Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A është bërë sa duhet për rininë në vendin ton?

Mignonne

S.E.N.T.??
ANETAR ✓
Regjistruar më
Gusht 8, 2020
Mesazhe
58,913
Pëlqime
34,671
E ndikuar nga rinia e sotme e cila e gjen veten duke parazituar ne cepa lokalesh me nje telefon ne dore duke naviguar pafund ne rrjete sociale dhe duke ekspozuar foto me efekte filtra te cilat "genjejn"ose ndikojn masivisht gjithe rinin,lind pyetja,a eshte bere sa duhet per rinin ne vendin ton? Cfare i mungon rinis se sotme qe gjithe fokusin e parazitllikut ta investonin ne njohuri te pergjithshme te cilat do kishin dobishmeri dhe produktivitet per te ardhmen e nje shteti.
Kurioze te lexoj mendimet tuaja....

,

Editimi i fundit:
Te etiketohet rinia si parazite nga dikush qe kalon 12 ore ne forum, eshte fyerje e madhe dhe per inteligjencen e peshkut, imagjino ate te njeriut.
Evet etiketova rinin e cila paraziton neper lokale dhe nuk ben dicka produktive per te ardhmen e vet.
Ne fakt nuk jam 12 ore ne forum jam plot 18 ore dhe brenda atij 18 orarshi 16 jam ne pune ? tru peshket duhet te kuptojn qe ne jemi mosh e thyer tashme (doraku na mungon) nuk jemi rini dhe skan pse te ofendohen.

Evet etiketova rinin e cila paraziton neper lokale dhe nuk ben dicka produktive per te ardhmen e vet.
Ne fakt nuk jam 12 ore ne forum jam plot 18 ore dhe brenda atij 18 orarshi 16 jam ne pune ? tru peshket duhet te kuptojn qe ne jemi mosh e thyer tashme (doraku na mungon) nuk jemi rini dhe skan pse te ofendohen.
E editova komentin se skam nerva te bej kte lloj diskutimi.

Ose kuptove gabimin ?
kalofsh bukur.
Skam asnje gabim fare une, gabim je ti qe etiketon nje brez te tere si parazit.
Dhe me e bukura duke e perjashtuar veten a thu ti ke bere malet fusha.
Ah dhe dicka tjeter, kur merr ato temat copy - paste je bukur fare, kur perpiqesh te lidhesh 3 fjale fillon e carkordohesh fare.
Me siguri se investohesh shume ne njohuri te pergjithshme ?
forum te mbare dhe kalofsh xix fare

Skam asnje gabim fare une, gabim je ti qe etiketon nje brez te tere si parazit.
Dhe me e bukura duke e perjashtuar veten a thu ti ke bere malet fusha.
Ah dhe dicka tjeter, kur merr ato temat copy - paste je bukur fare, kur perpiqesh te lidhesh 3 fjale fillon e carkordohesh fare.
Me siguri se investohesh shume ne njohuri te pergjithshme ?
forum te mbare dhe kalofsh xix fare
Ule pak tonin dhe fute kraharorin brenda,mos ma loz shume te fortin me germat mua.
Se cfare malesh kam bere fusha un,ty ste kam dhen te drejt komenti as mendimi.
ku e gjen ti te drejten te flasesh ne kete lloj menyre me mua kur ske shkembyer 2 fjal spo e kuptoj ? por prije hovin.
Vendose,investohem ne njohuri te pergjithshme apo slidh dot dy fjale,?
Forum te mbar te kesh dhe ti bashk me dy keshilla mos u ndjej peshk se te kap karrem kushdo.?

Fokusohuni ne teme ju lutem, keshillat & kritikat etj, jo npublik.

Sa per temen, di nje gje sigurt. Secila kohe qe do vjen, do jete me e keqe se ajo qe kemi lene pas. Kjo vlen edhe per rinine tone qe po cthurret dita dites.

@Chloé eja te lutem ma analizo cik kete teme lidhur me rinin.
Une shpirtushe vetem dy tre here ne jeten time kam shkuar ne lokal te pi nje caj me shoqerin,te them te drejten preferojm dhe ne si grup qe jemi vendet e qeta ose si ta them mblidhemi neper shtepit tona sidomos tani qe eshte dimer e bejm pak thashetheme te gjitha nje filxhan me kakao,ose preferojm te gatuajm per njera tjtrn(jemi ekonomitare?) mblidhemi per drek dhe dark ose bejm detyrat se bashku.dhe te them te drejten e ne mbremjet qe behen te shkolla nuk shkoj,kishim eskursion javen qe kaloi ne valbon por grupi im preferoi te mblidheshim per dark.Kurse per te punuar sme le babi se thot je e vogel akm por une e kam me shume qef sipas tij duhet te pres te rritem e nje vit? u zgjata cik e ju lodha?

Une shpirtushe vetem dy tre here ne jeten time kam shkuar ne lokal te pi nje caj me shoqerin,te them te drejten preferojm dhe ne si grup qe jemi vendet e qeta ose si ta them mblidhemi neper shtepit tona sidomos tani qe eshte dimer e bejm pak thashetheme te gjitha nje filxhan me kakao,ose preferojm te gatuajm per njera tjtrn(jemi ekonomitare?) mblidhemi per drek dhe dark ose bejm detyrat se bashku.dhe te them te drejten e ne mbremjet qe behen te shkolla nuk shkoj,kishim eskursion javen qe kaloi ne valbon por grupi im preferoi te mblidheshim per dark.Kurse per te punuar sme le babi se thot je e vogel akm por une e kam me shume qef sipas tij duhet te pres te rritem e nje vit? u zgjata cik e ju lodha?
Ti sduhet te punosh se je minorene.
Pastaj ne shpi apo lokale prape "parazite" ngeleni, sipas qasjes se temes.

Sa per temen, di nje gje sigurt. Secila kohe qe do vjen, do jete me e keqe se ajo qe kemi lene pas. Kjo vlen edhe per rinine tone qe po cthurret dita dites.
Sa me frik e kam te ardhmen eshte cthurur bota fare?

Ti sduhet te punosh se je minorene.
Pastaj ne shpi apo lokale prape "parazite" ngeleni, sipas qasjes se temes.
Epo meqe jam minorene quhem parazite vogel,ah po, po te kisha kaluar moshen e mos te punoja le te ma shkruanin ne ball MORR??

O shpirt o embelsira ime ??
Aspak nuk u zgjate ti dhe i the aq bukur detajet sa un u kenaqa duke te lexuar.

Sa me frik e kam te ardhmen eshte cthurur bota fare?

Te keshilloje te merresh me te tashmen, sepse ne nuk e dime cka na pret e cka na sjell e ardhmja.

Epo meqe jam minorene quhem parazite vogel,ah po, po te kisha kaluar moshen e mos te punoja le te ma shkruanin ne ball MORR??
Po sjane kriter lokalet per tu quajtur parazit ?

Pike me rrema shero shero,hajde pike me rrema ?

Po cte bej une e shkreta,vtm te mesoj kam detyre tn,rendsi ka qe sjam shume e kushtushme se atere do u isha ber tamam parazite??
Ate beje mire ti dhe je ne rregull!

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back