Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A besoni ne fat(Luck)?

ALekSa

I think my guardian angel drinks
ANETAR ✓
Regjistruar më
Korrik 15, 2017
Mesazhe
9,672
Pëlqime
13,031
Fati eshte diçka e mbinatyrshme mendohet se paracakton gjithçka qe i ndodh njeriut ne jete te ardhmen e tij dhe rrjedhen e te gjitha ngjarjeve pavaresisht nga vullneti i njeriut , pershkruan nje situate qe njeriu nuk mundet ta kete ne kontrroll

33985

Ju a besoni ne fat dhe pse?
A e percaktojm ne fatin tone?
A e ndjeni veten me fat?

Realisht e ndjej veten me shume fat:
Por smund te them se e percaktojme vet ne fatin.
Cdo gje eshte shkruar e osht von vula qe sa kena ardhe ne kte bote.

@Nesser1 ska lidhje kjo qe thua ti malok
E ardhurit ketu eshte argetim jo se je i pafat.☺️

@Nesser1 ska lidhje kjo qe thua ti malok
E ardhurit ketu eshte argetim jo se je i pafat.☺
Nuk e kuptove dmth katnare ...fati mund te ndryshoje ne shum aspekte dhe menyren e te jetuarit etjer etjer ja nje shembull banal..un adhuroj detin kshu qe po te isha me fat do isha atje jo tu dergu puthje per hava ty??????????????

Po e jap dhe une nje mendim rreth ksaj teme.

Fati dhe kismeti jane si nje mit qe trashgohen brez pas brezi (gojedhena).
Une jam i mendimit qe cdogje e krijojme vete. Si fatin per te nesermen ashtu dhe Kismetin.

Po marr nje shembull te thjeshte:
Nese une punoj sot, neser normale qe do ushqehem me mire se dikush qe nuk punoi (dje).
- Ne kete rast ne themi eshte kismet ose na heci sepse osht fat. Por realisht nuk eshte e tille, pasi une punova. Ju perkushtova dickaje dhe i mora frutet asaj cka punova.

Deri diku (pak) i besoj te dyja por gjithmone primare vendos individin qe e ka prek fati apo kismeti si per mire apo per keq.
Gjithmone do kemi pak fat por fati ne loje futet kur ti ben dicka dhe nuk rri te shpia duke honger petulla. ?

Fati eshte diçka e mbinatyrshme mendohet se paracakton gjithçka qe i ndodh njeriut ne jete te ardhmen e tij dhe rrjedhen e te gjitha ngjarjeve pavaresisht nga vullneti i njeriut , pershkruan nje situate qe njeriu nuk mundet ta kete ne kontrroll

View attachment 33985

Ju a besoni ne fat dhe pse?
A e percaktojm ne fatin tone?
A e ndjeni veten me fat?
Besoj ne fat.jo se percaktojm ne fatin,esht i shkruar nga zoti 40 dit pa na e dhen shpirtin,keshtu qe sesht asgje ne doren ton.Dhe perderisa jam ne jet jam me fat,falemenderimi i takon Zotit per xhdo dhunti e mirsi qe kam.

Besoj ne fat.jo se percaktojm ne fatin,esht i shkruar nga zoti 40 dit pa na e dhen shpirtin,keshtu qe sesht asgje ne doren ton.Dhe perderisa jam ne jet jam me fat,falemenderimi i takon Zotit per xhdo dhunti e mirsi qe kam.

Kjo esht e gjitha cfar duhej then .dhe e thash qe n fillim qe fatjn e kemj te percaaktuar .ama po.nuk e kerkove pak fatin nuk te vjen ?

Fati dmth te rrish nen pem e te Presesh te bien frutat qe ti hash pa u lodhur fare !!
Nuk besoj fatin e ben vet njeri secili

Nuk besoj ne fat,deri tani kam pasur fat tersi.
Ne kte jete njerezit me shpirt te paster,e zemer te mire perfitojne lesht.
Te thone mos e humb besimin,se cdo gje do rregullohet.
Kur tvdesim po...

Nuk besoj ne fat te them te drejten .....

Them qe fatin e bejm vet, jo cdo gje eshte e shkruar.

Besoj ne caktimin e krijuesit,kto budalleqet tjera i le ne kosh?

Besoj, gjithcka ndodh per nje arsye?

Jo nuk besoj.

Fortis Fortuna adiuvat​

Këtë mbase e besoj!

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back