Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A ndikon shoqëria në vendimet tuaja që merrni, në lidhje me njeriun e zemres: Dashurine?!

• Thread starter Thread starter .
  • Data e fillimit Data e fillimit

.

Larguar.
ANETAR ✓
Regjistruar më
Maj 12, 2020
Mesazhe
12,251
Pëlqime
13,645
Shoqeria:
Ajo luan një rol në zhvillimin e individit, personalitetit, shëndetit fizik dhe mendor.

Shoqëria :një fakt që është një pjesë e rëndësishme dhe integrale e jetës sonë. Dihet mirë se shoqëria nuk është një çështje e lehtë apo e thjeshtë.

Për shumë njerëz krijimi ose mbajtja e shoqërisë është e vështirë. Në një miqësi të mirëfilltë ekziston respekt i ndërsjellë, kështu që ka kohë dhe hapësirë që secili të shprehet, motivet janë të ndryshme. Ne nuk takohemi këtu për të ndarë jetën në tërësinë e saj, por vetëm për të shijuar disa gjëra specifike, gjëra të përkohshme, që na pëlqen te gjitheve ne shoqëri.

Për diskutim:

Le të jemi mirënjohës për njerëzit që na bëjnë të lumtur.
Dashuria: është uji që që bën të lulëzojë një shpirt❤️
E ndërsa shoqëria nuk është dakord me vendimin tënd për njeriun e zemrës qe ke zgjedhur, si do vepronit?!

Shoqeria:
Ajo luan një rol në zhvillimin e individit, personalitetit, shëndetit fizik dhe mendor.

Shoqëria :një fakt që është një pjesë e rëndësishme dhe integrale e jetës sonë. Dihet mirë se shoqëria nuk është një çështje e lehtë apo e thjeshtë.

Për shumë njerëz krijimi ose mbajtja e shoqërisë është e vështirë. Në një miqësi të mirëfilltë ekziston respekt i ndërsjellë, kështu që ka kohë dhe hapësirë që secili të shprehet, motivet janë të ndryshme. Ne nuk takohemi këtu për të ndarë jetën në tërësinë e saj, por vetëm për të shijuar disa gjëra specifike, gjëra të përkohshme, që na pëlqen te gjitheve ne shoqëri.

Për diskutim:

Le të jemi mirënjohës për njerëzit që na bëjnë të lumtur.
Dashuria: është uji që që bën të lulëzojë një shpirt❤️
E ndërsa shoqëria nuk është dakord me vendimin tënd për njeriun e zemrës qe ke zgjedhur, si do vepronit?!
Mendimi im eshte se asnjehere as Shoqeria as Familja nuk jane te njejtit mendim si Personi qe vendos.
Ka shum ndikime, qe duhet gjate ti shpjegosh, qe nga menyra e llogjikuarit gjer tek Deshirat e menyres se jetuarit.

Do thoja qe cdo Vendim duhet te merret nga vet personi dhe jo te lesh tjere te vendosin, se sdo jete larg nje dite qe Pendimi te detyro ose te mbyllesh ne Erresire dhe te heshtesh sepse shume gjera shpesh dhe nuk mund te kthehen mbrapsht.

................................. dhe ka sa te duash te thuash ne kete teme.

Familja ndoshta,por shoqëria asnjëherë...

• Përqafime
Reactions: .
Familja ndoshta,por shoqëria asnjëherë...
Familja duhet vetem te kuptoje vendimin e marre nga femijet, sepse jeten do ta kaloje femija me ate njeri dhe jo familja!
Ndersa shoqeria e merr mundimin kot kur nuk shikon me syte dhe zemren qe dashuron☺️
Te perqafoj ??

Mendimi im eshte se asnjehere as Shoqeria as Familja nuk jane te njejtit mendim si Personi qe vendos.
Ka shum ndikime, qe duhet gjate ti shpjegosh, qe nga menyra e llogjikuarit gjer tek Deshirat e menyres se jetuarit.

Do thoja qe cdo Vendim duhet te merret nga vet personi dhe jo te lesh tjere te vendosin, se sdo jete larg nje dite qe Pendimi te detyro ose te mbyllesh ne Erresire dhe te heshtesh sepse shume gjera shpesh dhe nuk mund te kthehen mbrapsht.

................................. dhe ka sa te duash te thuash ne kete teme.
Perceptim i bukur ??

Familja duhet vetem te kuptoje vendimin e marre nga femijet, sepse jeten do ta kaloje femija me ate njeri dhe jo familja!
Ndersa shoqeria e merr mundimin kot kur nuk shikon me syte dhe zemren qe dashuron☺️
Te perqafoj ??
Varet ❤️...Ka raste që dashuria të verbon dhe nuk arrin të shohësh gjërat si janë realisht,apo personin me të cilin je dashuruar.
Familja asnjëherë nuk t'a do të keqen.

• Përqafime
Varet ❤️...Ka raste që dashuria të verbon dhe nuk arrin të shohësh gjërat si janë realisht,apo personin me të cilin je dashuruar.
Familja asnjëherë nuk t'a do të keqen.
E vertet por as familja nuk din 100% ca eshte e mira, asnjehere ato nuk jane ne Imagjinaten tende dhe deshiren si do te jestosh, dhe ketu qendro Problemi sepse me aprovimin e Mendimit te familjes bie ne Konflikt me Ideat Tuaja dhe Deshirat tuaja

E vertet por as familja nuk din 100% ca eshte e mira, asnjehere ato nuk jane ne Imagjinaten tende dhe deshiren si do te jestosh, dhe ketu qendro Problemi sepse me aprovimin e Mendimit te familjes bie ne Konflikt me Ideat Tuaja dhe Deshirat tuaja
Jo gjithmonë normalisht...por që një peshë të madhe e ka në vendimmarrje mendoj unë.

• Përqafime
Jo gjithmonë normalisht...por që një peshë të madhe e ka në vendimmarrje mendoj unë.
Sigurisht gjersa te bindet familja, do luftosh se asgje nuk arrihet lehte☺️

Nje shoqeri e mirefillte ndikon.Ose me sakte ka per detyre ta thote llafin e saj,sa merret parasysh pastaj eshte teme tjeter.

Varet çfarë shoqerine ke .....ka pasur raste qe ka ndikuar por gjithmonë kam shprehjen " pyet 100 vete e bej si te dish vete "

Nuk e di te them te drejten shoqeria ime e ngushte sesht se jane shume dakord ,as motra...Por une jam e lumtur
Pavaresisht se normalisht i marr per baze keshillat e tyre

Shoqeria do te keshilloje , flasim per shoqeri me rreth shum te ngushte
do i degjoja keshillat doo i degjoja me shum kenaqesi , por normalisht do veproja sic e mendoj dhe e ndjej un !

Jeta eshte e imja dhe ne ate ndikoj vetem une ...keshtu dhe ne lidhje me njeriun e zemres vendimet i marr vete

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back