Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A je i hapur per te njohur njerez te rinj ?

djali

Don't stop believing
ANETAR ✓
Regjistruar më
Janar 24, 2021
Mesazhe
1,487
Pëlqime
997
Vjen nji moment dhe kuptoj qe duhen ngjyra te reja ne jeten time . Disa botkuptime te tjera nji botkuptim te perbashket . Jo se njerezit qe njoh jan te merzitshem por ndo1 her perseriten gjerat dhe perseriten . Un per vete kam e kam hapur deren kur njerezit kan dashur te njoheshin me mua nuk i kam ber as dengla as nuk i kam paragjykuar. Shum veta mendojn se njohjet e reja sjelli probleme por harrojn qe njerezit qe dalin dit per dit dhe qe i kan qendruar prap si kan njohur ne fillim. I jepni dikujt nji mundesi se zoti eshte i madh po nuk i hape deren dikujt ajo situat do te kthehet por do jesh ti ai qe i bie deres neser

Vjen nji moment dhe kuptoj qe duhen ngjyra te reja ne jeten time . Disa botkuptime te tjera nji botkuptim te perbashket . Jo se njerezit qe njoh jan te merzitshem por ndo1 her perseriten gjerat dhe perseriten . Un per vete kam e kam hapur deren kur njerezit kan dashur te njoheshin me mua nuk i kam ber as dengla as nuk i kam paragjykuar. Shum veta mendojn se njohjet e reja sjelli probleme por harrojn qe njerezit qe dalin dit per dit dhe qe i kan qendruar prap si kan njohur ne fillim. I jepni dikujt nji mundesi se zoti eshte i madh po nuk i hape deren dikujt ajo situat do te kthehet por do jesh ti ai qe i bie deres neser
Njerezit konsumohen kshu e ka jeta ca njihen ca harrohen, dua te njoh njerez te rinj qe ja vlen t kushtosh kohen me ta , njerez qe te bejn nje njeri me te mire dhe jo njerez qe te zhysin.?

Njerezit konsumohen kshu e ka jeta ca njihen ca harrohen, dua te njoh njerez te rinj qe ja vlen t kushtosh kohen me ta , njerez qe te bejn nje njeri me te mire dhe jo njerez qe te zhysin.?
Tani besoj qe mdo?

Dua te njoh njeren por nuk pranon.?

Prandaj mburret nji Fier i ter me ty shiko sa bukur flet ti kur do

Pertej shakave me pelqeve shum si fole. Dhe spo ti them kto per as nji lloj interesi se un ste njoh ti e di. Por do doja te gjith antar ca jemi ktu te flasi ndo1 her kshu me sinqeritet pa filtra pa ironi pa negativitet. Se di pse e kemi kte qe po nuk e ofenduam cik tjetrin nuk kenaqemi. Po kshu me pelqen kur njerezit flasin thjesht se i njoh vertet kush jan dhr jo ca duan tme tregojn

Pertej shakave me pelqeve shum si fole. Dhe spo ti them kto per as nji lloj interesi se un ste njoh ti e di. Por do doja te gjith antar ca jemi ktu te flasi ndo1 her kshu me sinqeritet pa filtra pa ironi pa negativitet. Se di pse e kemi kte qe po nuk e ofenduam cik tjetrin nuk kenaqemi. Po kshu me pelqen kur njerezit flasin thjesht se i njoh vertet kush jan dhr jo ca duan tme tregojn
Un personalisht s hy ktu as per shit mend as t shaj thjesht me pelqen t kalojm mir t gjith , kam 700 halle sdo rri tmerem ma gjera pa kuptim ?

Un personalisht s hy ktu as per shit mend as t shaj thjesht me pelqen t kalojm mir t gjith , kam 700 halle sdo rri tmerem ma gjera pa kuptim ?
Bravo se dhe un kshu jam si ty. Nuk po futem ktu por te ber as donzhuanin as lekistin un po futem me personalitetin tim duan tme pelqejn duan tme urrejn sme intereson. Njerez ne rreth kam plot per te ber muhabete dhe muhabete te pjekura jo kshu sa e ke pagen ti ose ca fruti mund te jet amtari lart teje. Un futem ktu me shpres mos njoh ndo1 njeri te vertet sepse jan me emra fake dhe me dalin njerzit ktu me fake se emrat e tyre

Jemi mbyllur.
Hapemi për halloween.
Fëlëmë paraprakisht ?

Po se mos del ne halloween pa make up se do ken frik njerezit te afrohen jo me te njihen
Jo more,se un përditë pa makeup dal.
Po thashë mbase nuk tremben njerëzit atë ditë se do kujtojnë se e kam maskë ?
Mbase kap naj gjo e unë ?

Jo more,se un përditë pa makeup dal.
Po thashë mbase nuk tremben njerëzit atë ditë se do kujtojnë se e kam maskë ?
Mbase kap naj gjo e unë ?

Vendos ne mengjes alarmin dy or para dhe lyeje fytyren me ca kremrash te kapi dora rimele ca ke harxhoje tera ca ben ti moj se terrorizove njerezit pupupu.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back