Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Koha ideale për t’u organizuar dhe planifikuar, zbuloni parashikimin e horoskopit, 9 Shkurt 2025

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
Regjistruar më
Korrik 24, 2018
Mesazhe
4,294
Pëlqime
524
Dashi

Të dielen premton të jetë ditë dinamike dhe plot mundësi. Për sa i përket punës, mund të merrni propozime interesante. Energjia pozitive promovon takime të reja ose forcimin e lidhjeve ekzistuese. Do të shihni që së shpejti gjithçka do të jetë mirë.

Demi

Të dielen është e rëndësishme t’i kushtoni vëmendje financave. Shmangni shpenzimet impulsive dhe vlerësoni me kujdes çdo investim. Komunikimi i sinqertë me partnerin do të jetë thelbësor për të shmangur keqkuptimet.

Binjakët

Të dielen kreativiteti do të jetë në kulmin e tij edhe këtë ditë. Përdoreni këtë energji për të çuar përpara projekte personale ose profesionale. Mund të përjetoni momente bashkëpunimi dhe mirëkuptimi me të dashurin tuaj. Mundësi të shkëlqyera për sukses në fusha të ndryshme.

Gaforrja

Të dielen mund të ndihesh më i ndjeshëm se zakonisht. Mundohuni të mos lejoni që emocionet t’ju pushtojnë dhe t’u qaseni situatave me qetësi. Një diskutim i hapur mund të forcojë lidhjen tuaj me partnerin gjatë orëve të ardhshme.

Luani

Të dielen, vendosmëria juaj do t’ju çojë në arritjen e qëllimeve të rëndësishme. Për sa i përket punës, aftësitë tuaja do të njihen. Tregoni anën tuaj më bujare dhe më të dashur.

Virgjëresha

Të dielen kjo është koha ideale për t’u organizuar dhe planifikuar. Rregulloni aktivitetet tuaja dhe vendosni prioritete të reja. Gjestet e vogla të vëmendjes do të bëjnë diferencën.

Peshorja

Të dielen mund të ndjeni nevojën për më shumë qartësi dhe dashuri. Me Venusin në opozitë, marrëdhëniet me kohë të pjesshme të bazuara në kënaqësinë e takimit mund të mbizotërojnë mbi planifikimin. Çiftet afatgjata do të duhet të jenë të kujdesshëm në diskutimet për shpenzimet apo çështjet e shtëpisë.

Akrepi

Të dielen disonanca e Mërkurit sugjeron kujdes. Mund të ketë disa shpenzime të papritura deri më 14 shkurt. Marsi dhe Saturni në aspektin e favorshëm garantojnë stabilitet. Shkurti do jetë premtues për çështjet e punës. Jini shumë të kujdesshëm në marrëdhëniet me Luanin dhe Demin.

Shigjetari

Të dielen dëshira juaj për aventura do t’ju shtyjë të eksploroni mundësi të reja. Në planin e punës, mund të konsideroni projekte jashtë vendit ose bashkëpunime inovative. Ndershmëria do të jetë çelësi për të forcuar lidhjen me partnerin.

Bricjapi

Të dielen është koha që të fokusoheni në marrëdhëniet familjare. Kaloni kohë me të dashurit tuaj dhe përballuni me çdo tension në mënyrë diplomatike. Për sa i përket punës, përkushtimi juaj do të sjellë rezultate konkrete.

Ujori

Të dielen mendja juaj është plot me ide të shkëlqyera. Ndani ato me kolegët ose miqtë për të marrë komente dhe për t’i zhvilluar më tej. Një surprizë e papritur mund të shijojë marrëdhënien tuaj.

Peshqit

Të dielen mund të ndiheni më intuitiv se zakonisht. Dëgjoni instinktet tuaja kur merrni vendime të rëndësishme. Momentet e ëmbëlsisë dhe mirëkuptimit do të forcojnë lidhjen me të dashurin tuaj.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back