerr në pah ketë pikë negative që ti duhet ta kthesh në pozitivitet?

Shume dinamike kjo tema me pelqen me pelqen por akoma me shume me pelqen pronarja temes ?? llau ?

po me ndrryshojm por vetem me nji ftyre ama ?

• Kiss
Reactions: .
Shume dinamike kjo tema me pelqen me pelqen por akoma me shume me pelqen pronarja temes ?? llau ?

po me ndrryshojm por vetem me nji ftyre ama ?
Nuk te tha kush te ndyshosh fytyren?
Sepse disa s' kane e disa kanë 100
Por, nese disa veprime nuk te bejne pozitiv si per veten edhe tjeret perreth eshte e mira te përmirësohesh?

Jeta eshte ne levizje dhe nqs ti ecen thjesht po qendron ne vend , duhet te vraposh qe te jesh duke ecur. Ndryshimin une personalish e shikoj si dicka pozitive dhe duhet ta perqafojm dhe te pershtatemi shume shpejt.

Nuk te tha kush te ndyshosh fytyren?
Sepse disa s' kane e disa kanë 100
Por, nese disa veprime nuk te bejne pozitiv si per veten edhe tjeret perreth eshte e mira te përmirësohesh?
Goca halles se shqip kam shkrujt mos gerthit as mos ngre duret se mhb po bojm ?

Njeriu ndryshon, sipas ndodhive te jetes, do apo nuk do ti!
Permiresohet për të mirën e vet dhe të njerëzve që e rrethojnë.
Nese ti mua më flet për të mire si të them unë " më lër rehat se kjo jam"
Por, duke pare se je një person i besuar dhe do të mirën time, do të ndryshoj se dua sigurisht sepse ti nuk me detyron.
Vetëm se me argumente më bën të shoh më qartë?
Per te ndryshuar veshtir permirsohesh peshtatesh da kuptosh me kohen je e vogel akoma ☺

Jo per asgje dhe asnje nuk ndryshoj personalitetin time njeriu qe me njeh ne fillim me njeh ashtu perse une duhet te ndryshoj jo nuk ja lejoj as vetes time e askujt te me ndryshojne cdo njeri ka personalitetin e tij

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back