Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A jeni pershtatur lehte ne vendin ku jetoni?

Passion

Anetar i ri
ANETAR ✓
Regjistruar më
Maj 25, 2018
Mesazhe
15,143
Pëlqime
13,831
Te nderuar antare !
Duke ditur se pjesa derrmuese e antareve jetojne jashte Shqiperise,mendova te hap nje teme rreth pershtatjes suaj me vendin ku jetoni.
Si ide me erdhi teksa po jepja nje pergjigje mbi nje teme ketu. :)
Mundesisht devijohemi nga chit chati. :D

Duke qene qe u transferova ne itali ne nje moshe t vogel dhe delikate u mesova shum shpejt me jetesen atje dhe arrita te pershtatesha , tashme qe mduhej t vija per nje kohe ne shqiperi spo msohem dot me...

Shqipria osh i vetmi ven qe nuk gjej dot veten as spershtatem.

Nuk osh vendi po njerzit ta japin kte ndjesi.

Jo!
Nuk suprizohem. :)

Kam pas jetuar ne dy shtete te Evropes
por ne njerin jo periudhe te gjate.
Pjesen derrmuese te emigrimit i perket shtetit helen.
Ne ato vitet e fillimit ku pak kush kish marr familjen ne mynyre ilegale kryesisht
e me vone bashkim familjar ,vereja ecurine qe pjesa derrmuese kishin nje mani kopjimi te cilen e quanin integritet ,qe me kalimin e kohes u bene e si shembull negativ e per vendasit.

Keto cilesi verehen e behen buje per nje vend sikurse ish nje ishull i vogel. ;)

Duhet te them qe pjesa derrmuese shperbene termin familje,duke i dhene kahje te ndryshme dy palet,sidomos pabesine e shthuarjen e kam verejt tek gjinia femerore (kryesisht).
.....

Kam lindur dhe jam rritur ne itali kshuqe pershtatja me erdhi natyrale. Shume her kam menduar te provoja te jetoja ne shqiperi dhe bindesha per kte, vinte momenti i pushimeve diku 1 jave deri ne 2 muaj dhe mezi prisja tu riktheja ne itali.
Kur te transferohem ne nje shtet tjeter (ishalla se shpejti) do ju theme ?

Njeriu pershtatet kudo qe jeton

Kam ardh ne mosh te re ktu,,dhe mka marr mak koh deri sa jam pershtatur ,,
Nrm shkolla shoqeria gjuha vendi te mblidhen te gjitha nga pak edhe pse me familjen ,,,por sot e shoh si vendin tim :)

Sa n shpulla ja fut naj her ti gimo
nuk ka rendesi vendi ku banon po rendesi ka ambienti ku jeton sara
njeriu pershtatet me te mirat e te keqiat e atij vendi
nese nuk ndihet mire nderron vend
eshte e thjesht kjo gje

Kam me shume se 15 vite ktu ku jetoj, fillimi ka qen teper i veshtire nuk pershtatesha dot pothuajse me asgje...por avash avash u mesova nuk me duket si vendi im me asnje lloj menyre as nuk e quja vendin tim, por jam pershtatur...!

Une jetoj ne mendjen e @Alda79 dhe zemren e @Sara

Ishalla nuk plas noi lufte civile se i kam keq punet pastaj.

Nuk jam tip qe pershtatem lehte qofte e ne qytetin tim :(:).
Sado te mundohem frika dhe vetvlersimi ulet shpesh kane bere qe te jem objekt talljeje per te tjeret.
Ne syte e te tjereve mund te dukem si e forte,mund ti shaj apo e te zihem me to por kur iki ne shtepi qaj dhe filloj te ofendoj veten.
Por i jap vetes kohe dhe prape se prape nuk dorzohem kollaj.

Njeriu përshtatet me çdo gjë.
Pjesë e jetës.

Kam me shume se 15 vite ktu ku jetoj, fillimi ka qen teper i veshtire nuk pershtatesha dot pothuajse me asgje...por avash avash u mesova nuk me duket si vendi im me asnje lloj menyre as nuk e quja vendin tim, por jam pershtatur...!
Prap kshu mendoj ?

Ika e vogel nga Shqiperia dhe u bene jashte mase vite ketej ...sme ben me pershtypje

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back