Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A keni frikë nga fluturimet me Aeroplan?

...

Kontributor
Regjistruar më
Tetor 30, 2020
Mesazhe
48,384
Pëlqime
34,911

A keni frikë nga fluturimet me Aeroplan?​

Flugzeug_shutterstock_178012379_700.jpg

A frikesoheni nga udhetimet me Aeroplan?

A është për ju fluturimi ne top listen e gjerave qe i urreni ti bëni?

A do të kishit udhetuar me pare me ore te tera me tren se sa një ore me Aeroplan?

A ju shpejtohen te rrahurit e zemrës gjate fluturimit me Aeroplan?

A djersiteni gjat fluturimit me Aeroplan?

A e shikoni me urrejtje dhe a ju duket budalla pasagjeri pranë jush qe qesh gjat fluturimit me Aeroplan?

A është udhëtimi me Aeroplan me i sigurt paraprakisht nga të gjitha trafiqeve të tjera?

Apo mezi qe pritni te fluturoni me Aeroplan?

Ja t'ju degjoj njehere mendimet e juaja .....

Editimi i fundit:
Sme ben hic pershtypje....ka aq rrisk sa tgjitha te tjeret...per mos thene me pak se makina

Më mirë udhëtoj me orë të tëra me makin se një orë me avion,frikë jo se e kam,por mendimet më rrotullohen nëpër kokë?po sikur të bjeri ??? por kur ulem pastaj në avion, sikur më fluturojnë mendimet ?

Nuk kam frike, mpelqen udhetimi me aeroplan.

Kam udhetu aq shume me avion qe me duket sikur jam ne makine . Skam frike ! Leqe un vetem Zotin kam frik e kam then saher . ??
Vallai as une se kam frik fare amn kur udhtoj me mamin dhe me puth shum gjat fluturimit dhe me thot perher qe me do shum aty mendoj se aq qe dhe rresku im??

kur fluturon ne hapesira boshe eshte frike
Në fakt kshu kam menduar edhe unë..
Kur tek qendra ku kam punuar unë, mê than tê shkoj tek nji trajnim nê Podgoric si pêrfaqsuese e qendres bashk me disa tê tjr.
Mendimi par ishte po sikur t'bajm aksident, po sikur tê vdesim ???
Por mendoj se nêse e kena tê shkrume me vdek kena me vdek, nuk ka asgja qê e ndalon.
Mund vdesim edhe duke par tv, duke ecur, apo dhe tani..
Pra tani mendoj gjithmonë, se sa shumë do knaqem, se ça do mêsoj, se do njoh njerëz tê rinj.
Pra lumturi ankthioze gjithmon ket ma thot shoqja ime, ik maj lumturi ankthioze ????

Vallai as une se kam frik fare amn kur udhtoj me mamin dhe me puth shum gjat fluturimit dhe me thot perher qe me do shum aty mendoj se aq qe dhe rresku im??
????????? shtrige me ze kam qesh ??????

un kam udhetu njeher me motren . Ma keputi gjishtin i Thash e para dhe e fundit hère me ty . ?
Plus qe me pyeste 100 hère ne min dhe sa duam .
ik moter merr anijen Thash he te keqen ???

????????? shtrige me ze kam qesh ??????

un kam udhetu njeher me motren . Ma keputi gjishtin i Thash e para dhe e fundit hère me ty . ?
Plus qe me pyeste 100 hère ne min dhe sa duam .
ik moter merr anijen Thash he te keqen ???
Hahahahaha jo une i lutem zotit mos te jem ne sendilje me mamin ne avion,se ajo me fut friken dhe mua dridhet per vete une shof ate e uj me djers???

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back