Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A ju ka ndodhur tju prishet nje shoqeri e vjeter? Dhe si keni reaguar.

Mua me ka ndodh kjo gje.
E kam ftuar ne kafe dhe ja numerova te gjitha, nje me nje. Nuk jam tip qe mbaj perbrenda, dua ballafaqim. Sot secili ne hesapin e tij. Po me tha miremengjes i them, po nuk me tha nuk i them.

Jo ! Nje shoqeri pa kufij, qe flet gjithcka nuk mund te prishet! Nuk gjej dot arsye ! Nuk ka qene shoqeri e tille e paster 100%

personalisht i fal gjithcka nje miku te tille!

Jo ! Nje shoqeri pa kufij, qe flet gjithcka nuk mund te prishet! Nuk gjej dot arsye ! Nuk ka qene shoqeri e tille e paster 100%

personalisht i fal gjithcka nje miku te tille!
Jo gjithcka o gjeneral :)

Jo gjithcka o gjeneral :)
Une po flas per veten!
Te kuptoj, por ki parasysh dicka, varet si i ke miqte dhe si i klasifikon njerezit ne rrethin tend!
Prandaj me bindje them gjithcka!
Shkurt miqte une i kam me te mire se vetja, dhe sigurisht une nuk do ti beja asgje qe nuk do te doja te ma benin!

Une po flas per veten!
Te kuptoj, por ki parasysh dicka, varet si i ke miqte dhe si i klasifikon njerezit ne rrethin tend!
Prandaj me bindje them gjithcka!
Shkurt miqte une i kam me te mire se vetja, dhe sigurisht une nuk do ti beja asgje qe nuk do te doja te ma benin!
Po sjan te gjith njesoj vlla pa jam plotesisht dakort me ty!

Ne fakt mka nodh jo per gjo serioze por huqeli njoni huqeli tjetrri edhe kam nejt pothujse 9 vjet pa fol jemi taku rastesisht ne holland edhe filloj cdo gjo aty ku e kishim lon se kaprico koti. Gjoja me e shpifme eshte kur ngjon qe flasin per njerez qe kan nejt sidoqfte shoku apo shoqja kur ke nejt ske Pse flet te tjeret.

Me ka ndodhur, jam munduar ta riktheje, nuk kam patur sukses. Pas nje kohe te gjate jemi takuar perseri, kemi shkembyer ca mesazhe por, asnjehere s'jemi bere me shok. Things will never be the same again !

Populli thote:"me thuaj me ke rri, te them se kush je"! Psikologet thone: "ju jeni mesatarja e 5 njerezve me te cilet kaloni me shume kohe"! Po, kam "prishur" shoqeri te vjeter! Eshte e dhimbshme ne fillim, por eshte e domosdoshme nese do qe t'i hapesh vetes perspektiva te reja. Eshte e pamundur te marresh "rezultate" te reja duke bere te njejtat veprime gjithmone!

Deri kete momente jo jemi 5 shoqe te ngushta qe nga fakulteti dhe akoma dhe sot jemi te ngushta jemi nje .....nuk e imagjinoj te jem veç tyre

Po ka ndodh,por un jam tip qe gjithmon jap koh dhe kuptim me u qestu gjaku pastaj kerkoj biseden,dhe ia vlejti gjithcka nje keqkuptim,duhet perher me len te shpjegohen njerzit se shumica rasteve jan keqkuptime

Po sa me ndodhi me fshin nga lista e shoqerise ???

Mbaj mend dikur kam ndenjur njere 1 vit pa fol me shokun tim me te ngushte....
Por kur dikush e shahu ate ne pranine time e bera te pendohej..
Jemi kaq vite shoke bashke dhe pavarsish gjithçkaje serish do jemi shoke.
Ndose koha dhe jeta na ka larguar disi fizikisht kur behet fjale per shoke ai eshte i pari ..jane 3 a 4 vende bosh dhe pastaj vin te tjeret.

Ndodh
Thjesht vazhdon përpara por jo njëlloj.

Po ....edhe mendoj qe ska qen kurr shoqeri sepse gjerat e verteta ..nuk shkatrrohen asnjer edhe te bukurat !

Po me u ka prish per gjona koti si flas shokut tim ka 7 vjet po do i flas po mdoli perball se une jam loqe por me pas une nai siklet ? eshte knej qark shoku im edhe une per ate po si flas se sdu ka bo i gabim kalamojsh por nai here me mire kur nuk flet lloqet vetem telashe sjellin ??

Sme ka ndodhur ....e shpresoj te mos me ndodhe ....sepse kam nje tip qe nuk fal kurre

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back