Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A e keni humb Rrugen ndonjeherë?

• Thread starter Thread starter Jana
  • Data e fillimit Data e fillimit

Jana

I am not a follower, I am a leader.
Mbretereshe
Regjistruar më
Shkurt 9, 2021
Mesazhe
11,979
Pëlqime
9,104
Ndodh shpesh qe te humbim rugen edhe pse ne kto koh ka perparu teknika un dhe me navigacion disa her kam humb.Tregoni per ngjarjet tuaja,a keni mbet keq diku,ca ka ndodh?

Pse a perdor shqiptari navigacion ? . Ne e kemi me te pytme uno kryqzimo duo kryqzimo spara humim rrugen

Po me ka ndodh me humb kur kam ik shtet tjeter por cdohere kur kam pyet ndonje me kane ndihmuar ?
Fal zotit ishin njerez te mire ?

Po. Një herë në Gjermani, rrugës për në Zvicër. Ktheva para kohe dhe së paku pash natyrë fshatrash ?

Shko ku shkrun exit...hahhaha del ke une o pako haha

Un kam humb shum her sa qe si mbaj mend,po me e keqja nje her u shkova shum larg e mbeta pa benzin e tani u dash me thir ADAC ?se sdesha me u then familjes se tani vec gallat mbejn .e kshtu pra shum her tjera jm hup,se ngutem dhe spres as me ni mir as me ngu ca thot navi dhe vec kur e shoh ne autoban per ne Austri hahah

Dhe ni her mka mbet makina pa benzin,un kishe u prish tybe as sme shkoj ne mend me pa se ka shku ne fund ,se e pata mbush diten e par,po kur vllau e harxhon te veten e mer timen,dhe e kish sos kejt,e un kishe u prish,e ti thira me ma mar makinen,kur erdhe ata njerzit ,pom thojn po si moj ke thir se u prish,ti e ke len pa benzin,kshtu beni ju te rinjt tha,makina te forta e i leni pa mbush me mbet rugve,se haroj kur sa turp mka ardh,tani ca me i shpjegu me sme besonin ato ..

Më ka ndodhur në jetë të humbas rrugën me raste.Po shyqyr e kam gjetur rrugëdaljen?

Para 3-4 javesh, po kthehesha nga Fieri per ne Tirane, Ora 2 e mgjesit, pa gjume fare, mar nje rruge dytesore para se te hy ne Autostrade. Rastesishte ndalova jo per rrugen, se as qe e kisha kuptu qe isha gabim, ndalova per te shplar pak syte e pyes nje roje dhe sa duhet qe te hy ne Autostrade. Taksirat kthehem mrapc se do kisha humb 1 ore me shume kohe.

Njeher po kthehesha nga kosova per shqiperi isha pasagjer dhe shoferi”nje shok” po ikte per serbi ???
Dhe bem edhe nja 1 ore rrug me shume qe u kthyem mbrapa

Kur ika per here te pare ne gjermani. Qe diten e pare nuk po gjeja shtepin ku e kisha. Kam ardh verda 4-5ore ne kemb me valixhe ne dore. Merrja policin dhe me dilte zjarrfiksja. Sdija as ke te pyesja. Dhe njeher tjeter ne gjermani kur kisha dal nje nate per qef dhe nuk dija se ku isha.Kur mora taxi ne telefon s'dija t'ia shpjegoja as adresen se s'kishte tabela rruga. Eh kohe te bukura gjithesesi, t'i mbaj mend.

5 vjec, bashke me djalin e dajes ne fshat.
Morem nje shkop qe e perdornim per kale dhe ju ngjitem malit. Perfunduam ne nje shpi ne mal, hengrem ca hudhra te njoma nga kopshti i shpise.
Na gjeten pronaret dhe na dhane dhe buke e djathe e na kthyen per shpi LoL

5 vjec, bashke me djalin e dajes ne fshat.
Morem nje shkop qe e perdornim per kale dhe ju ngjitem malit. Perfunduam ne nje shpi ne mal, hengrem ca hudhra te njoma nga kopshti i shpise.
Na gjeten pronaret dhe na dhane dhe buke e djathe e na kthyen per shpi LoL
Mision i arritur, bravo ?

Po sot dhe ktu ku jam jam e humbur?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back