Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A ka mundësi që një mënyrë e gabuar jetese ta transformojë njeriun e ta bëjë të keq?!

• Thread starter Thread starter Zap
  • Data e fillimit Data e fillimit
-Jo thjesht da bej me te mire do i hapi syt sesi funksionoin gjerat edhe se cfar mostrash me ftyr engjelli na rrethojn ☺!

• Përqafime
Reactions: .
Nje menyre e gabuar jetese, si pshm ?

• Pëlqej
Reactions: Zap
Nje menyre e gabuar jetese, si pshm ?
Sa e mir pytja ?, ne fakt kjo asht pytja e dorins qe pava diku a ban copy paste si ngjimnaz , gjithsesi po ta jep i pergjigje sa mos me mjet n’klas: secili prej nesh ka gjera qe i quan te gabuara ose tkqia dhe nese ti do beje nje jete te ‘keqe’ a mendo qe do ndikonte edhe tek ti? Po,jo,nuk e di ? ...@Dorina ku je ti ??

Po ti @TROPOJAN1 më pret mua për ti dhënë drejtim temës?:p

• Kiss
Reactions: Zap
Joo.
Njerezit që në lindje klasifikohen te mirët dhe të këqinjtë.
Njeriu lind ii keq nuk e bën jeta.
Të gjith kemi përjetuar çaste të pakendshme në jetë por nuk jemi kthyer në njerëz të këqinj.
Njeri të keq konsideroj dikë që i fut hundët në jetën e te tjerve.
Dike që thur intriga,kurthe prish lumturin e dikujt.
Ndoshta ka njerez që hakmerren ndaj padrejtsive te tyre,por nuk do te thot që jan te lig.

Edhe po edhe jo.
Pse? Sepse po të vëmë re në Shqipëri, pjesa më e madhe e rasteve të krizës në.çift janë kushtet e këqija ekonomike..të cilat përfundojnë në divorce.

Njeriu si qënie vetvetiu ndryshoka, qoftë për mirë apo për keq/ me apo pa kushtet..
E shikoj veten, jam transformuar në qënie tjetër...dikur isha qaramane, e dobët e brishtë ndersa sot jam.ndryshe nga rrethanat qe kam kaluar.
Jam më e pavarur në çdo aspekt.
Nuk e di @TROPOJAN1 nëse jam brenda logjikes sepse varet se çfarë kam.dashur të them në momentin qe unë e kam shkruar.
Ps: flm për temën.

Jane shembuj interesante si ai i @Miranda - s edhe i @Dorina - s ... megjithate i qendroj me shume komentit te @Miranda - s , e kjo bazuar ne pergjithesi nga eksperienca personale ... sepse gjithe jeten time mesa e mbaj mend veten time , asnje situate apo furtune ne jete ... nuk ka ndikuar tek une qe te pesoje ndryshime totale . Pra besoj qe jam e lindur vetem per mire .

Nderkohe pshm komenti i @Dorina - s , qe i ka bere lidhje marteses me kushtet ekonomike etj etj etj , me ngjan me shume si nje krize materialistike siperfaqesore se dicka serioze ...sepse nje martese kurre nuk duhet te ndikohet nga raste te tilla , pasi ti e ben betimin per mire e per keq e pa interesa materiale. Kshuqe ne k'te rast situata perreth tyre nuk eshte arsyeja kryesore thelle e thelle ... por dobesia ne pergjithesi dhe mahnia e madhe qe sot i ka kapluar njerezit ne pergjithesi.... ku do te thote qe fakti qe i largohen k'tij momenti/situate per k'te arsye .... me shume mundesi per nje kohe shume te shkurter do ta gjejne veten e tyre perseri ne nje situate tjeter te ngjashme .

Ehhh mi non si shkoj kjo pune ti qy mbon mire mu te vrafte zoti ty ? jane ca qe ti rrjepesh si keci ? edhe ske te ngop ?

• Kiss
-Jo thjesht da bej me te mire do i hapi syt sesi funksionoin gjerat edhe se cfar mostrash me ftyr engjelli na rrethojn ☺!
@NOUR te kam shume xhan dhe te falenderoj per cdo keshille qe me ke dhene?
Viti i dyte qe jam ne boten virtuale dhe je nder ata qe vleresoj me se shumti.
Zoti te dashte gjithmone ??

@NOUR te kam shume xhan dhe te falenderoj per cdo keshille qe me ke dhene?
Viti i dyte qe jam ne boten virtuale dhe je nder ata qe vleresoj me se shumti.
Zoti te dashte gjithmone ??
Edhe une te kam xhan vogelushe kenaqsia e gjitha e imja ??

• Përqafime
Ne fakt deri diku mendoj po,por shumicen e rasteve jo

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back